A Huawei eladhatja a Mate és P márkát

2021.01.26| Phone Arena

A Huawei állítólag a zászlóshajó Mate és P sorozatok eladásáról tárgyal. Logikusan a Honorral.

A Huawei jelenlegi amerikai kereskedelmi korlátozásai minden életképes utat blokkolnak a nemzetközi okostelefon piacon való versenyben. Ez az oka annak, hogy a gyártó novemberben eladta a Honor almárkát és hogy miért fontolgatja most további két eszköz értékesítését.

A Huawei kiléphet a zászlóshajó okostelefon szegmensből. A Reuters hírügynökségnek nyilatkozva, amely először a Honor eladásáról számolt be, két, a helyzet közvetlen ismeretében álló ember elárulta, hogy a Huawei tárgyalásokat indított prémium okostelefonjainak - a Huawei P és a Huawei Mate - eladásáról.

A Huawei eladhatja a Mate és P márkát

A még korai szakaszban lévő és hónapok óta tartó megbeszélések a Huawei és a sanghaji kormány által támogatott befektetői és forgalmazói konzorcium között zajlanak nem túl meglepő módon. A Huawei szeptemberben kezdte vizsgálni a legértékesebb márkái értékesítésének ötletét, bár a velük szemben alkalmazott összesített értékelés még nem ismert. Végleges döntés még nem született.

A források szerint a Huawei továbbra is reméli, hogy folytathatja a csúcskategóriás Kirin chipsetek gyártását az eszközökhöz, de a jelenlegi amerikai kereskedelmi korlátozások súlyosan korlátozzák a vállalat lehetőségeit.

Amikor a sanghaji kormányt megkérdezték tájékoztatás céljából, azt mondta, hogy jelenleg nincs miről beszélni. A Huawei a következőket mondta: „A vállalat megtudta, hogy megalapozatlan pletykák keringenek a zászlóshajó okostelefon márkáink esetleges eladásáról. Ezeknek a pletykáknak semmilyen alapja nincs. A Huawei nem rendelkezik ilyen tervvel.”

Kár, szerintünk és a rajongók szerint is jó ötlet lenne. Szerinted? Megvennéd a kedvenc P vagy Mate mobilod következő verzióját Honor márkanév alatt, de már Google Mobile Service-zel a fedélzeten?

 

Kattints ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokNézd meg az Apple iPhone 14 Pro Max előzetesét!

Nézd meg az Apple iPhone 14 Pro Max előzetesét!

2022.07.15
| GSM Arena
Az Apple iPhone 14 Pro Max dummy előlapján a dupla kivágás látható, a vanilla verzión nincs ilyen újítás.
Az Apple Watch Pro ugyanannyiba kerül, mint az iPhone 13 Pro?

Az Apple Watch Pro ugyanannyiba kerül, mint az iPhone 13 Pro?

2022.07.11
| Phone Arena
Mintha nem lenne elég, hogy az iPhone 14 valószínűleg drágább lesz, mint az iPhone 13 sorozat, egy új hír szerint az Apple Watch strapabíró kiadása pofátlan árcédulával érkezik.
30 ezer forint alatt vihető a Xiaomi Mi Band 7 Pro

30 ezer forint alatt vihető a Xiaomi Mi Band 7 Pro

2022.07.16
| Tomtop
Épphogy bejelentette a kínai cég a Xiaomi Mi Band 7 okoskarkötőt, máris itt a 7 Pro verzió teljese más dizájnnal és kapható is.
Az iPhone 14 a vártnál korábban érkezhet

Az iPhone 14 a vártnál korábban érkezhet

2022.08.08
| Phone Arena
Nem meglepő, hogy az Apple gőzerővel dolgozik az iPhone 14 bemutató eseményen, ám az eddig sejtett dátum változhat.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön mennyi mobil adatot használ el egy hónapban?


csak wifin internetezek
0-1 GB
1-2 GB
2-5 GB
5-10 GB
10GB +Korábbi szavazások eredményei