Internet olcsón a rászorulóknak

2017.08.21| Telekom

A Telekom olcsó internetet biztosít a rászorulók számára.

A Telekom bevezetette mobil és otthoni Digitális Jólét Alapcsomagjait, amelyek a piaci árhoz képest 20-49%-kal olcsóbban biztosítanak szolgáltatást azoknak a kezdő internetezőknek, akik eddig (főként) anyagi okokból nem fizettek elő mobil vagy vezetékes internetre. Jelenleg két csomaghoz érhető el a kedvezmény. „DJA Net 1GB kedvezmény” a Net 1 GB mobilinternet díjcsomag mellet bruttó 1.500 Ft-ért igényelhető, a „DJA Net 4GB kedvezmény” a Net 4 GB mobilinternet díjcsomag mellett bruttó 3.200 Ft-ért rendelhető.

Az otthoni szolgáltatásként kínált Digitális Jólét Alapcsomag Start** bruttó 2.890 Ft-ért akár 30 Mbps le- és akár 5 Mbps  kínált feltöltési sebességet ad, a Digitális Jólét Alapcsomag 50** bruttó 2.990 Ft-ért 50 Mbps le- és 5 Mbps kínált feltöltési sebességet nyújt. Az otthoni csomagok korlátlan adatforgalmat biztosítanak, és 5 db e-mail postafiókot is tartalmaznak. A Telekom vezetékes és mobil Digitális Jólét Alapcsomagjai egy éves határozott idejű szerződéssel vehetők igénybe.

Internet olcsón a rászorulóknak

* A csomagban foglalt 1 GB illetve 4 GB egyenleg elérése után az adatforgalom leállításra kerül, további adatforgalmazásra forgalombővítő opció (Extra Net) megrendelésével van mód. A mobil DJA szolgáltatást az a természetes személy veheti igénybe, akinek nem volt mobil internet előfizetés a nevén a Magyar Telekommal kötendő szerződés aláírását megelőző egy évben. 

** Az otthoni DJA szolgáltatást az a természetes személy veheti igénybe, akinek nem volt otthoni internet előfizetése sem saját, sem közeli hozzátartozója nevén, az igénylés címén, a Magyar Telekommal kötendő szerződés aláírását megelőző egy évben. A két otthoni DJA szolgáltatás közül előfizető nem tud választani, az általa kért telepítési címen elérhető technológiai feltételeknek megfelelő csomagot biztosítja a Telekom. Adatforgalmi korlátot az otthoni DJA csomagok nem tartalmaznak.  Digitális Jólét Alapcsomag Start esetén ADSL hálózat esetében kínált letöltési sávszélesség maximum 20 Mbps; kínált feltöltési sávszélesség maximum 1 Mbps.

 

 

 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei