A három legjobb, játékra tervezett mobil 2014-ben

2014.05.12| A bugged life (x)

Napjaink androidos telefonjai egyre okosabbak, már régóta nem csak a telefonálás és üzenetváltás a lényeg, számos más funkció is előtérbe került az utóbbi években.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Napjaink androidos telefonjai egyre okosabbak, már régóta nem csak a telefonálás és üzenetváltás a lényeg, számos más funkció is előtérbe került az utóbbi években. A felhasználók szeretik telefonjaikat és egyre inkább kihasználják a bennük rejlő tudást, minden szempontból. Manapság sokak számára az egyre jobb és minőségibb játékok jelentik az egyik fő vonzerőt, így azokra alkalmas okostelefont keresnek, tehát joggal merül fel a kérdés, vajon melyik a jelenleg kapható androidos modellek közül a legalkalmasabb a hardcore játékosoknak. Számszakilag az iOS, a Windows Phone 8, valamint az Android rendszerek közül egyértelműen ez utóbbi rajongótábora a legnagyobb, de nem túl meglepő, hiszen a személyre szabhatóság, a könnyű kezelhetőség mind közrejátszik a választás során. Az alábbiakban áttekintjük a három, játékra legalkalmasabb androidos okostelefont.

Az első egyértelműen a Samsung Galaxy Note 3, a nagyobbik dél-koreai gyártó idei csúcsmobilja. A készülék nemcsak egy 5.7 colos, 1080p felbontású Super AMOLED kijelzőt tud felvonultatni 386ppi pixelsűrűségel – bár ez rendkívül fontos a játékok esetében –, de adott még a négymagos, magonként 2.3 gigahertz maximum órajelen dolgozni képes Krait 400 processzor, az Adreno 330 grafikus gyorsító, ezek mind hozzájárulnak a röccenésmentes, hibátlan játékélményhez. Az adott esetben akár több gigabájtot is lefoglaló játékok gond nélkül elférnek a beépített, 64 gigabájtos tárhelyen, a harci, kirakós, logikai, egyéb, fizetős vagy ingyenes mobil játékok pedig a Google Play-ről tölthetők le.

A három legjobb, játékra tervezett mobil 2014-ben

A másik legnépszerűbb okostelefon a Google Nexus 5, mely 4.95 colos kijelzővel, szintén 1080p felbontással hódít és nem mehetünk el szó nélkül a 445ppi pixelsűrűség mellett sem, amely valóban tűéles képet biztosít. Az Android 4.4 KitKat rendszer alatt a már említett négymagos, 2.3 gigahertzes Krait 400 CPU és egy Adreno 330 grafikus gyorsító dolgozik. Ez a hardver is tökéletesnek mondható a játékokhoz, az egyetlen gond talán a belső tárhely, amely nem bővíthető és csak 16 gigabájt gyárilag.

A harmadik csúcsmodell a játékosok és a mobil bingó szerelmesei számára egyértelműen az LG G2, amely extrém jól sikerült, a gyártó végre egy valóban ütős készüléket dobott a piacra, mi is imádtuk a teszt során. Az LG G2 kijelzője 5.2 col, melyhez természetesen 1080p felbontás és 424ppi pixelsűrűség tartozik, valamint a szuper, True HD-IPS plusz LCD technológia is a gyönyörű képalkotást segíti. Akárcsak a Note 3 és a Nexus 5, a G2 is Adreno 330 GPU-val és a négymagos Krait 400 processzorral ellátott, 16 vagy 32 gigabájtos belső tárhelye azonban sajnos nem bővíthető microSD kártyával, a felhasználók legnagyobb bánatára. Jó hír, hogy az LG G2 a konkurenseknél alacsonyabb áron vásárolható meg.

Egyértelmű, hogy a mobiltelefon ipar egyre többet fejleszt évről évre, a tudás és a funkciók tárháza egyre inkább nő, így a játékok is egyre szebb grafikával, jobb minőségben érhetők el a felhasználóknak. Mindenesetre bármilyen játékot, akár kaszinót is preferálnak olvasóink, biztosan találnak számukra valót ezen az oldalon.



A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei