A YouTube mostantól akár 10 hirdetés megtekintésére kényszeríthet egymás után

2022.09.20| Phone Arena

Kevés olyan dolog van, ami annyira idegesítő, mint a reklámok végtelen özöne.

Sajnos sok ingyenes szolgáltatás a hirdetésekből származó bevételre támaszkodik, és ennek eredményeként bombázza a felhasználókat, hogy profitot termeljenek. A YouTube még inkább, a bevételszerzés vitatott modelljével.

De hol húzzuk meg a határt? Mikor túl sok a reklám? Nyilvánvalóan a YouTube úgy gondolja, hogy egy, sorban 10 hirdetésből álló adatfolyam elfogadható szám.

Egyes felhasználók arról számoltak be, hogy akár 10 átugorhatatlan hirdetést is meg kell nézniük, mielőtt a videó elkezdődik. Maguk a hirdetések hossza is hosszabbnak tűnik. Meg kell jegyezni, hogy ha a videó hosszabb, akkor valószínűleg félúton megszakad még több hirdetéssel.

A YouTube mostantól akár 10 hirdetés megtekintésére kényszeríthet egymás után

Ezt az információt először a Redditen hozták nyilvánosságra, majd a Sammobile egy külön cikkben foglalkozott vele. Igaz, a probléma korlátozott számú felhasználót érintett, de maga a tendencia aggasztó.

A jelenség nyilvánvalóan a YouTube új „rövid reklámjainak” köszönhető. Az adott hirdetéstípus gyors egymásutánban számos hirdetésnek teheti ki a nézőt, „kihagyás” opció nélkül. Ezt a pontosítást a TeamYoutTube Twitter-fiókja adta. Az egyetlen megmentés az, hogy a hirdetések általában 6 másodpercnél rövidebbek.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Mindazonáltal egy egyszerű aritmetika 60 másodpercre becsülhető átugorhatatlan hirdetési időt adhat. Az, hogy ez a szám mennyire ésszerűtlen, nagyban függ attól, hogy milyen típusú tartalmat nézel.

Mindenesetre a YouTube már vékony jégen tapos. Csak annyi reklám van, amit a nézők elbírnak, mielőtt úgy döntenének, hogy a videó megtekintése egyszerűen nem éri meg.

A türelmetlen felhasználóknak természetesen mindig van lehetőségük előfizetni a YouTube Premiumra. Ezen a ponton azonban úgy tűnik, hogy a hirdetési politika a hétköznapi Youtube nézhetetlenné tétele felé hajlik.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokAz iPhone 14 a vártnál korábban érkezhet

Az iPhone 14 a vártnál korábban érkezhet

2022.08.08
| Phone Arena
Nem meglepő, hogy az Apple gőzerővel dolgozik az iPhone 14 bemutató eseményen, ám az eddig sejtett dátum változhat.
Képeken az iPhone 14 Pro Max!

Képeken az iPhone 14 Pro Max!

2022.08.26
| Phone Arena
Az Apple megerősítette a Far Out eseményt szeptember 7-i dátummal, ahol bejelenti az iPhone 14 sorozatot, az Apple Watch Series 8-at és két másik óramodellt, valamint az új AirPodokat.
Videó: iPhone 14 Pro Max vs iPhone 13 Pro Max

Videó: iPhone 14 Pro Max vs iPhone 13 Pro Max

2022.08.09
| Phone Arena
Friss videó mutatja be az iPhone 14 Pro Max és az iPhone 13 Pro Max tervezési különbségeit.
Az iPhone 14 Pro Max az ultraszéles kamera miatt lesz drágább

Az iPhone 14 Pro Max az ultraszéles kamera miatt lesz drágább

2022.08.31
| Phone Arena
A fő iPhone 14 Pro kameraérzékelőn kívül az Apple várhatóan frissíteni fogja a Pro modellek ultraszéles kameráját, árulta el Ming-Chi Kuo neves elemző, és ezúttal a pontos specifikációkat adja meg.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön mennyi mobil adatot használ el egy hónapban?


csak wifin internetezek
0-1 GB
1-2 GB
2-5 GB
5-10 GB
10GB +Korábbi szavazások eredményei