A Telekomnál nagyon megy a 4G

2017.01.03| Telekom

A Telekomnál tavaly év végére a teljes mobilos adatforgalom hetven százalékat 4G hálózaton zajlik.

Az sem túl meglepő, hogy a vállalati 4G ügyfelek száma is közel ötven százalékkal nőtt. A szolgáltató kültéri 4G lefedettség kilencvennyolc százalék, a beltéri is közelíti ezt, több mint nyolcvan hét százalékkal. A 4G+ szolgáltatás a maga több mint 300 Mbps elméleti sebességétvel több mint negyven településen érhető el, amely az ország lakosságának huszonöt százaléka számára érhető el. A Telekom kínálatában megtalálható készülékek közel egynegyede már támogatja a 4G+ technológiát. Meglepő lehet, de a magyar mobilhálózatok a független OpenSignal novemberi felmérése alapján a hazai 4G hálózatok átlagos letöltési sebesség tekintetében a világon a harmadik helyen végeztek!

Novemberben elkezdődött a kistelepülések 4G lefedése is, így egy éven belül több mint 2600 db, egyenként hatezer főnél kisebb lélekszámú településre is eljut a szupergyors mobilinternet. Jelenleg több mint 2800 települést, köztük 1100 db ezer fő alatti lakosú kistelepülést lát el a Telekom 4G-vel. A beltéri lefedettség javítása már jól érzékelhető Budapesten a belső és nagy budai kerületekben, a külső kerületekben pedig várhatóan 2017 első negyedévében várható jelentős javulás.

A Telekomnál nagyon megy a 4G

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

2016 májusában a Telekom teljes egészében 4G alapon bonyolított le teszthívást budapesti székházában. Az úgynevezett VoLTE (Voice-over-LTE) technológia gyorsabb hívásfelépülést, HD hangminőséget és hívás közben is 4G sebességű adatkapcsolatot tesz majd lehetővé. További, érezhető előnye a teljesen IP-alapúvá váló telefonhívásoknak, hogy a telefonok akkumulátorát is jóval kisebb mértékben terhelik meg, mint a hagyományos technológia.

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei