A feederezés alapfokon - Ezekkel a felszereléssekel vágj bele! (x)

2023.01.03| (x)
Címkék:


Még csak most ismerkednél meg a feederezés technikájával? Már a tapasztalt és szenvedélyes feederes horgászok táborát erősíted?

Mindkét esetben hasznos lehet Neked ez a cikk! A feeder gyorstalpaló után szuper felszereléseket kínálunk a Sneci horgász webáruház polcairól.

A feederezés alapfokon - Ezekkel a felszereléssekel vágj bele! (x)

Mi is az a feederes horgászat?

feeder technika az egyik legnagyobb népszerűségnek örvendő módszer a magyar horgászok körében - és ezen nem is csodálkozunk! Egyszerűsége, sikeressége páratlan ezen a területen. Komoly kultúrája van a hazai pecásoknál. Tulajdonképpen egy újragondolt fenekező horgászmódszerről van szó, annak egy finomított, modernebb változatáról. Kicsi az eszközigénye, ennek ellenére hatalmas sikerekkel párosulhat, a legkalandosabb horgászélmények fűzhetők hozzá.

A spicc a feeder botok és magának a feederes horgászatnak az alapja, a lelke! A különböző spiccek a maximális terhelhetőséget mutatják, általában rögtön három darab, különböző dobósúllyal elbíró spiccet kapunk a bothoz. Light, Medium, Medium-Heavy, Heavy, valamint Extra Heavy jelzéssel vannak ellátva, melyek a bot finomságát, az erősségét hivatottak mutatni.

  • A Light változat a legfinomabb, legrugalmasabb szerelék, a túl óvatos halak specialistája. Segítségével 35-40 méteres körzetben térképezheted fel a vizet.
  • A Medium bottípussal már a nagyobb pontyokat is a partra terelheted. Kellően lágy és rugalmas, ugyanakkor masszív darab.
  • A Medium-Heavy a közepes és az erős botok minden előnyös tulajdonságát magán hordja. Erős, rugalmas, masszív és strapabíró, ráadásul a nagyobb dobótávok és a testesebb halak is elérhetők vele.
  • A Heavy bot a pontyok szakértője. Akár 100 méteres dobótávot is elérhetsz vele és a nagyobb pikkelyesekkel is elbánik.
  • Az Extra Heavy változatot akkor ajánljuk, ha bevetnéd a nehéztüzérséget. A 100 méter feletti dobótáv nem álom többé, a kapitális fogásokat pedig játszi könnyedséggel fáraszthatod és emelheted ki.

 

Szuper feeder szettek a Sneci kínálatából

A rövid gyorstalpaló után jöjjön a lényeg: a felszerelés. A Sneci polcain jobbnál jobb feederes termékek sorakoznak, hihetetlenül nagy palettát mutatnak be erről a szuper módszerről. Most egy botot, egy orsót és két szettet ajánlunk, olvass tovább!

 

Kezdjük is a legelején - a bottal! A Nevis Vanity Carp feeder, picker horgászbot bombabiztos alapot adhat a feeder felszerelésednek. Univerzális kivitel, széles dobósúly tartomány, kellően érzékeny és kemény darab. Light, Medium és Heavy spiccel érkezik hozzád.

 

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Egy szuper bothoz egy remek orsó is dukál! A Nevis Primus feeder 6000 feeder orsó tökéletes választás, ha megbízhatóságra, minőségre és extra méretekre vágysz. Tekintélyt parancsoló 5+1 csapággyal rendelkezik, extra vastagságú főtengelye pedig igazán különlegessé teszi. Kifejezetten extrém igénybevételre tervezték, nem kell kímélned!

 

Ha nem szeretnél a feeder szett összeállításával sok időt és energiát veszíteni, vagy a hatalmas kínálat láttán elbizonytalanodtál, ne aggódj, pont Neked ajánljuk a következő két szettet! A Kamasaki Super Method feeder horgász szett már a márkanév hallatán kecsegtető lehet. Szuper minőség, részletesség és sokoldalúság jellemzi. Hasznos és változatos eszközök, ellenállhatatlan kiegészítők és aprócikkek mind egy csomagban.

  • Kamasaki Super Feeder 3,6m-es 50-100g bot
  • Kamasaki Super Runner 50-es nyeletőfékes orsó
  • ET Power Feeder 0,25mm 150m zsinór
  • 2 db CH Method Flat kosár + töltőforma + feeder gyorskapcsok
  • 10m Kamasaki fonott előkezsinór-
  • 1 csomag Excalibur horog
  • 1 csomag csalitüske
  • 1 doboz Silicorn gumikukorica
  • 1 darab vászon etetőanyag keverő
  • 1 csomag Benzár Mix etetőanyag

 

Következő ajánlatunk a Benzar Mix Classic dupla method feeder szett, mely rögtön dupla örömmel ajándékoz meg. A remek bot és orsó mellett zsinór, csalik és szerelékek is landolnak nálad.

A szett teljes tartalma:

  • Benzár Classic Method Feeder 100-150g bot 3,6 méteres változat
  • 2x Benzár Classic Method Feeder Runner 6000 orsó
  • 2x300m 0,25 mm-es Carp Expert Method Feeder Teflon zsinór
  • Benzár Rapid Pellet Mix 1200g
  • Benzár Bicolor 10mm Popup
  • 2x Benzár Rapid Method szerelék

 

Kedvet kaptál a feeder technikához? Szeretnéd mesteri szintre fejleszteni ezt a módszert? Előbb szerezd be a profi felszerelést a Sneci webshopjából, majd irány a part!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei