A három legjobb, játékra tervezett mobil 2014-ben

2014.05.12| A bugged life (x)

Napjaink androidos telefonjai egyre okosabbak, már régóta nem csak a telefonálás és üzenetváltás a lényeg, számos más funkció is előtérbe került az utóbbi években.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Napjaink androidos telefonjai egyre okosabbak, már régóta nem csak a telefonálás és üzenetváltás a lényeg, számos más funkció is előtérbe került az utóbbi években. A felhasználók szeretik telefonjaikat és egyre inkább kihasználják a bennük rejlő tudást, minden szempontból. Manapság sokak számára az egyre jobb és minőségibb játékok jelentik az egyik fő vonzerőt, így azokra alkalmas okostelefont keresnek, tehát joggal merül fel a kérdés, vajon melyik a jelenleg kapható androidos modellek közül a legalkalmasabb a hardcore játékosoknak. Számszakilag az iOS, a Windows Phone 8, valamint az Android rendszerek közül egyértelműen ez utóbbi rajongótábora a legnagyobb, de nem túl meglepő, hiszen a személyre szabhatóság, a könnyű kezelhetőség mind közrejátszik a választás során. Az alábbiakban áttekintjük a három, játékra legalkalmasabb androidos okostelefont.

Az első egyértelműen a Samsung Galaxy Note 3, a nagyobbik dél-koreai gyártó idei csúcsmobilja. A készülék nemcsak egy 5.7 colos, 1080p felbontású Super AMOLED kijelzőt tud felvonultatni 386ppi pixelsűrűségel – bár ez rendkívül fontos a játékok esetében –, de adott még a négymagos, magonként 2.3 gigahertz maximum órajelen dolgozni képes Krait 400 processzor, az Adreno 330 grafikus gyorsító, ezek mind hozzájárulnak a röccenésmentes, hibátlan játékélményhez. Az adott esetben akár több gigabájtot is lefoglaló játékok gond nélkül elférnek a beépített, 64 gigabájtos tárhelyen, a harci, kirakós, logikai, egyéb, fizetős vagy ingyenes mobil játékok pedig a Google Play-ről tölthetők le.

A három legjobb, játékra tervezett mobil 2014-ben

A másik legnépszerűbb okostelefon a Google Nexus 5, mely 4.95 colos kijelzővel, szintén 1080p felbontással hódít és nem mehetünk el szó nélkül a 445ppi pixelsűrűség mellett sem, amely valóban tűéles képet biztosít. Az Android 4.4 KitKat rendszer alatt a már említett négymagos, 2.3 gigahertzes Krait 400 CPU és egy Adreno 330 grafikus gyorsító dolgozik. Ez a hardver is tökéletesnek mondható a játékokhoz, az egyetlen gond talán a belső tárhely, amely nem bővíthető és csak 16 gigabájt gyárilag.

A harmadik csúcsmodell a játékosok és a mobil bingó szerelmesei számára egyértelműen az LG G2, amely extrém jól sikerült, a gyártó végre egy valóban ütős készüléket dobott a piacra, mi is imádtuk a teszt során. Az LG G2 kijelzője 5.2 col, melyhez természetesen 1080p felbontás és 424ppi pixelsűrűség tartozik, valamint a szuper, True HD-IPS plusz LCD technológia is a gyönyörű képalkotást segíti. Akárcsak a Note 3 és a Nexus 5, a G2 is Adreno 330 GPU-val és a négymagos Krait 400 processzorral ellátott, 16 vagy 32 gigabájtos belső tárhelye azonban sajnos nem bővíthető microSD kártyával, a felhasználók legnagyobb bánatára. Jó hír, hogy az LG G2 a konkurenseknél alacsonyabb áron vásárolható meg.

Egyértelmű, hogy a mobiltelefon ipar egyre többet fejleszt évről évre, a tudás és a funkciók tárháza egyre inkább nő, így a játékok is egyre szebb grafikával, jobb minőségben érhetők el a felhasználóknak. Mindenesetre bármilyen játékot, akár kaszinót is preferálnak olvasóink, biztosan találnak számukra valót ezen az oldalon.A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei