A Samsung One Hand Operation+ frissítés új funkciót hoz a One UI 6-hoz

2023.10.24| SamMobile

Az Android 14 és a Galaxy okostelefonokhoz készült One UI 6.0 mellett a Samsung kiadja a Good Lock új verzióját, a fantasztikus testreszabási alkalmazását, amellyel meglehetősen drasztikus módon módosíthatja telefonja működését.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A Good Lock számos modulja/bővítménye új funkciókat kap a One UI 6.0-val, amelyet a Samsung a bővítmények frissítése révén lassan hozzáad. Ezen a héten a Samsung kiadott egy frissítést a One Hand Operation+ Good Lock beépülő modulhoz, amely néhány testreszabási lehetőséget ad hozzá, köztük egyet, amely kizárólag az Android 14/One UI 6.0-ra vonatkozik.

Az One Hand Operation+ úgy lett kialakítva, hogy kényelmesebbé tegye az egykezes kezelést anélkül, hogy a teljes felhasználói felületet lecsökkentené (így működik a szokásos egykezes mód, amely minden Galaxy eszközön előre telepítve van). Ennek egyik módja az, hogy lehetővé teszi, hogy a képernyő bal és jobb oldalán mozdulatokat adjon hozzá különféle műveletek végrehajtásához, alkalmazások megnyitásához stb.

Különböző műveleteket rendelhet az egyenes behúzáshoz bármelyik élről, illetve az átlósan felfelé és lefelé történő behúzáshoz; az egyik ilyen művelet lehet a gyorsindító, amely alapvetően a kedvenc alkalmazások listáját jeleníti meg a gyors hozzáférés érdekében, és itt ad hozzá új lehetőségeket a legújabb One Hand Operation+ frissítés.

Most, ha hozzárendel egy kézmozdulatot a gyorsindító megnyitásához, beállíthatja, hogy a legutóbb megnyitott alkalmazásai a kedvenc alkalmazások listája előtt jelenjenek meg. Az alkalmazás ikonjának hosszan lenyomásával osztott képernyős módban vagy felugró ablakban is megnyithatja őket. Ez utóbbi valamiért csak a One UI 6.0-ban érhető el, de az előbbi a One UI meglévő verzióin is működik.

A Samsung One Hand Operation+ frissítés új funkciót hoz a One UI 6-hoz

Samsung One Hand Operation+

A frissítés eltávolítja a „fogantyú elrejtése” opciót is a hozzárendelhető műveletek listájáról, így a továbbiakban nem lehet a One Hand Operation+ letiltására használni a csúsztatási mozdulatokat. Néhány általános hibajavítást és stabilitási fejlesztést is tartalmaz.

A One Hand Operation+ legújabb – 6.6.19-es – verzióját letöltheti a Galaxy Store vagy a Play Áruházból. Ha nem tud hozzáférni az alkalmazásboltokban, ami abban az esetben történik, ha a Good Lock nem érhető el az Ön országában, letöltheti az alkalmazás telepítőfájlját az APK Mirror alkalmazásból a telefonra, és manuálisan telepítheti a fájl elérésével a saját fájlokon vagy bármely fájlkezelőn keresztül. 

Az alkalmazás telepítése/frissítése után a kézmozdulatok engedélyezéséhez és a gyorsindításhoz való hozzárendeléséhez nyissa meg az alkalmazást, engedélyezze a képernyő tetején található kapcsolóval, majd koppintson a Bal vagy a Jobb fogantyú elemre attól függően, hogy a képernyő melyik oldalát használja. Ha szeretné a kézmozdulatokat, válassza ki a három csúsztatási lehetőség egyikét, majd görgessen le, és válassza a Gyorsindító lehetőséget. A Gyorsindító testreszabásával engedélyezheti a legutóbbi alkalmazások megjelenítését és egyéb beállítások elvégzését a mellette lévő kerék ikon segítségével.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei