Internet olcsón a rászorulóknak

2017.08.21| Telekom

A Telekom olcsó internetet biztosít a rászorulók számára.

A Telekom bevezetette mobil és otthoni Digitális Jólét Alapcsomagjait, amelyek a piaci árhoz képest 20-49%-kal olcsóbban biztosítanak szolgáltatást azoknak a kezdő internetezőknek, akik eddig (főként) anyagi okokból nem fizettek elő mobil vagy vezetékes internetre. Jelenleg két csomaghoz érhető el a kedvezmény. „DJA Net 1GB kedvezmény” a Net 1 GB mobilinternet díjcsomag mellet bruttó 1.500 Ft-ért igényelhető, a „DJA Net 4GB kedvezmény” a Net 4 GB mobilinternet díjcsomag mellett bruttó 3.200 Ft-ért rendelhető.

Az otthoni szolgáltatásként kínált Digitális Jólét Alapcsomag Start** bruttó 2.890 Ft-ért akár 30 Mbps le- és akár 5 Mbps  kínált feltöltési sebességet ad, a Digitális Jólét Alapcsomag 50** bruttó 2.990 Ft-ért 50 Mbps le- és 5 Mbps kínált feltöltési sebességet nyújt. Az otthoni csomagok korlátlan adatforgalmat biztosítanak, és 5 db e-mail postafiókot is tartalmaznak. A Telekom vezetékes és mobil Digitális Jólét Alapcsomagjai egy éves határozott idejű szerződéssel vehetők igénybe.

Internet olcsón a rászorulóknak

* A csomagban foglalt 1 GB illetve 4 GB egyenleg elérése után az adatforgalom leállításra kerül, további adatforgalmazásra forgalombővítő opció (Extra Net) megrendelésével van mód. A mobil DJA szolgáltatást az a természetes személy veheti igénybe, akinek nem volt mobil internet előfizetés a nevén a Magyar Telekommal kötendő szerződés aláírását megelőző egy évben. 

** Az otthoni DJA szolgáltatást az a természetes személy veheti igénybe, akinek nem volt otthoni internet előfizetése sem saját, sem közeli hozzátartozója nevén, az igénylés címén, a Magyar Telekommal kötendő szerződés aláírását megelőző egy évben. A két otthoni DJA szolgáltatás közül előfizető nem tud választani, az általa kért telepítési címen elérhető technológiai feltételeknek megfelelő csomagot biztosítja a Telekom. Adatforgalmi korlátot az otthoni DJA csomagok nem tartalmaznak.  Digitális Jólét Alapcsomag Start esetén ADSL hálózat esetében kínált letöltési sávszélesség maximum 20 Mbps; kínált feltöltési sávszélesség maximum 1 Mbps.

 

 

 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokNézd meg az Apple iPhone 14 Pro Max előzetesét!

Nézd meg az Apple iPhone 14 Pro Max előzetesét!

2022.07.15
| GSM Arena
Az Apple iPhone 14 Pro Max dummy előlapján a dupla kivágás látható, a vanilla verzión nincs ilyen újítás.
Íme a lista 2022 öt legkelendőbb okosórájáról!

Íme a lista 2022 öt legkelendőbb okosórájáról!

2022.06.13
| PhoneArena
Az Apple Watch Series 7 és az SE voltak a világ legkelendőbb okosórái az első negyedévben!
Az Apple Watch Pro ugyanannyiba kerül, mint az iPhone 13 Pro?

Az Apple Watch Pro ugyanannyiba kerül, mint az iPhone 13 Pro?

2022.07.11
| Phone Arena
Mintha nem lenne elég, hogy az iPhone 14 valószínűleg drágább lesz, mint az iPhone 13 sorozat, egy új hír szerint az Apple Watch strapabíró kiadása pofátlan árcédulával érkezik.
30 ezer forint alatt vihető a Xiaomi Mi Band 7 Pro

30 ezer forint alatt vihető a Xiaomi Mi Band 7 Pro

2022.07.16
| Tomtop
Épphogy bejelentette a kínai cég a Xiaomi Mi Band 7 okoskarkötőt, máris itt a 7 Pro verzió teljese más dizájnnal és kapható is.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön mennyi mobil adatot használ el egy hónapban?


csak wifin internetezek
0-1 GB
1-2 GB
2-5 GB
5-10 GB
10GB +Korábbi szavazások eredményei