A Samsung bejelentette a Karbantartási módot telefonjaihoz, így engedélyezheti

2022.10.28| SamMobile

A Samsung rengeteg új funkcióval bővítette a Galaxy okostelefonokat One UI 5.0 és Android 13 operációs rendszerrel, a Samsung külön sajtóközleményt adott ki e funkciók egyikéről.

A Karbantartási mód egy új funkció, amelyet a One UI 5.0-ban fedeztünk fel, amikor a Galaxy S22 sorozat béta verziója volt, és a Samsung szerint ez – a más márkáknál egyébként évek óta létező opció - nagy dolog, ezért megmutatjuk, hogyan engedélyezheti Galaxy okostelefonján.

A Karbantartási mód csak Android 13-on érhető el, és a mögöttes ötlet nagyon egyszerű. Mivel a Samsung a több felhasználói fiók létrehozását csak táblagépeken teszi lehetővé, ennek megoldására bevezette a Karbantartási módot, amely lehetővé teszi a telefonos felhasználók számára, hogy biztonságban tartsák adataikat, amikor elküldik telefonjukat javításra, vagy hagyják, hogy valaki más használja azt.

A karbantartási mód olyan, mint az alapvető többfelhasználós funkciók

Ha engedélyezve van, a Karbantartási mód külön felhasználói fiókot hoz létre, amely hozzáférést biztosít az eszköz alapvető funkcióihoz, például az előre telepített alkalmazásokhoz, miközben megakadályozza, hogy a képek, videók és egyéb érzékeny adatok hozzáférhetők legyenek.

A Samsung bejelentette a Karbantartási módot telefonjaihoz, így engedélyezheti

Ezenkívül letiltja a harmadik féltől származó alkalmazások és a Galaxy Store áruházból letöltött Samsung appok használatát, valamint a Karbantartás módban létrehozott adatok vagy fiókok törlődnek az üzemmód kikapcsolása után.

Samsung One UI 5 Karbantartási mód

A Karbantartási módot nagyon könnyű bekapcsolni. Ha a Galaxy okostelefonon Android 13/One UI 5.0 fut, a funkciót az eszköz Beállítások » Akkumulátor és eszközkezelés részében találja meg.

A Bekapcsolás gomb megérintésével a telefon újraindul Karbantartási módban – ez automatikusan létrehoz egy rendszernaplót, amely segít a Samsung javító személyzetének diagnosztizálni a problémákat, de lehetősége van arra is, hogy ne hozzon létre naplót, ha úgy dönt.

A Samsung bejelentette a Karbantartási módot telefonjaihoz, így engedélyezheti

A Karbantartási mód kikapcsolásához mindössze le kell húznia az értesítési panelt, a telefon újraindításához és a normál működés folytatásához kattintson az üzemmód értesítésére. A Karbantartási módból való kilépéshez ujjlenyomattal vagy más biometrikus adatokkal történő hitelesítés szükséges, így biztos lehet benne, hogy senki sem fog hozzáférni személyes adataihoz még a telefon újraindítása után sem.

Érdemes megismételni, hogy a Karbantartási mód alapfelszereltség lesz minden Galaxy eszközön, amelyen Android 13 és One UI 5.0 fut vagy már fut. A Samsung már több millió Galaxy S22 tulajdonosnak kiadta a frissítést, és az elkövetkező hónapokban és jóval 2023-ban a funkció más Galaxy okostelefonokra is megérkezik, amelyek jogosultak az Android 13 frissítésre.

 

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokKihalhat az Android a Z generáció miatt?

Kihalhat az Android a Z generáció miatt?

2023.02.22
| Android Authority
Egy friss jelentés azt állítja, hogy a Z generációs Android alkalmazása riasztó ütemben csökken.
Döbbenetes lett a Samsung új funkciója

Döbbenetes lett a Samsung új funkciója

2023.02.11
| Sammy Fans
Letaglózó eredménnyel jártak az első tesztek, ami a Samsung Galaxy S23 szérián debütált Light módot illeti.
A iOS 16.4 tölthető: itt vannak az újdonságok

A iOS 16.4 tölthető: itt vannak az újdonságok

2023.03.28
| 9to5 Mac
A iOS 16.4 most már mindenki számára elérhető, és számos új funkciót tartalmaz az iPhone felhasználók számára.
Ilyen olcsó még sose volt a 200 megapixeles csúcsmobil

Ilyen olcsó még sose volt a 200 megapixeles csúcsmobil

2023.02.07
| (x)
Októberben mutatkozott be hivatalosan a neves gyártó legerősebb készüléke 200 megapixeles kamerával és 120W-os Hyper Charge gyorstöltéssel.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön milyen fülhallgatót használ a telefonjához?


nem használok headsetet
vezetékes fülhallgatót használok
Apple Airpods
Samsung bluetoothos
Samsung vezetékes
Xiaomi bluetoothos
Xiaomi vezetékes
boAt bluetoothos
boAt vezetékes
egyéb bluetoothos
egyéb vezetékesKorábbi szavazások eredményei