Internet olcsón a rászorulóknak

2017.08.21| Telekom

A Telekom olcsó internetet biztosít a rászorulók számára.

A Telekom bevezetette mobil és otthoni Digitális Jólét Alapcsomagjait, amelyek a piaci árhoz képest 20-49%-kal olcsóbban biztosítanak szolgáltatást azoknak a kezdő internetezőknek, akik eddig (főként) anyagi okokból nem fizettek elő mobil vagy vezetékes internetre. Jelenleg két csomaghoz érhető el a kedvezmény. „DJA Net 1GB kedvezmény” a Net 1 GB mobilinternet díjcsomag mellet bruttó 1.500 Ft-ért igényelhető, a „DJA Net 4GB kedvezmény” a Net 4 GB mobilinternet díjcsomag mellett bruttó 3.200 Ft-ért rendelhető.

Az otthoni szolgáltatásként kínált Digitális Jólét Alapcsomag Start** bruttó 2.890 Ft-ért akár 30 Mbps le- és akár 5 Mbps  kínált feltöltési sebességet ad, a Digitális Jólét Alapcsomag 50** bruttó 2.990 Ft-ért 50 Mbps le- és 5 Mbps kínált feltöltési sebességet nyújt. Az otthoni csomagok korlátlan adatforgalmat biztosítanak, és 5 db e-mail postafiókot is tartalmaznak. A Telekom vezetékes és mobil Digitális Jólét Alapcsomagjai egy éves határozott idejű szerződéssel vehetők igénybe.

Internet olcsón a rászorulóknak

* A csomagban foglalt 1 GB illetve 4 GB egyenleg elérése után az adatforgalom leállításra kerül, további adatforgalmazásra forgalombővítő opció (Extra Net) megrendelésével van mód. A mobil DJA szolgáltatást az a természetes személy veheti igénybe, akinek nem volt mobil internet előfizetés a nevén a Magyar Telekommal kötendő szerződés aláírását megelőző egy évben. 

** Az otthoni DJA szolgáltatást az a természetes személy veheti igénybe, akinek nem volt otthoni internet előfizetése sem saját, sem közeli hozzátartozója nevén, az igénylés címén, a Magyar Telekommal kötendő szerződés aláírását megelőző egy évben. A két otthoni DJA szolgáltatás közül előfizető nem tud választani, az általa kért telepítési címen elérhető technológiai feltételeknek megfelelő csomagot biztosítja a Telekom. Adatforgalmi korlátot az otthoni DJA csomagok nem tartalmaznak.  Digitális Jólét Alapcsomag Start esetén ADSL hálózat esetében kínált letöltési sávszélesség maximum 20 Mbps; kínált feltöltési sávszélesség maximum 1 Mbps.

 

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Árukereső
Xiaomi Poco X3 NFC 128GB 6GB RAM Dual
Xiaomi Poco X3 NFC 128GB 6GB RAM Dual
MobilAkciók.hu Webáruház 99 900 Ft
Csohány Péter E.V. 112 000 Ft
Huawei P30 Lite 128GB 4GB RAM Dual
Huawei P30 Lite 128GB 4GB RAM Dual
EUmobil 67 000 Ft
i-Shop Webáruház 67 080 Ft
MobilEx Webáruház 67 530 Ft
Apple iPhone 6S 32GB
Apple iPhone 6S 32GB
Skyphone - mobiltelefon kiegészítők webáruháza 86 799 Ft
Planet GSM webshop 87 990 Ft
TopMobil 87 990 Ft


új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

A járványhelyzet mennyiben változtatta meg a mobil vásárlási terveidet?


Különben sem terveztem telefonvásárlást
Terveztem új telefon vásárlást, de elhalasztottam hosszabb idõre
Terveztem új telefon vásárlást. Ahogy véget ér a kijárási korlátozás, megveszem az új telefonomat
A járvány nem befolyásolt. Vettem/veszek új telefontKorábbi szavazások eredményei