A Huawei eladhatja a Mate és P márkát

2021.01.26| Phone Arena

A Huawei állítólag a zászlóshajó Mate és P sorozatok eladásáról tárgyal. Logikusan a Honorral.

A Huawei jelenlegi amerikai kereskedelmi korlátozásai minden életképes utat blokkolnak a nemzetközi okostelefon piacon való versenyben. Ez az oka annak, hogy a gyártó novemberben eladta a Honor almárkát és hogy miért fontolgatja most további két eszköz értékesítését.

A Huawei kiléphet a zászlóshajó okostelefon szegmensből. A Reuters hírügynökségnek nyilatkozva, amely először a Honor eladásáról számolt be, két, a helyzet közvetlen ismeretében álló ember elárulta, hogy a Huawei tárgyalásokat indított prémium okostelefonjainak - a Huawei P és a Huawei Mate - eladásáról.

A Huawei eladhatja a Mate és P márkát

A még korai szakaszban lévő és hónapok óta tartó megbeszélések a Huawei és a sanghaji kormány által támogatott befektetői és forgalmazói konzorcium között zajlanak nem túl meglepő módon. A Huawei szeptemberben kezdte vizsgálni a legértékesebb márkái értékesítésének ötletét, bár a velük szemben alkalmazott összesített értékelés még nem ismert. Végleges döntés még nem született.

A források szerint a Huawei továbbra is reméli, hogy folytathatja a csúcskategóriás Kirin chipsetek gyártását az eszközökhöz, de a jelenlegi amerikai kereskedelmi korlátozások súlyosan korlátozzák a vállalat lehetőségeit.

Amikor a sanghaji kormányt megkérdezték tájékoztatás céljából, azt mondta, hogy jelenleg nincs miről beszélni. A Huawei a következőket mondta: „A vállalat megtudta, hogy megalapozatlan pletykák keringenek a zászlóshajó okostelefon márkáink esetleges eladásáról. Ezeknek a pletykáknak semmilyen alapja nincs. A Huawei nem rendelkezik ilyen tervvel.”

Kár, szerintünk és a rajongók szerint is jó ötlet lenne. Szerinted? Megvennéd a kedvenc P vagy Mate mobilod következő verzióját Honor márkanév alatt, de már Google Mobile Service-zel a fedélzeten?

 

Kattints ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei