Új, akár korlátlan mobilnet

2017.11.10| Telekom

Új mobilnet díjcsomagok a Telekomtól: még több adat és belföldön korlátlan tematikus tartalmak.

A tavalyi évben a hazai 16 - 74 éves internetezők mintegy 83%-a használt közösségi alkalmazásokat, és ezzel a magyarok első helyen állnak az Európai Unióban – derül ki az EU statisztikai hivatala, az Eurostat adatközléséből. A trendet a Telekom saját havidíjas előfizetői körében végzett felmérése is alátámasztja: az előfizetők közel 60%-a használt közösségi média alkalmazásokat, 44 százalékuk térkép és navigációs alkalmazásokat, 41 százalékuk pedig telefonos és csevegő alkalmazásokat a mobiltelefonján. A felhasználói szokások ilyetén változása és a tovább növekvő adatigény miatt a Telekom november 10-től új havidíjas mobilinternet csomagokat vezetett be okostelefonos és nagy képernyős mobilinternetezéshez. A Telekomnál a korlátlanság is személyre szabható, így mindenki kiválaszthatja, hozzá melyik illik.

  • Teljes korlátlanságot nyújtó mobilnetcsomag azoknak, akik korlátlan élményekre vágynak. E csomag esetében a videók is az elérhető maximális sávszélességben élvezhetők.
  • Akik nem igénylik a korlátlan mobilnet csomagot, hanem csak a közösségi médiát, a navigációt vagy a chatszolgáltatásokat szeretnék belföldön korlátlanul használni, erre is lehetőségük van, megfelelő adatcsomag választása mellett.
  • Az új mobilportfólió adatcsomagjai korlátozás nélkül hozzárendelhetők bármelyik igényelhető Mobil hang díjcsomaghoz.
  • 2 éves hűségidővel vállalt új előfizetés esetén bármilyen kedvezményes árú készüléket lehet választani: mobil szolgáltatás mellé választható otthoni készülék is, és otthoni szolgáltatás mellé mobil készülék is.

Új, akár korlátlan mobilnet

Mit tartalmaznak az új mobilnet csomagok? Adatban nincs megállás: választhatók 500 MB, 2 GB, 6 GB, 15 GB és korlátlan adattartalmú csomagok is. A legkisebb kivételével az adatcsomagok mellé különböző, belföldön felhasználható korlátlan tematikus tartalmakat is csomagoltak, promóciós jelleggel*: a Net 2 GB-os csomag előfizetői a Facebookot, az Instagramot és a Waze navigációt díjmentesen érhetik el böngészőn és okostelefon alkalmazásokon keresztül, ami azt jelenti, hogy az arra fordított adatmennyiség – a hang- és videoformátumok kivételével – nem csökkenti az ügyfél díjcsomagban foglalt adatkeretét. A Net 6 GB és Net 15 GB-os csomagokban ezeken felül még a Facebook Messenger, a WhatsApp és a Viber chat alkalmazások is az adatkeret csökkentése nélkül használhatók belföldön képek és szöveges üzenetek küldésére (a hang- és videochat szolgáltatások kivételt képeznek). További feltétel, hogy az alkalmazások használata csak addig lehetséges, amíg nem fogyott el a csomagban foglalt adatmennyiség.**

Több netet azonban nem csak ezért érdemes választani. Két év hűségidő vállalásával minél nagyobb a csomag, annál nagyobb készülékkedvezmény jár. Nagy képernyős használathoz, azaz tablethez, notebookhoz vagy PC-hez a Net 6 GB és Net 15 GB csomagokat kínálják, a fentiekben részletezett tartalommal.

Nemrég megújultak a Telekom üzleti ajánlatai is. Az új Üzleti Trend mobil díjcsomagok igazodnak a folyamatosan változó üzleti felhasználási szokásokhoz. Mostantól korlátlan belföldi mobilinternet is választható, továbbá több havidíj-mentes extra szolgáltatás is elérhető, mint például nemzetközi híváskedvezmény és Norton Security Online vírusvédelem. Az új mobil díjcsomagokban a flottakedvezmény már a 2. előfizetéstől igényelhető, ezzel is növelve a csomag előnyeit.
További információ itt olvasható. 

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

 * A promóció visszavonásig érvényes.

** Az okostelefon alkalmazások készülékre történő letöltése és frissítése a díjcsomagban foglalt adatmennyiség terhére történik.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei