A Telekomnál nagyon megy a 4G

2017.01.03| Telekom

A Telekomnál tavaly év végére a teljes mobilos adatforgalom hetven százalékat 4G hálózaton zajlik.

Az sem túl meglepő, hogy a vállalati 4G ügyfelek száma is közel ötven százalékkal nőtt. A szolgáltató kültéri 4G lefedettség kilencvennyolc százalék, a beltéri is közelíti ezt, több mint nyolcvan hét százalékkal. A 4G+ szolgáltatás a maga több mint 300 Mbps elméleti sebességétvel több mint negyven településen érhető el, amely az ország lakosságának huszonöt százaléka számára érhető el. A Telekom kínálatában megtalálható készülékek közel egynegyede már támogatja a 4G+ technológiát. Meglepő lehet, de a magyar mobilhálózatok a független OpenSignal novemberi felmérése alapján a hazai 4G hálózatok átlagos letöltési sebesség tekintetében a világon a harmadik helyen végeztek!

Novemberben elkezdődött a kistelepülések 4G lefedése is, így egy éven belül több mint 2600 db, egyenként hatezer főnél kisebb lélekszámú településre is eljut a szupergyors mobilinternet. Jelenleg több mint 2800 települést, köztük 1100 db ezer fő alatti lakosú kistelepülést lát el a Telekom 4G-vel. A beltéri lefedettség javítása már jól érzékelhető Budapesten a belső és nagy budai kerületekben, a külső kerületekben pedig várhatóan 2017 első negyedévében várható jelentős javulás.

A Telekomnál nagyon megy a 4G

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

2016 májusában a Telekom teljes egészében 4G alapon bonyolított le teszthívást budapesti székházában. Az úgynevezett VoLTE (Voice-over-LTE) technológia gyorsabb hívásfelépülést, HD hangminőséget és hívás közben is 4G sebességű adatkapcsolatot tesz majd lehetővé. További, érezhető előnye a teljesen IP-alapúvá váló telefonhívásoknak, hogy a telefonok akkumulátorát is jóval kisebb mértékben terhelik meg, mint a hagyományos technológia.messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA One UI 6.1 letiltja az Android egyik legjobb értesítési funkcióját

A One UI 6.1 letiltja az Android egyik legjobb értesítési funkcióját

2024.01.31
| Android Police
A Samsungnak fel kell hagynia azzal, hogy az embereknek okot adjon a One UI gyűlölésére.
Nem-invazív vércukorszint-monitorozás érkezik a Galaxy Watch-hoz, csak nem most

Nem-invazív vércukorszint-monitorozás érkezik a Galaxy Watch-hoz, csak nem most

2024.01.26
| Phone Arena
Minden technológiai gyártó folyamatosan próbálja megelőzni a következő nagy dolog piacra dobását, mindennek azért, hogy elsőként vezethesse be az új funkciókat.
A Samsung Galaxy A55 prémium dizájnt kap (fotókkal)

A Samsung Galaxy A55 prémium dizájnt kap (fotókkal)

2024.01.03
| SamMobile
Lehet, hogy a Galaxy S24 lesz az a telefon, amely a következő pár hétben minden figyelmet magára von, de a Samsungnak más fontos készülékei is készülnek, mint például a Galaxy A55.
Már megint? Zöld csík a kijelzőn a Samsung Galaxy S24 Ultrán

Már megint? Zöld csík a kijelzőn a Samsung Galaxy S24 Ultrán

2024.02.06
| Android Headlines
A kevésbé szerencsés Samsung Galaxy S24 Ultra felhasználói zöld csíkos képernyővel kapcsolatos problémát tapasztalhatnak.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre felkapottabb a használt mobiltelefonok vásárlása! Te már vettél használt telefont?


nem, még soha
még nem, de tervezem
igen, volt már, hogy vettem használt mobilt
igen, mindig használt mobilokat használtamKorábbi szavazások eredményei