App kereső a Google-mentes mobilokra

2020.06.25| Huawei

A Petal Search segít egyszerűen és biztonságosan megtalálni a kedvenc appokat Google nélküli okostelefonra.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A Petal Search olyan programokat is megtalál, amelyek még nem érhetők el közvetlenül a vállalat saját app boltjában, az AppGalleryben. Az új Huawei P40 mobilokra már előre telepített a Petal Search a legjobb keresési találatok érdekében. A felhasználóknak a kívánt app nevét csak be kell írniuk a Petal keresőbe, amely pillanatok alatt megjeleníti, honnan tölthető le az alkalmazás.

A Huawei gőzerővel fejleszti saját alkalmazásboltját, az AppGallery-t, amelyet 90 millióan használnak már Kínán kívül is. Az AppGallery felhasználóinak száma az európai piacon az indulása óta megötszöröződött, míg Magyarországon megháromszorozódott. 

App kereső a Google-mentes mobilokra

Az AppGalleryből már most is 60 ezer alkalmazás, köztük több száz magyar app tölthető le közvetlenül, ugyanakkor vannak olyan alkalmazások, amelyeket itt egyelőre még nem találnak meg a felhasználók, máshonnan azonban egyszerűen beszerezhetőek. Ezen alkalmazások beszerzésének egyik módja a Huawei készülékekre előre telepített Phone Clone alkalmazás használata, mellyel a fogyasztók korábbi telefonjaikról a másodperc töredéke alatt átmenthetik alkalmazásaikat, kontaktjaikat és adataikat is az új eszközükre.

App kereső a Google-mentes mobilokra

Továbbá az AppGallery – ben még nem fellelhető alkalmazások könnyed beszerzését hivatott segíteni a Huawei újonnan elindított applikáció keresője, a Petal Search is, amely június közepétől már a P40 család mindegyik készülékén előre telepítve, egy EMUI frissítésen keresztül megtalálható, minden más készülékre pedig letölthető az AppGalleryből is. Az app immáron 45 ország 40 nyelvén – köztük magyarul is – elérhető, lokáció alapján listázza a közkedvelt applikációkat is a felhasználók nagy örömére.

App kereső a Google-mentes mobilokra

A Petal Search egy olyan, a készülék kezdőképernyőjén elhelyezett kereső, amellyel gombnyomásra elérhető és letölthető számtalan app. A keresőben a különféle kategóriákra szűrve a felhasználók számára megjelennek az ajánlott applikációk nevei és elérhetőségei, frissítési lehetőségei. Ezek az applikációk letölthetők például az AppGalleryből, vagy egy másik alkalmazásboltból, valamint megnyithatók Quick App-ként. Ha egy app csak weboldalként érhető el, a Petal Search ezt is jelzi, és megmutatja az utat a felhasználónak.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei