A legnépszerűbb kaszinójátékok Magyarországon

2023.09.24
Címkék:


A magyar szerencsejátékosoknak tehát rengeteg lehetőségük van, gyakorlatilag bárki megtalálhatja a maga kedvenc kategóriáját.

A szerencsejáték mindig is óriási népszerűségnek örvendett Magyarországon. Kezdetben az asztali és kockajátékok, majd később a nyerőgépek vonzottak rengeteg embert a kaszinókba. Ma az online kaszinók elterjedésével viszont számos más kategória is megjelent, gondoljunk például az élő játékokra. Ebben a cikkben bemutatjuk a legnépszerűbb játékokat, amelyek földi és online kaszinókban is elérhetők a játékosok számára!

 

A magyar szerencsejáték helyzete

 

A magyar egy szerencsejáték-nemzet, és ez az online kaszinók megjelenése óta hatványozottan igaz. Az emberek sokáig földi kaszinókba jártak, ám az internet elterjedésének köszönhetően ma már online is bárki megnyithat egy nyerőgépet, élő vagy asztali játékot. A Statista adatai szerint 2023-ban közel 20%-kal fognak nőni az online kaszinós bevételek csak Magyarországon.

 

Az oldalak vagy hivatalos magyar engedéllyel rendelkeznek, vagy külföldi szabályozás alapján működnek. Utóbbi esetben a nyeremények adókötelesek. Az internetes kaszinózás tehát többé nem csak a külföldiek kiváltsága: számos online casino Magyar is jelen van, amely a legális operátorokat listázza.

 

Nyerőgépek

 

Ha a legnépszerűbb kaszinójátékokat vizsgáljuk Magyarországon, kétségkívül a nyerőgépekkel kell kezdeni, hiszen a legtöbben a félkarú rabló modern változataival játszanak manapság. A slotokat azért szeretik ilyen sokan, mert rendkívül változatosak: a gyümölcsös automatáktól kezdve a tematikus videónyerőgépekig bármit megtalálhatunk.

 

A nyerőgépes automaták másik vonzereje az, hogy óriási nyereményeket lehet elérni velük. A progresszív jackpotok lehetővé teszik, hogy a játékosok akár egyetlen pörgetéssel is több tízezer dollárt nyerjenek. Ilyen fokú izgalmat más kaszinójáték nem tud kínálni.

 

Rulett

 

Vannak olyan játékosok is, akik a nyerőgépek helyett inkább egy olyan asztali játékot választanak, amely komolyabb stratégiákat is igényelhet. Az egyik legnépszerűbb ilyen játék a rulett, mely a hagyományos kaszinókban és az interneten is elérhető.

 

A rulettet valószínűleg senkinek nem kell bemutatni: a játékosok megteszik tétjeiket az asztalon, majd a krupié elindítja a golyót a rulettkerékben, és ha az jó helyen áll meg, nyerünk. A rulettkerék forgása rendkívül izgalmas, és ha szerencsénk van, óriási nyereményekkel távozhatunk akár a valódi, akár a virtuális rulettasztaltól.

 

Blackjack

 

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A blackjack hosszú ideje a magyar játékosok egyik kedvenc szerencsejátéka. A játék azért is ilyen népszerű, mert a szabályok rendkívül könnyen elsajátíthatók. A játékosok lapokat kapnak az osztótól, és az a céljuk, hogy ezek értéke minél közelebb legyen a 21-hez anélkül, hogy meghaladná azt. A blackjack elérhető gépi és élő változatban is, online és hagyományos kaszinókban egyaránt.

 

Póker

 A legnépszerűbb kaszinójátékok Magyarországon

  1. forrás: https://www.pexels.com/hu-hu/foto/emberek-no-ferfiak-kaszino-3279685/

 

Az asztali játékok kedvelői gyakran választják a pókert a kaszinókban. A játéknak számos változata létezik, például a Magyarországon is népszerű Texas Hold’em, az Omaha és a Stud póker. A pókerhez nemcsak szerencse, de némi játéktudás is kell.

 

Egyéb játékok

 

A játékosok számos más kategória közül is válogathatnak, legyen szó akár hagyományos vagy online kaszinóról. Bár ezek a lehetőségek Magyarországon kevésbé népszerűek, bármikor kipróbálhatjuk a baccarat, a craps és bingó különböző vlátozatait.

 

Online kaszinójátékok

 

Az online kaszinók térnyerésének köszönhetően olyan játékok is elterjedtek, amelyekkel korábban egyáltalán nem találkozhattunk. Néhány éve elérhető például az élő kaszinó, amely a valódi kaszinók hangulatát hozza el otthonunkba. A közelmúltban megjelentek a crash-játékok is, melyeknek célja, hogy még időben, a repülőgép lezuhanása előtt kiszálljunk a játékból.

 

Összegzés

 

A magyar szerencsejátékosoknak tehát rengeteg lehetőségük van. Játszhatnak nyerőgépekkel, de ha valami nehezebbre vágynak, egy póker-, rulett- vagy blackjack-asztalhoz is bármikor odaülhetnek. Ennek a sokszínűségnek köszönhetően pedig gyakorlatilag bárki megtalálhatja a maga kedvenc kategóriáját. Fontos azonban megemlíteni, hogy a szerencsejátékhoz hozzátartozik a felelősségteljes gyakorlat is, tehát mindig ezt tartsd szem előtt!

 

További információk és hasznos oldalak

 

Ha érdekel az online kaszinózás, a játék megkezdése előtt érdemes néhány információnak utánanézned. Először is, amennyiben a választott oldal valamilyen külföldi licenccel rendelkezik, nézd át a hatályos adózási szabályokat. Ha pedig a felelősségteljes szerencsejátékkal kapcsolatos gyakorlatokra vagy kíváncsi, azokról itt olvashatsz bővebben.

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei