Új szivárgás a Moto E32 középkategóriásról

2022.04.29| PhoneArena
Címkék:

Moto E32


A Motorola következő középkategóriás készüléke nagyfelbontású képeken szivárgott ki.

Alig mutatták be hivatalosan a Motorola legújabb középkategóriás telefonját, az Edge 30-at, máris egy újabbról beszélnek. A még be nem jelentett Moto E32 várhatóan valamikor a következő hónapokban kerül piacra, de a kiszivárgott specifikációk alapján ez az Edge 30 valamivel olcsóbb változata lesz.

 

A Moto E32 Nils Ahrensmeier jóvoltából kiszivárgott képeken elsőként a Motorola összes telefonján az utóbbi időben elterjedt gyönyörű dizájn tűnik fel. Bár nem olyan erős, mint a nemrég bemutatott Edge 30, a Moto E32 egy elég tisztességes középkategóriás készüléknek tűnik, legalábbis a képek mellé kiszivárgott specifikációk alapján.

 

 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Nem most hallunk először a Moto E32-ről, de most láthatjuk először alaposan a dizájnját. Várható egy 90 Hz-es frissítési frekvenciával ellátott kijelző, az előlapon egy 8 MP-es szelfikamera, míg a hátlapon három 2 MP-es egység kerül elhelyezésre. Ami az akkumulátort illeti, egy 5000 mAh-es egység biztosítja az egésznapos használatot, amely 18 W-os töltéssel bír.

Kár, hogy a Motorola nem tudta beépíteni az Android 12-t, de ha a Moto E32 végül Android 11-gyel kerül szállításra, akkor nyugodtan feltételezhetjük, hogy az OS frissítés később elérhetővé válik. Árról és elérhetőségről egyelőre nincs szó, de a legutóbbi kiszivárgások arra utalnak, hogy a Moto E32 nagyon közel lehet a bemutatáshoz.

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.