Két dollárért okostelefont?

2017.11.22| (x)

Brutális ajánlatot tett a kínai cég a Leagoo T5c-vel, extra ajánlattal és nem kevés szerencsével akár hatszáz forintért lehet egy ilyen telefonja bárkinek.

Ehhez persze arra van szükség, hogy valaki megnyerje a privilégiumot a linkre, ahol ennyiért juthat hozzá. A játék linkje a Leagoo oldalán található, egészen December 3-ig van esély szinte ingyen hozzájutni a Leagoo T5c-hez. A kínai telefon 5.5 colos Sharp IPS kijelzővel rendelkezik, ehhez full HD felbontás jár. A processzor a felénk kevéssé ismert, 14 nanométeres Spreadtrum SC9853, ez 1.8 gigahertzes órajelen, Intel X86 maggal dolgozik és összességében 25-40 százalékkal erősebb, mint az ugyanezen kategóriás MTK6750. A gyorsaságról a Samsung-féle 3 gigabájt RAM, a grafikus megjelenítésről a Mali-T820 GPU, a tárolásról pedig a 32 gigabájt háttértár gondoskodik, ez utóbbi igény szerint bővíthető.

A Leagoo T5c dual kamerarendszert kapott a mai trendeknek megfelelően, így egy 13 megapixeles Samsung, valamint egy 2 megapixeles OV szenzor dolgozik a hátlapon, előbbi extra széles látószöggel, f/2.2 rekesznyílással, a szelfik készítésére pedig egy szintén OV márkájú, 5 megapixeles lencse hivatott. A T5c két kamerája támogatja a Depth Map technológiát, mely segítéségével szoftveresen oldják meg a tökéletes portréfotókat, avagy az éles tárgyat és az elmosódott hátteret. A rendszer automatikusan felismeri, a kép részletei közül melyik hova tartozik élesség szempontjából és szükség szerint annak megfelelően korrigálja azt a bokeh effekthez.

Az erős középkategóriába tartozó T5c-be egy 3050 mAh-s akkumulátort álmodtak meg a fejlesztők, amely támogatja az 5V/2A gyorstöltést. A plusz funkciók között megtalálható az előlapi ujjlenyomat-olvasó, amely a Smart Technology-nak köszönhetően szinte tévedhetetlen és folyamatosan tanul, egyébiránt kerámiabevonatot kapott, valamint a 130 dolláros ár.

 

 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei