A Samsung One Hand Operation+ frissítés új funkciót hoz a One UI 6-hoz

2023.10.24| SamMobile

Az Android 14 és a Galaxy okostelefonokhoz készült One UI 6.0 mellett a Samsung kiadja a Good Lock új verzióját, a fantasztikus testreszabási alkalmazását, amellyel meglehetősen drasztikus módon módosíthatja telefonja működését.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A Good Lock számos modulja/bővítménye új funkciókat kap a One UI 6.0-val, amelyet a Samsung a bővítmények frissítése révén lassan hozzáad. Ezen a héten a Samsung kiadott egy frissítést a One Hand Operation+ Good Lock beépülő modulhoz, amely néhány testreszabási lehetőséget ad hozzá, köztük egyet, amely kizárólag az Android 14/One UI 6.0-ra vonatkozik.

Az One Hand Operation+ úgy lett kialakítva, hogy kényelmesebbé tegye az egykezes kezelést anélkül, hogy a teljes felhasználói felületet lecsökkentené (így működik a szokásos egykezes mód, amely minden Galaxy eszközön előre telepítve van). Ennek egyik módja az, hogy lehetővé teszi, hogy a képernyő bal és jobb oldalán mozdulatokat adjon hozzá különféle műveletek végrehajtásához, alkalmazások megnyitásához stb.

Különböző műveleteket rendelhet az egyenes behúzáshoz bármelyik élről, illetve az átlósan felfelé és lefelé történő behúzáshoz; az egyik ilyen művelet lehet a gyorsindító, amely alapvetően a kedvenc alkalmazások listáját jeleníti meg a gyors hozzáférés érdekében, és itt ad hozzá új lehetőségeket a legújabb One Hand Operation+ frissítés.

Most, ha hozzárendel egy kézmozdulatot a gyorsindító megnyitásához, beállíthatja, hogy a legutóbb megnyitott alkalmazásai a kedvenc alkalmazások listája előtt jelenjenek meg. Az alkalmazás ikonjának hosszan lenyomásával osztott képernyős módban vagy felugró ablakban is megnyithatja őket. Ez utóbbi valamiért csak a One UI 6.0-ban érhető el, de az előbbi a One UI meglévő verzióin is működik.

A Samsung One Hand Operation+ frissítés új funkciót hoz a One UI 6-hoz

Samsung One Hand Operation+

A frissítés eltávolítja a „fogantyú elrejtése” opciót is a hozzárendelhető műveletek listájáról, így a továbbiakban nem lehet a One Hand Operation+ letiltására használni a csúsztatási mozdulatokat. Néhány általános hibajavítást és stabilitási fejlesztést is tartalmaz.

A One Hand Operation+ legújabb – 6.6.19-es – verzióját letöltheti a Galaxy Store vagy a Play Áruházból. Ha nem tud hozzáférni az alkalmazásboltokban, ami abban az esetben történik, ha a Good Lock nem érhető el az Ön országában, letöltheti az alkalmazás telepítőfájlját az APK Mirror alkalmazásból a telefonra, és manuálisan telepítheti a fájl elérésével a saját fájlokon vagy bármely fájlkezelőn keresztül. 

Az alkalmazás telepítése/frissítése után a kézmozdulatok engedélyezéséhez és a gyorsindításhoz való hozzárendeléséhez nyissa meg az alkalmazást, engedélyezze a képernyő tetején található kapcsolóval, majd koppintson a Bal vagy a Jobb fogantyú elemre attól függően, hogy a képernyő melyik oldalát használja. Ha szeretné a kézmozdulatokat, válassza ki a három csúsztatási lehetőség egyikét, majd görgessen le, és válassza a Gyorsindító lehetőséget. A Gyorsindító testreszabásával engedélyezheti a legutóbbi alkalmazások megjelenítését és egyéb beállítások elvégzését a mellette lévő kerék ikon segítségével.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA One UI 6.1 letiltja az Android egyik legjobb értesítési funkcióját

A One UI 6.1 letiltja az Android egyik legjobb értesítési funkcióját

2024.01.31
| Android Police
A Samsungnak fel kell hagynia azzal, hogy az embereknek okot adjon a One UI gyűlölésére.
Nem-invazív vércukorszint-monitorozás érkezik a Galaxy Watch-hoz, csak nem most

Nem-invazív vércukorszint-monitorozás érkezik a Galaxy Watch-hoz, csak nem most

2024.01.26
| Phone Arena
Minden technológiai gyártó folyamatosan próbálja megelőzni a következő nagy dolog piacra dobását, mindennek azért, hogy elsőként vezethesse be az új funkciókat.
Már megint? Zöld csík a kijelzőn a Samsung Galaxy S24 Ultrán

Már megint? Zöld csík a kijelzőn a Samsung Galaxy S24 Ultrán

2024.02.06
| Android Headlines
A kevésbé szerencsés Samsung Galaxy S24 Ultra felhasználói zöld csíkos képernyővel kapcsolatos problémát tapasztalhatnak.
Túléli a Samsung Galaxy S24 Ultra a leejtési és karcolási teszteket?

Túléli a Samsung Galaxy S24 Ultra a leejtési és karcolási teszteket?

2024.01.25
| SamMobile
A Samsung Galaxy S24 Ultra a legújabb telefon, amelyen átesett a PBKreviews leejtési és karcolási tesztjein.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre felkapottabb a használt mobiltelefonok vásárlása! Te már vettél használt telefont?


nem, még soha
még nem, de tervezem
igen, volt már, hogy vettem használt mobilt
igen, mindig használt mobilokat használtamKorábbi szavazások eredményei