A gyártó felextrázta a Xiaomi 11T sorozatot

2021.09.09| Xiaomi

A Xiaomi három Android rendszerfrissítést és négy évig biztonsági frissítéseket nyújt a Xiaomi 11T sorozathoz.

A Xiaomi bejelentette, hogy a Xiaomi 11T Pro és Xiaomi 11T készülékekből álló Xiaomi 11T sorozat számára három Android rendszerfrissítést, valamint négy éven át biztonsági frissítéseket nyújt. Ezzel a lépéssel a Xiaomi 11T sorozat tulajdonosai jobb felhasználói élményt és hosszabb ideig tartó kibervédelmet kapnak. Bár a változás egyelőre nem érint más készülékeket, a Xiaomi szerint ez csak az újítás első lépése, amely ezúttal a Xiaomi 11T sorozat felhasználóinak igényeit szolgálja.

"Az okostelefonok hardverének folyamatos fejlesztésével a készülékek élettartama is egyre hosszabb, így a felhasználóknak nem kell olyan gyakran lecserélniük a készülékeiket. Éppen ezért egyre több fogyasztó számára fontos, hogy a legújabb operációs rendszereket és funkciókat is megkapják" - mondta Albert Shan, a Xiaomi International termékfejlesztési és technológiai vezetője.

A gyártó felextrázta a Xiaomi 11T sorozatot

"A Xiaomi elkötelezett amellett, hogy az iparág legjobb hardverét és tartós teljesítményt nyújtson a felhasználóknak. Épp ezért, a Xiaomi meghosszabbítja a Xiaomi okostelefonok életciklusát azzal, hogy három alkalommal teszi lehetővé a felhasználóknak a teljes Android operációs rendszer frissítését a legújabb elérhető változatra. Ennek köszönhetően a felhasználók hosszabb ideig használhatják jelenlegi eszközeiket és élvezhetik a legújabb funkciókat. Ezzel egyidőben olyan biztonsági frissítéseket is nyújtunk a felhasználóknak, amelyek hosszabb ideig szavatolják a készülékek biztonságos működését."

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A Xiaomi jelenleg még vizsgálja annak lehetőségét, hogy a többszörös Android operációs rendszer frissítést és a több évre kiterjesztett biztonsági szolgáltatásokat további Xiaomi készülék számára is elérhetővé tegye.

 Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei