December 31-én indult a Nougat update OnePlus 3 mobilokra!

2017.01.02| Phone Arena

A gyártó 2016. december 31-én indította útjára a OnePlus 3 és a OnePlus 3T modellekre az Android 7.0 Nougat rendszerfrissítést.

Múlt hónapban már megpedzegette a vállalat, hogy még év vége előtt elérhető lesz az update az új készülékekre és valóban, az év utolsó napján nyomták meg a gombot. Így tehát a hivatalos Nougat OS legkésőbb napokon belül minden OnePlus 3 és 3T telefonra letölthető lesz. A jó hírről a OnePlus alapítója, Carl Pei adott információt Twitteren. Akinek még nem indult el, az Opera VPN-nel a kanadai szerverrel való próbálkozást ajánljuk. Az új funkciók között megtalálható a megújított értesítési és beállítások felület, a többablakos nézet, az értesítésekre a redőnyben való válasz lehetősége anélkül, hogy elhagynánk az éppen használt alkalmazást, de módosítható még a DPI, az értesítési sáv ikonjainál is nézelődhetünk beállítások ügyében, valamint a Shelf is megújult.

December 31-én indult a Nougat update OnePlus 3 mobilokra! December 31-én indult a Nougat update OnePlus 3 mobilokra!

December 31-én indult a Nougat update OnePlus 3 mobilokra!További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei