A Poco F2 Pro az idei legolcsóbb csúcs

2020.05.08| Android Authority

A frissen kiszivárgott Poco F2 Pro ára arra utal, hogy az idei év legolcsóbb zászlóshajóját várhatjuk.

Több online újságíró meghívást kapott a Poco-tól egy új telefon európai bemutatójára, minden jel a Poco F2 sorozatra utal, amely a Pocophone F1 régóta várt utódja. Az utóbbi időben sokat hallottunk a Poco F2 Pro nevű telefonról, amely árhatóan egy átmatricázott Redmi K30 Pro lesz.

A legújabb hír szivárgás részletezi a Poco F2 Pro globális árát. Az ismert 91Mobiles szerint Európában a telefon 570 eurót – átszámítva mintegy 200 ezer forintot – fog kérni a 128 gigabájtos modellért.

A Poco F2 Pro az idei legolcsóbb csúcs

A telefon ára a korábbi hírek szerint 649 és 749 euró volt attól függően, hogy a 128 vagy 256 gigabájtos változatról beszéltünk. Ezek az emelkedett árak Portugáliából származtak, ahol a telefonok általában drágábbak, mint Európa többi részén.

Az árral egy időben kiderült a Poco F2 Pro színbeli kínálata is, fehérben, lilában, szürkében és kékben kínálja a cég, ugyanabban a választékban, mint a korábban Kínában útjára bocsátott Redmi K30 Prot.

Figyelembe véve a Poco közelgő telefonjának árát, ez továbbra is az egyik legolcsóbb zászlóshajó címet viseli. Ez várhatóan le fogja csökkenteni a Xiaomi Mi 10 sorozatának európai, 799 eurótól induló árait. Így fej-fej mellett áll Realme X50 Pro 5G-vel, amelyet nemrégiben indított a vállalat Európában, 600 eurós árcímkével.

Összehasonlítva más prémium zászlóshajókkal, mint például a Galaxy S20 sorozat, a közelgő Poco telefon lehet a legjobb ár-érték arány opció. Arra számítunk azonban, hogy bizonyos kompromisszumokat fog elérni az alacsonyabb ár elérése érdekében. Mi lesz ezek? Meg kell várni a május 12-i lehetséges bejelentést, hogy többet tudjunk.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »
új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei