Akciók, kuponok, cashback, Tiplinó!

2021.11.25| (x)
Címkék:


Spórolás és kedvezmények minden internetes vásárlás alkalmával? Több száz üzlet, ahol jutányos áron vásárolhat?

Spórolás és kedvezmények minden internetes vásárlás alkalmával? Több száz üzlet, ahol jutányos áron vásárolhat? A Tiplinó cashbackportálján ezt mind megtalálja! Sőt, a weboldal számos egyéb extra szolgáltatással várja, melyekkel internetes vásárlása nem csupán olcsóbb, hanem élvezetesebb is lesz!

Akciók, kuponok, cashback, Tiplinó!

Cashback és kuponok

A Tiplinó nemzetközi cashbackportálja azon az elven működik, hogy amennyiben portáljukon keresztül vásárol egy adott internetes áruházban, a fizetett összeg egy részét visszakapja. Ezt nevezzük cashbacknek, azaz pénzvisszafizetésnek. A visszafizetett pénzösszeg változó, egyes üzletek esetében akár rendelése értékének 25%-a  is lehet. A cashback szolgáltatás mellett a Tiplinó rengeteg kedvezményes kuponnal várja, melyeket a webshopokban való rendelés során elég bemásolni a kuponkód mezőbe, és a kedvezmény máris leszámolódik vásárlása végösszegéből.

Hogy működik a cashback?

Bár először bonyolultnak tűnhet, a cashback használata igazán egyszerű. Miután regisztrált a Tiplinó portálján és kiválasztotta az oldal kínálatából azt az üzletet, melyben vásárolni szeretne, kattintson a Vásárlás gombra az adott webshop leírásában. A Tiplinó azonnal átirányítja a webáruházba, ahol a termékek kiválasztását és kifizetését követően kisvártatva visszaérkezik számlájára a fizetett összeg egy része, azaz a jutalom. Mindeközben fontos odafigyelni arra, hogy az átirányítás és fizetés között ne teljen el több mint 30 perc, valamint érdemes a böngészőjében használt hirdetésblokkolót is kikapcsolnia ezalatt.

Kuponok és webáruházak

A Tiplinó kedvezményes kuponjaival rendkívüli akciókra tehet szert. A portál folyamatosan bővülő kínálatában több mint 300 webáruház található meg, ahol akciós kuponjait érvényesítheti. Érdekli az egészséges életmód, szívesen próbálna ki minőségi és megbízható termékeket? A Bioszallito.hu bio és natúr készítményekre szakosodott üzletében az egészséges élelmiszerek és vitaminok mellett számos ÖKO és BIO háztartási kellék és tisztítószer, valamint kozmetikum várja. Amennyiben felfrissítené ruhatárát, a Bonprix és Answear internetes ruhaboltjainak kínálatában garantáltan nem fog csalódni. A ruhák mellett a webshopokban cipők, táskák és rengeteg kiegészítő is elérhető nők, férfiak és gyermekek számára egyaránt.

Mit kínál még a Tiplinó?

A cashback és kuponkódok mellett a Tiplinó számos egyéb módon igyekszik segíteni abban, hogy a lehető legkedvezőbb áron jusson hozzá kedvenc termékeihez. A portálon sok-sok cikk és hír várja, melyekből azonnal megtudja, hol találja épp a legjobb akciókat, vagy új vásárlási praktikákat leshet el. Amennyiben a legújabb szórólapokat lapozná végig, az oldalon erre is van lehetőség. Az internetes vásárlás ezek után már nem csupán kényelmes és egyszerű, hanem a Tiplinó szolgáltatásaival extra kedvezményes is lehet!

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei