A Telekomnál nagyon megy a 4G

2017.01.03| Telekom

A Telekomnál tavaly év végére a teljes mobilos adatforgalom hetven százalékat 4G hálózaton zajlik.

Az sem túl meglepő, hogy a vállalati 4G ügyfelek száma is közel ötven százalékkal nőtt. A szolgáltató kültéri 4G lefedettség kilencvennyolc százalék, a beltéri is közelíti ezt, több mint nyolcvan hét százalékkal. A 4G+ szolgáltatás a maga több mint 300 Mbps elméleti sebességétvel több mint negyven településen érhető el, amely az ország lakosságának huszonöt százaléka számára érhető el. A Telekom kínálatában megtalálható készülékek közel egynegyede már támogatja a 4G+ technológiát. Meglepő lehet, de a magyar mobilhálózatok a független OpenSignal novemberi felmérése alapján a hazai 4G hálózatok átlagos letöltési sebesség tekintetében a világon a harmadik helyen végeztek!

Novemberben elkezdődött a kistelepülések 4G lefedése is, így egy éven belül több mint 2600 db, egyenként hatezer főnél kisebb lélekszámú településre is eljut a szupergyors mobilinternet. Jelenleg több mint 2800 települést, köztük 1100 db ezer fő alatti lakosú kistelepülést lát el a Telekom 4G-vel. A beltéri lefedettség javítása már jól érzékelhető Budapesten a belső és nagy budai kerületekben, a külső kerületekben pedig várhatóan 2017 első negyedévében várható jelentős javulás.

A Telekomnál nagyon megy a 4G

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

2016 májusában a Telekom teljes egészében 4G alapon bonyolított le teszthívást budapesti székházában. Az úgynevezett VoLTE (Voice-over-LTE) technológia gyorsabb hívásfelépülést, HD hangminőséget és hívás közben is 4G sebességű adatkapcsolatot tesz majd lehetővé. További, érezhető előnye a teljesen IP-alapúvá váló telefonhívásoknak, hogy a telefonok akkumulátorát is jóval kisebb mértékben terhelik meg, mint a hagyományos technológia.messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokAz iPhone 14 a vártnál korábban érkezhet

Az iPhone 14 a vártnál korábban érkezhet

2022.08.08
| Phone Arena
Nem meglepő, hogy az Apple gőzerővel dolgozik az iPhone 14 bemutató eseményen, ám az eddig sejtett dátum változhat.
Képeken az iPhone 14 Pro Max!

Képeken az iPhone 14 Pro Max!

2022.08.26
| Phone Arena
Az Apple megerősítette a Far Out eseményt szeptember 7-i dátummal, ahol bejelenti az iPhone 14 sorozatot, az Apple Watch Series 8-at és két másik óramodellt, valamint az új AirPodokat.
Videó: iPhone 14 Pro Max vs iPhone 13 Pro Max

Videó: iPhone 14 Pro Max vs iPhone 13 Pro Max

2022.08.09
| Phone Arena
Friss videó mutatja be az iPhone 14 Pro Max és az iPhone 13 Pro Max tervezési különbségeit.
Exkluzív: Ezek a Samsung Galaxy telefonok 2023 előtt Android 13-at kapnak!

Exkluzív: Ezek a Samsung Galaxy telefonok 2023 előtt Android 13-at kapnak!

2022.09.24
| SamMobile
A Samsung keményen dolgozik azon, hogy felkészítse a One UI 5.0-t néhány Galaxy készülékhez, és a kockázatot vállalni hajlandó tagok az elmúlt hetekben hozzáfértek a béta firmware-hez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön mennyi mobil adatot használ el egy hónapban?


csak wifin internetezek
0-1 GB
1-2 GB
2-5 GB
5-10 GB
10GB +Korábbi szavazások eredményei