A gyártó felextrázta a Xiaomi 11T sorozatot

2021.09.09| Xiaomi

A Xiaomi három Android rendszerfrissítést és négy évig biztonsági frissítéseket nyújt a Xiaomi 11T sorozathoz.

A Xiaomi bejelentette, hogy a Xiaomi 11T Pro és Xiaomi 11T készülékekből álló Xiaomi 11T sorozat számára három Android rendszerfrissítést, valamint négy éven át biztonsági frissítéseket nyújt. Ezzel a lépéssel a Xiaomi 11T sorozat tulajdonosai jobb felhasználói élményt és hosszabb ideig tartó kibervédelmet kapnak. Bár a változás egyelőre nem érint más készülékeket, a Xiaomi szerint ez csak az újítás első lépése, amely ezúttal a Xiaomi 11T sorozat felhasználóinak igényeit szolgálja.

"Az okostelefonok hardverének folyamatos fejlesztésével a készülékek élettartama is egyre hosszabb, így a felhasználóknak nem kell olyan gyakran lecserélniük a készülékeiket. Éppen ezért egyre több fogyasztó számára fontos, hogy a legújabb operációs rendszereket és funkciókat is megkapják" - mondta Albert Shan, a Xiaomi International termékfejlesztési és technológiai vezetője.

A gyártó felextrázta a Xiaomi 11T sorozatot

"A Xiaomi elkötelezett amellett, hogy az iparág legjobb hardverét és tartós teljesítményt nyújtson a felhasználóknak. Épp ezért, a Xiaomi meghosszabbítja a Xiaomi okostelefonok életciklusát azzal, hogy három alkalommal teszi lehetővé a felhasználóknak a teljes Android operációs rendszer frissítését a legújabb elérhető változatra. Ennek köszönhetően a felhasználók hosszabb ideig használhatják jelenlegi eszközeiket és élvezhetik a legújabb funkciókat. Ezzel egyidőben olyan biztonsági frissítéseket is nyújtunk a felhasználóknak, amelyek hosszabb ideig szavatolják a készülékek biztonságos működését."

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A Xiaomi jelenleg még vizsgálja annak lehetőségét, hogy a többszörös Android operációs rendszer frissítést és a több évre kiterjesztett biztonsági szolgáltatásokat további Xiaomi készülék számára is elérhetővé tegye.

 

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ilyen olcsó még sose volt a 200 megapixeles csúcsmobil

Ilyen olcsó még sose volt a 200 megapixeles csúcsmobil

2023.02.07
| (x)
Októberben mutatkozott be hivatalosan a neves gyártó legerősebb készüléke 200 megapixeles kamerával és 120W-os Hyper Charge gyorstöltéssel.
Erősítsd fel az otthoni Wi-Fit!

Erősítsd fel az otthoni Wi-Fit!

2019.03.12
| Telekom
Fedd le extragyors internettel az otthonod legtávolabbi zugát is, hogy semmi ne álljon az utadba és a tettek embere lehess!
Xiaomi Spring Week: akciók a Xiaominál

Xiaomi Spring Week: akciók a Xiaominál

2022.04.20
Elkezdődött a Xiaomi Spring Week 2022, amelynek ajánlatai 2022. április 19-től május 1-ig lesznek elérhetőek
Zászlóshajó szintű tudás megfizethető áron: megjelent a Poco X5 sorozat

Zászlóshajó szintű tudás megfizethető áron: megjelent a Poco X5 sorozat

2023.02.07
| Android Central
A Poco X5 és Poco X5 Pro a legjobb olcsó Android telefonok közé érkezik a kínálatban, szinte zászlóshajó specifikációkkal.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei