Erősítsd fel az otthoni Wi-Fit!

2019.03.12| Telekom
Címkék:

Telekom

,

Wi-Fi

,

repeater


Fedd le extragyors internettel az otthonod legtávolabbi zugát is, hogy semmi ne álljon az utadba és a tettek embere lehess!

Extragyors és megbízható net az otthon minden pontján – ezt ígéri a Telekom azoknak, akik a magyar piacon egyedülálló, korszerű otthoni hálózatmenedzselő rendszert, a Telekom WiFi Extrát választják otthoni internetszolgáltatásuk mellé. A vadonatúj megoldás újabb lépés a vezetéknélküli otthon felé, hiszen nem csak a wifi-lefedettséget terjeszti ki a lakáson belül, hanem segítségével az IPTV vevőegységet is fúrás és kábelezés nélkül lehet elhelyezni az otthonokban. Ráadásul a Telekom által kínált konstrukció minimálisra csökkenti a vásárlók kockázatát.

Legyen akadálytalan a videó streamelés, a zenehallgatás, a játék vagy a letöltés akár az emeleten, vagy az udvaron is – ez a felhasználók elvárása, ám a falak, födémek és az otthonokon belüli távolságok sokszor közbe szólnak. Az otthoni internet előfizetők egy részével már előfordult, hogy miközben a házban vagy a lakásban mozgott, megszakadt vagy akadozott a letöltés.

A Telekom előfizetők között végzett felmérés szerint a videostreamelés és a zenehallgatás akadozása testesíti meg a felhasználóknál azt az ingerküszöböt, amelynek elérésekor már intenzíven elkezdik keresni a megoldást. A Telekom most ezen felhasználók problémájára ad megoldást a WiFi Extra bevezetésével, amely egy, kettő, vagy több eszközből álló, professzionális és megbízható rendszer.

Erősítsd fel az otthoni Wi-Fit!

Egyedi „mesh” technológiájával szünteti meg a wifimentes területeket az otthonokban az új Telekom WiFi Extra. 2,4 GHz-es és az 5 GHz-es frekvencián is az otthoni internetcsomag képességeinek megfelelő sávszélességet tud biztosítani a wifire csatlakoztatott eszközöknek. A Telekom WiFi Extra lényegesen több eszközt tud az internethez kapcsolni vezeték nélkül és teljesítményveszteség nélkül, mint egy hagyományos router. A hálózat tulajdonosa applikáció segítségével felügyelheti a wifit, szabályozhatja a család legkisebb tagjainak hozzáférését, vagy éppen vendégek által használható hálózatot hozhat létre egy otthoni eseményre, így nem kell a vendégekkel megosztani az otthoni hálózat titkos kódját. A Telekom WiFi Extra minden helyiségben, sőt akár a kertben is erős wifit biztosíthat. A rendszer tetszőleges számú elérési ponttal bővíthető, a wifivel lefedni kívánt terület méretének megfelelően.

A WiFi Extrának a videóletöltés, de még a 4K videók streamelése sem okoz gondot, sőt, az IPTV-előfizetők is hasznát vehetik az intelligens újdonságnak. Sok otthonban több televízión veszik igénybe az IPTV-szolgáltatást, ám a legtöbb esetben problémát jelent, hogy a második, harmadik Set Top Box vevőegységek hogyan kapják a jelet. A WiFi Extra segítségével elkerülhető a kényelmetlen kábelezés az otthonokban, a rendszer ugyanis a folyamatos tévéadáshoz is tökéletes minőségben továbbítja a jelet.

Erősítsd fel az otthoni Wi-Fit!

A Telekom a WiFi Extra révén az otthoni internetszolgáltatásához legjobban illeszkedő eszközt adja ügyfelei kezébe, amelyben a távolságnövelők az otthoni szélessávú routerhez kapcsolódva egy intelligens hálózatot alkotnak. A hálózatmenedzselő rendszer képes az otthoni internet csomag képességeinek megfelelő internetkapcsolatot nyújtani az otthonokban megtalálható készüléktípusokhoz, például a mobileszközökhöz, a PC-hez és az okos tévékészülékekhez. Egy beépített algoritmus biztosítja, hogy a rendszer a belső- és külső körülményekhez igazodva mindig optimálisan működjön.

A WiFi Extra megoldás megvásárlásakor a Telekom minimalizálja az ügyfelek kockázatát: ha nehézségeik vannak a beállítással, akkor telefonon vagy ingyenes szerelői beállítással segít, illetve ha kiderül, hogy az ügyfél számára mégsem megfelelő ez a megoldás, akkor a Telekom visszavásárolja az eszközt.* (Emellett a gyártó az eszközre 2 év garanciát vállal.)

A Telekom otthoni internet-szolgáltatással rendelkező ügyfeleinek kínálja a WiFi Extra megoldást. A 2 db eszközt tartalmazó csomag Magenta1 előfizetőknek meghatározott szolgáltatások megrendelése esetén akár nulla forintért elérhető.   A Telekom WiFi Extra kialakításához szükséges eszközök bármely havi díjas mobil csomag és otthoni szolgáltatás mellé kedvező feltételekkel megvásárolhatók, akár részletfizetéssel.

 

 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei