A Samsung Galaxy Ring augusztusban jelenik meg korlátozott funkcionalitással

2024.03.14| Phone Arena

A Samsung meglehetősen szokatlan módon közelítette meg vadonatúj Galaxy Ring hordható formájának marketingjét.

  •   A Samsung július 26-án adhatja ki a Galaxy Ringet.
  •   A Galaxy Ring ára és az akkumulátor üzemideje a Z Fold6-tal együtt derülhet ki.
  •   A Ring orvosi minőségű funkcióihoz továbbra is FDA-tanúsítványra lesz szükség.

Pletykák szóltak arról már évek óta, hogy egy okosgyűrűn dolgozik a cég, mielőtt hivatalosan is megerősítette volna idén januárban a Galaxy S24 Unpacked esemény bejelentésekor. Amit azonban hivatalosan nem tett meg, az az, hogy kiadta, vagy akár bejelentette a Galaxy Ring specifikációit, árat és jellemzőit. A Google valami hasonlót tesz Pixel telefoncsaládjával, amelyet általában tavasszal jelentenek be, és ősszel adnak ki, de legalább eleinte több apróságot ad, majd fokozatosan ad hozzá információkat, és idővel növeli az érdeklődést.

Samsung Galaxy Ring bemutató és megjelenés

  • Unpacked esemény: július 10-én, szerdán Párizsban (est.)
  • Megjelenés dátuma: július 26.

A helyi The Elec koreai média szerint a Galaxy Ring árát és specifikációit valóban a Samsung júliusi Z Fold6 Unpacked rendezvényén teszik közzé, a hordható pedig a Samsung 2024-es összecsukható termékeivel együtt augusztus elején kerül piacra. A Samsung állítólag a párizsi olimpiai játékok miatt előbbre hozta a Galaxy Z Fold6 Unpacked eseményét és megjelenési dátumát.

A Samsung Galaxy Ring augusztusban jelenik meg korlátozott funkcionalitással

Tavaly a Samsung július 26-án és augusztus 11-én jelentette be Fold és Flip telefonjait. Véletlenül azonban július 26-augusztus 11-e a 2024-es párizsi olimpiai játékok időpontja, így a Samsungnak előre kellett hoznia az Unpacked rendezvényét két héttel. 

A Samsung végülis hivatalos, világméretű olimpiai partner, és ez a szerződés a következő 2028-as olimpiai játékokig szól. Sőt, az olimpiai játékok hivatalos Samsung-témája most az „Open always wins”. Mondjon bármit a szavakkal való játékról, de a Samsung csapatának 25 sportolója az olimpián nagyon könnyen lehet, hogy az új Samsung Galaxy Ringet és az új összecsukható gyűrűt viseli, ha a Samsung teljes mértékben kamatoztatni akarja olimpiai partnerségét.

A Galaxy Ring egészségügyi és fitnesz funkciói a bevezetéskor

Bár a Samsung talán időzítette a Galaxy Ring megjelenését a lehetőséggel, hogy új egészség- és fitneszkiegészítő formátumát millióknak mutassa be a globális közönség előtt, a smart gyűrű funkciói korlátozottak lehetnek a piaci bevezetéskor.

A helyi iparági bennfentesek szerint a Samsung 400.000 Galaxy Ring egységből álló kezdeti tételt készít elő, és kilenc méret közül választhat minden ujjhoz, legyen az vastag vagy vékony. Az intelligens gyűrűt láthatóan nem bonyolult elkészíteni, és nem tartalmaz nehezen beszerezhető alkatrészeket, így a Samsung gyorsan felpörgetheti a termelést, ha úgy érzi, hogy a kereslet meghaladja az előrejelzést.

Bár elegendő Galaxy Ring egység lesz elérhető a piaci bevezetéskor, a smart gyűrű lehet, hogy nem indul teljes körű orvosi minősítésű funkcionalitásokkal, amelyeket érzékelői és formai tényezői képesek lehetnek biztosítani.

Mivel ez egy teljesen új eszköz és formátum a Samsung számára, a szokásos FCC rádióhullám-minősítési eljárást kell végrehajtania az Egyesült Államokban, mielőtt a FDA-hoz benyújtható lenne az orvosi minősítésű funkciók engedélyezése céljából is. A Samsung várhatóan májusban kezdi meg a Galaxy Ring gyártását, és általában egy évbe telik, mire az FDA engedélyezi orvosi eszközként, a folyamat általában ősszel kezdődik.

Hiszen azelőtt, hogy a Galaxy Watch sorozatot EKG- és aritmia- vagy vérnyomásmérésre minősítették volna, korlátozott funkcionalitással is forgalomba került. Mindenesetre, amivel a Samsung valószínűleg a Galaxy Ringen lesz a bevezetéskor, az olyan fejlett fitnesz- és alapvető egészségkövető funkciók lesznek, mint az alvás-, pulzus- vagy akár véroxigén-követés.

Ennek ellenére az okosórák előtt az az előnye, hogy a Galaxy Ring szorosabban viselhető, így valós időben pontosabb méréseket végezhet, és sokkal észrevétlenebb lesz az alváskövetésnél, nem is beszélve a sokkal alacsonyabb ár lehetőségéről a Galaxy Watch sorozathoz képest.

 

 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Nem-invazív vércukorszint-monitorozás érkezik a Galaxy Watch-hoz, csak nem most

Nem-invazív vércukorszint-monitorozás érkezik a Galaxy Watch-hoz, csak nem most

2024.01.26
| Phone Arena
Minden technológiai gyártó folyamatosan próbálja megelőzni a következő nagy dolog piacra dobását, mindennek azért, hogy elsőként vezethesse be az új funkciókat.
Itt az új Galaxy reklám, érkezik az SGS3

Itt az új Galaxy reklám, érkezik az SGS3

2012.04.23
| GSM Arena
Ahogy az várható volt, elérkezett a legújabb Samsung Galaxy reklám ideje.
Bővíthető lesz a Galaxy S21 FE

Bővíthető lesz a Galaxy S21 FE

2021.07.08
| SamMobile
Jó hírünk van azoknak, akik microSD kártyával bővítenék majd a Samsung Galaxy S21 FE mobiljuk tárhelyét.
Samsung Galaxy Round: hajlított kijelzővel

Samsung Galaxy Round: hajlított kijelzővel

2013.10.09
| Samsung Tomorrow
A nagyobbik dél-koreai gyártó hivatalosan is bejelentette a Samsung Galaxy Round mobilt, amely különlegessége az erősen hajlított, ám nem flexibilis megjelenítő és burkolat.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei