Nagyon jó áron érkezik a Poco X3

2020.09.08| Playful Droid
Címkék:

Poco X3 NFC

,

Poco X3


Hivatalosan is bemutatták a Poco X3 NFC okostelefont Szingapúrban, méghozzá igen vonzó áron.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Hetekig tartó pletykák után a POCO hivatalosan is leleplezte a következő nagy sikerét - a POCO X3 NFC-t -, amely nemcsak lenyűgöző specifikációkat hoz, hanem megfizethető bevezetési árat is, mindössze 329 dollártól.

A vadonatúj POCO X3 NFC néhány népszerűbb Samsung Galaxy A sorozatú okostelefont, valamint a feltörekvő Realme 7 Pro-t veszi célba, amely valószínűleg a helyi piacon kerül piacra. Először is, a POCO X3 NFC hatalmas 6.67 colos full HD+ felbontású LCD kijelző köré épül, amely 20:9 oldalarányt kínál. Az alacsony ára ellenére az elülső kijelzője 120Hz-es frissítési frekvenciával rendelkezik, amely valóban kiemeli az eszközt a tömegből.

Nagyon jó áron érkezik a Poco X3

A 20 megapixeles szelfi kamera a kijelzőbe vágott lyukban található. Szokás szerint az oldalsó kereteket a lehető legkisebbre csökkentik a magas képernyő arány fenntartása érdekében.

Hátul egy kör alakú kameramodul lesz, amely kissé hasonlít a POCO F2 Pro-n látottakhoz. Összesen négy kamera található benne, beleértve a 64MP (f / 1.89 rekesz) Sony IMX682 elsődleges darabot, a 13MP (f/2.2 rekesz) ultraszéles lencsét 119 fokos látószöggel, 2MP (f/2.4 rekesz) makrokamerával, valamint a 2MP (f/2.4 rekesz) mélységérzékelővel.

A motorháztető alatt a POCO X3 NFC az első okostelefon a világon, amely az újonnan bejelentett Snapdragon 732G SoC-t tartalmazza, ráadásul akár 6 GB RAM és 128 GB tárhely is található benne. Ez utóbbi microSD kártyával akár további 256 gigabájttal is bővíthető.

Nagyon jó áron érkezik a Poco X3

Annak érdekében, hogy felhasználóinak sokoldalú szórakozási élményt nyújtson, a POCO X3 NFC sztereó hangszóróval rendelkezik, amely 4 köbcentis ekvivalens felső hangsugárzót tartalmaz, valamint 1 köbcentis ekvivalens alsó hangszórót. Fülhallgató használatához jó hír, hogy a 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozó is jelen van.

A POCO X3 NFC egy „LiquidCool Technology 1.0 Plus” szoftverrel is rendelkezik, amely intenzív játékfutások alatt hűvösen tartja a készülékét. A folyadékhűtési rendszer egy olyan kellemes funkció, amelyet általában nem látunk a középkategóriás telefonok között!

A készülék támogatja a 4G LTE-t, az NFC-t (amire a neve utal), a szokásos Wi-Fi 5-t, valamint a Bluetooth 5.1-et. A POCO X3 NFC-t hatalmas 5.160 mAh-s akkumulátor működteti, 33W-os gyorstöltés támogatással, amely a vállalat szerint 65 percen belül képes teljes feltöltésre. Mondanom sem kell, hogy a legújabb MIUI 12 (POCO) alapú Android 10 operációs rendszeren fog futni.

A POCO X3 NFC kétféle színválasztékban kapható, szürkében és kékben. A 6/64 gigabájtos modell 329 dollárt kóstál, míg a 6/128 gigabájtos összeállításért 399 dollárt kér el a gyártó. A szingapúri előrendelést kihasználók a 6/64 gigabájtos verziót szeptember 9-12. között 299 dollárért, a 6/128 modellt pedig 349 dolláros áron vásárolhatják meg, extraként előbbihez POCO egérpad és BlackShark Fun Cooler, utóbbihoz pedig POCO tartó és egy BlackShark Fun Cooler Pro jár ajándékba.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Beárazták a Sony Ericsson Xperia X10 Mini és Mini Pro mobilokat

Beárazták a Sony Ericsson Xperia X10 Mini és Mini Pro mobilokat

2010.03.19
Végre kiderült, mennyit kér a gyártó a két új androidos cuki mobilért.  
Telefonok millióival van súlyos gond, a Samsungnál a labda

Telefonok millióival van súlyos gond, a Samsungnál a labda

2023.03.23
| Tech Crunch
A Google biztonsági kutatóegysége megkongatta a vészharangot egy sor sebezhetőség miatt, amelyet bizonyos Samsung chipekben talált.
Vivo NEX S brutál jó áron

Vivo NEX S brutál jó áron

2018.07.07
| (x)
Ki ne hallott volna a Vivo NEX S okostelefonról, amely a világon elsőként mutatta be a kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasót?
Elfogyott minden Windows 10 mobil

Elfogyott minden Windows 10 mobil

2018.04.23
| Phone Arena
A Microsoft végre minden Windows 10 Mobile rendszerű okostelefonját eladta, ezennel akár hivatalosan is halottá nyilvánítható az OS.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei