Android N: ezeket a funkciókat még titkolják

2016.03.16| Life Hacker
Címkék:

Android N

,

Android 7.0


Úgy tűnik, sokkal okosabb is lehet akár az Android 7.0 N mint azt a múlt héten sejteni lehetett.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Múlt héten bemutattuk, miket is tudhat majd az Android N, legalábbis hogy milyen új, eddig nem ismert opciók kerültek be az OS-be az Android N Developer Preview-jába. Az apróságokat, amikre eddig nem derült fény, a Lifehacker fedezte fel és osztotta meg. Az egyik nagyon hasznos, már látott apróság a dupla kattintás a most recent gombra (menü opciók), amely előhozza a főképernyőről az utoljára az aktív alkalmazást.

Újdonság a megújult fájlkezelő, amely okosabb lesz mint az Android 6.0 elég fapados lehetősége. Az Android N-ben ha egyszer blokkolunk egy telefonszámot, az úgy is marad akkor is, ha reseteljük a készüléket vagy ha egy másikat veszünk, extraként még az onnan érkező hangposta üzeneteket is törli a rendszer. Fontos apróság a Ne Zavarj funkcióban, hogy automatikusan kikapcsolja magát, amint az ébresztőt inaktiváltuk. Azok, akik eddig irigyek voltak az iOS Night Shift lehetőségéért, megnyugodhatnak, az Android N is elhozza az éjszakai módot, így kíméli a szemünket. A Night Mode bekapcsolható lesz automatikusan idő és akár hely szerint is, valamint a felhasználók a színhőmérsékletet is állíthatják.

A vészhelyzet esetén megadott kontaktok nevei és számai a főképernyőn tarthatók lesznek a születési dátumunkkal, vércsoportunkkal, ismert allergiáinkkal, szedett gyógyszereinkkel és egyéb, baleset esetén fontos információkkal. Ezzel egyetlen gond van, hogy így bárki hozzáférhet ezekhez az adatokhoz és a tárcsázóhoz, amely komoly biztonsági rés lehet a későbbiekben.A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei