A Xiaomi 14 és 14 Ultra debütált az MWC-n, íme a hazai árak

2024.02.26| GSM Arena

A Xiaomi nagyszabású rendezvényt tartott Barcelonában az MWC előtt, ahol végre piacra dobta az új okostelefonok zászlóshajóját a nemzetközi közönség számára.

A cég a Snapdragon 8 Gen 3 lapkakészlettel ellátott Xiaomi 14-et és Xiaomi 14 Ultrát egy keynote keretein belül mutatta be, a Xiaomi 14 Pro továbbra is Kínára korlátozódik.

Frissítésként a Xiaomi 14 egy 6,36 hüvelykes LTPO OLED-et tartalmaz, akár 3000 nit csúcsfényerővel. A panel 1200p felbontású, tetején Gorilla Glass Victus üveg található. A hátsó kamerahármast teljesen felújították – ennek a zászlóshajónak három 50 MP-es kamerája van.

A Xiaomi 14 és 14 Ultra debütált az MWC-n, íme a hazai árak

A fő fényesebb f/1,6 rekeszértékkel és nagyobb, 1/1,31 hüvelykes érzékelővel rendelkezik, kétpixeles PDAF-fel. A teleobjektív 75 mm-es ekvivalens 3,2-szeres zoom objektívvel rendelkezik, míg a harmadik egy ultra-széles látószögű objektív. A Xiaomi 14 másik változása a valamivel nagyobb, 4610 mAh-s akkumulátor gyorsabb, 90W-os vezetékes töltéssel, valamint ugyanaz az 50W-os vezeték nélküli és 10W-os fordított vezeték nélküli akkumulátor.

A Xiaomi 14 és 14 Ultra debütált az MWC-n, íme a hazai árak

A Xiaomi 14 Ultra okostelefont csak néhány napja jelentették be Kínában. Ugyanolyan 6,73”-os LTPO AMOLED panelt kapott, mint elődje, de ezúttal akár 3000 nit csúcsfényerőt is elérhet. A cég a Shield Glass nevű egyedi védőlapot használ.

A fő 50 MP-es kamera továbbfejlesztett változtatható rekeszértéket kapott, így most fényesebb f/1.6-ra megy, és fokozatmentes, így minden közbenső pozíció beállítható. Kap egy új, 1” típusú érzékelőt is. Az 5x teleobjektív periszkóp objektívvel, a 3,2x teleobjektív kamera és az ultraszéles látószögű shooter mind ugyanaz, mint az előd – 50 MP-es Sony IMX858 érzékelők, amelyek 1/2,51" méretűek.

A Xiaomi 14 és 14 Ultra debütált az MWC-n, íme a hazai árak

A Xiaomi 14 Ultra nagyobb, 5300 mAh-s akkumulátorral érkezik, amely 90W vezetékes töltéssel, 80W vezeték nélküli és 10W fordított vezeték nélküli töltéssel rendelkezik. A telefon gyárilag az Android 14-alapú HyperOS rendszerrel érkezik.

 

Hazai elérhetőség és árak: 

  • A Xiaomi 14 három színváltozatban lesz elérhető: Black, White, Jade Green  
  • A Xiaomi 14 Ultra két színváltozatban lesz elérhető: Black, White 
  • A Xiaomi Pad 6S Pro 12.4 egy színváltozatban lesz elérhető: Graphite Gray 

A Xiaomi 14 12GB+512GB tárhelyváltozatban 399.990 forintos ajánlott fogyasztói áron március 1-től, a Xiaomi 14 Ultra pedig 16GB+512GB tárhelyváltozatban 599.990 forintos ajánlott fogyasztói áron lesz megvásárolható várhatóan április elejétől a Xiaomi hivatalos értékesítési csatornáin keresztül. 

A Xiaomi Pad 6S Pro 12.4 várhatóan áprilistól lesz elérhető a Xiaomi hivatalos értékesítési csatornáin keresztül.

A Xiaomi 14 és a Xiaomi 14 Ultra négy generációnyi Android rendszerfrissítést, valamint 5 évnyi biztonsági frissítést kínál. Mindkét készülék felhasználói hat hónapig jogosultak a 100GB Google One felhő igénybevételére fájlok tárolásához, és 3 hónapon át használhatják ingyen a YouTube Premium szolgáltatást, így reklámok nélkül élvezhetik a YouTube és YouTube Music app tartalmait.  

Xiaomi 14 okostelefon vásárlása esetén a vásárlók egy ráadás Xiaomi Instant Photo Printer 1S Set-et kapnak a vásárlással egyidejűleg a promócióban résztvevő partnereknél a promóciós időszak alatt (2024. március 1-17., vagy a készlet erejéig).*

*A promóció részleteiről a xiaomiofficial.hu weboldalon olvashatnak a későbbiekben. 

 

A Xiaomi 14 és Xiaomi 14 Ultra prémium kijelzőcsere garanciával rendelkeznek

A 2024. március 1. és 2025. február 28. között a résztvevő partnerek online áruházaiban (webshopjaiban) vagy kereskedelmi üzleteiben Magyarországon vásárolt és aktivált Xiaomi 14 és Xiaomi 14 Ultra készülékek egyszeri ingyenes szervizre jogosultak a Xiaomi helyi szervizpontjain a vásárlás dátumától számított első 6 hónapban abban az esetben, ha a termékek kijelzői a Vásárló önhibáján kívül hibásodnak meg vagy szenvednek sérülést (például a termékek véletlenszerű leejtése). 

A Xiaomi 14 és Xiaomi 14 Ultra KIJELZŐJÓTÁLLÁS ÉS -SZERVIZ-ben résztvevő kereskedelmi partnerek listája: Media Markt, Euronics, Emag*, Alza, Auchan, Pepita.hu*, Arena Xiaomi Store, Magyar Telekom, Yettel, Vodafone, mi-home.hu, xiaomiofficial.hu, xiaomistoreonline.hu

*Az EMAG piactéren kapható okostelefonok közül csak az EMAG által forgalmazottak vesznek részt az akcióban. A Pepita piactéren kapható okostelefonok közül csak a Pepita által forgalmazottak vesznek részt az akcióban. 

 

A prémium kijelzőjótállás és szervíz díjmentes, és tartalmazza a kijelző cseréjének költségeit is, amennyiben arra szükség van. A kereskedelmi jótállás igénybevételét ahttps://www.mi.com/global/service/warranty oldalon felsorolt leadási pontok egyikén, vagy a vásárlás helyén tudja kezdeményezni a vásárlást igazoló számlával.

 

 

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Adategyeztetés online a Vodafone-nál

Adategyeztetés online a Vodafone-nál

2017.06.07
| Vodafone
Már a Vodafone-nál is elérhető a prepaid SIM kártyák online adategyeztetése
Előrendelésben 8 ezer forint az új Xiaomi okosóra

Előrendelésben 8 ezer forint az új Xiaomi okosóra

2019.12.31
| (x)
A Xiaomi Haylou LS01 a legújabb az ár-érték arányban kiemelkedő ajánlatok közül. Ki ne akarna 8 ezerért szuper órát?
Google nélküli Huawei-ed van? Van megoldás!

Google nélküli Huawei-ed van? Van megoldás!

2020.10.27
| XDA Developers
A Googlefier a legegyszerűbb út a Google appokhoz Huawei és Honor telefonokon.
Olyan olcsó a Redmi Note 8T, hogy csak kettőt vehetsz

Olyan olcsó a Redmi Note 8T, hogy csak kettőt vehetsz

2020.01.07
| (x)
Akciós a kínai gyártó egyik nagy sikerű modellje, eszméletlen jó áron szerezhető be a Redmi Note 8T.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei