A Facebook segít elfelejteni az exedet

2015.11.23| Facebook
Címkék:

Facebook

,

ex

,

kedves

,

kapcsolat


Mark Zuckerberg csapata egy új, rendkívül hasznos funkciót tesztel éppen, szakítás után a közösségi háló egyszerűen elrejtené előlünk exünkről az információkat. Már ha ezt szeretnénk.

Nagyon szomorú, ha a szerelmünkkel szakítani kell valamiért vagy éppen ő teszi ezt meg velünk. Ezek után ki az, aki akarna látni akár egyetlen lájkolást is tőle vagy éppen azt, hogy mennyire szuperül érzi magát. Nélkülünk. A Facebook új funkción dolgozik jelenleg, amely egy kapcsolat státuszának változásánál automatikusan felajánlaná, hogy szeretnénk-e ex-kedvesünket elrejteni a szemünk elől és ha igen, milyen mértékben. Beállítható, hogy a volt mennyit lásson belőlünk, valamint hogy a Facebook más tagjai mennyit láthatnak a közös régebbi képekből. Ezekkel együtt a közösségi háló automatikusan letiltja az üzenőfalról az ex posztjait, valamint letiltható, hogy üzenetet küldhessünk neki. A Facebook jelenleg a mobilos változatot teszteli és ennek sikerességétől függ az asztali, böngészőben megnyitható háló beállítási lehetősége. A tesztüzem csak Amerikában érhető el.

A Facebook segít elfelejteni az exedetFacebookKattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei