Internet olcsón a rászorulóknak

2017.08.21| Telekom

A Telekom olcsó internetet biztosít a rászorulók számára.

A Telekom bevezetette mobil és otthoni Digitális Jólét Alapcsomagjait, amelyek a piaci árhoz képest 20-49%-kal olcsóbban biztosítanak szolgáltatást azoknak a kezdő internetezőknek, akik eddig (főként) anyagi okokból nem fizettek elő mobil vagy vezetékes internetre. Jelenleg két csomaghoz érhető el a kedvezmény. „DJA Net 1GB kedvezmény” a Net 1 GB mobilinternet díjcsomag mellet bruttó 1.500 Ft-ért igényelhető, a „DJA Net 4GB kedvezmény” a Net 4 GB mobilinternet díjcsomag mellett bruttó 3.200 Ft-ért rendelhető.

Az otthoni szolgáltatásként kínált Digitális Jólét Alapcsomag Start** bruttó 2.890 Ft-ért akár 30 Mbps le- és akár 5 Mbps  kínált feltöltési sebességet ad, a Digitális Jólét Alapcsomag 50** bruttó 2.990 Ft-ért 50 Mbps le- és 5 Mbps kínált feltöltési sebességet nyújt. Az otthoni csomagok korlátlan adatforgalmat biztosítanak, és 5 db e-mail postafiókot is tartalmaznak. A Telekom vezetékes és mobil Digitális Jólét Alapcsomagjai egy éves határozott idejű szerződéssel vehetők igénybe.

Internet olcsón a rászorulóknak

* A csomagban foglalt 1 GB illetve 4 GB egyenleg elérése után az adatforgalom leállításra kerül, további adatforgalmazásra forgalombővítő opció (Extra Net) megrendelésével van mód. A mobil DJA szolgáltatást az a természetes személy veheti igénybe, akinek nem volt mobil internet előfizetés a nevén a Magyar Telekommal kötendő szerződés aláírását megelőző egy évben. 

** Az otthoni DJA szolgáltatást az a természetes személy veheti igénybe, akinek nem volt otthoni internet előfizetése sem saját, sem közeli hozzátartozója nevén, az igénylés címén, a Magyar Telekommal kötendő szerződés aláírását megelőző egy évben. A két otthoni DJA szolgáltatás közül előfizető nem tud választani, az általa kért telepítési címen elérhető technológiai feltételeknek megfelelő csomagot biztosítja a Telekom. Adatforgalmi korlátot az otthoni DJA csomagok nem tartalmaznak.  Digitális Jólét Alapcsomag Start esetén ADSL hálózat esetében kínált letöltési sávszélesség maximum 20 Mbps; kínált feltöltési sávszélesség maximum 1 Mbps.

 

 

 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei