A világ egyik legvékonyabb mobilja: itt a Sony Xperia T3

2014.06.04| Sony Mobile

A japán gyártó tegnap hivatalosan is bemutatta a Sony Xperia T3 mobilt, amely kiérdemelte a világ legkisebb 5.3 colos mobilja címet.

A japán gyártó tegnap hivatalosan is bemutatta a Sony Xperia T3 mobilt, amely kiérdemelte a világ legkisebb 5.3 colos mobilja címet. A modell mindössze 7 mm vékony, így nem a valaha volt legvékonyabb mobil, ám az elsők közt szerepel így is. A Sony Xperia T3 5.3 colos, Triluminos IPS megjelenítője 720p felbontású, így a Bravia Engine 2-vel megspékelt kijelző 277ppi pixelsűrűséggel rendelkezik. A fém keret és a burkolat a már régóta ismert OmniBalance dizájnt követi, így a T3 is messziről egyértelműen beazonosítható, mely gyártó készüléke. A Sony Xperia T3 előlapja fekete vagy fehér lehet, a matt hátlap pedig elérhető fekete, fehér és lila színekben.

A telefonon Android 4.4 KitKat rendszer fut gyárilag, ehhez egy négymagos Snapdragon processzor, 1 gigabájt RAM és Adreno 305 grafikus gyorsító tartozik. A beépített 8 gigabájt tárhely tovább bővíthető akár 32 gigabájtos kártyákkal is, ennek hiányában 5 gigabájttal lehet garázdálkodni. A hátlapi kamera a Sony saját fejlesztésű Exmor RS 8 megapixeles szenzora, amely 1080p videók rögzítésére alkalmas és olyan nyalánkságokkal is ellátott mint a Superior Auto, az AR effektek, a Steady Shot stabilizátor, a Social live (élő streaming Facebookra). Az előlapi kamera mindössze 1.1 megapixeles, cserébe 720p videókhoz használható. Ahhoz képest, hogy csak a középmezőnyben indul, a Sony Xperia T3 gazdagon felszerelt, így elérhető LTE Cat 4., Wi-Fi, Miracast, DLNA, Bluetooth 4.0, NFC és A-GPS. A 2500 mAh-s akkumulátor a gyári adatok szerint 13 óra beszélgetést ígér, ám a Sony saját megoldása, a Stamina energiahatékony mód segítségével sokkal tovább is bírhatja egy feltöltéssel a mobil mint az átlagos készülékek. A piacra kerülés időpontja és az ár egyelőre nem ismert.



További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A világ egyik legvékonyabb mobilja: itt a Sony Xperia T3

A világ egyik legvékonyabb mobilja: itt a Sony Xperia T3

2014.06.04
| Sony Mobile
A japán gyártó tegnap hivatalosan is bemutatta a Sony Xperia T3 mobilt, amely kiérdemelte a világ legkisebb 5.3 colos mobilja címet.
Képeken és videón a Sony Xperia T3

Képeken és videón a Sony Xperia T3

2014.07.16
| Xperia Blog
A japán gyártó újdonsága, a Sony Xperia T3 feltehetően Xperia Style néven kerül a piacra Németországban.
A tíz legjobb okostelefon 5 col alatt

A tíz legjobb okostelefon 5 col alatt

2015.02.10
| Phone Arena
Sokan nem rajonganak az évek óta egyre inkább növekvõ kijelzõkért és szeretnének 5 col alatt maradni, hogy még egyszerûen kezelhetõ legyen egy kézzel a mobil és akár a zsebbe is gond nélkül beférjen.
Új tarifacsomagok a Vodafone-nál

Új tarifacsomagok a Vodafone-nál

2017.06.08
| Vodafone
A Vodafone Magyarország ügyfelei visszajelzései nyomán megújította havidíjas tarifa portfólióját.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei