Cellum

A Cellum fejlesztette a Telenor mobilfizetési alkalmazását

2015.01.07

Thaiföld után a Telenor magyar leányvállalatával is átfogó együttműködésre lépett a Cellum.

Thaiföld után a Telenor magyar leányvállalatával is átfogó együttműködésre lépett a Cellum. A magyar fejlesztőcég biztosítja a mobilszolgáltató új, decemberben indult mobilalapú banki, pénzügyi és fizetési szolgáltatásainak technikai hátterét. Az új mobiltárcát a jövőben a bankolás mellett folyamatosan új fizetési funkciókkal bővítik. A Cellum mobilfizetési rendszerére épül a Telenor napokban bejelentett pénzügyi szolgáltatásának telefonos kiterjesztése. A mobilszolgáltató sajátmárkás hitelkártyát dobott piacra MyCard néven, amelyhez a Cellum által fejlesztett MyWallet okostelefonos alkalmazáson keresztül mobilbanki szolgáltatásokat nyújt ügyfelei számára. A felhasználók a jelenleg Androidon és rövidesen iOS-en is elérhető, testre szabható appban például ellenőrizhetik kártyájuk tranzakciós adatait, beállíthatják és figyelhetik fizetési és kézpénzfelvételi limitjüket.

A MyWallet app a következő hónapokban számos további – már nemcsak a Telenor sajátmárkás kártyájához kapcsolódó – mobilvásárlási és fizetési funkcióval egészül ki. A biztonságos, gyors és kényelmes online fizetési lehetőségeket bővíti majd például a MasterCard globális MasterPass szabványának integrációja is.

A Cellum fejlesztette a Telenor mobilfizetési alkalmazását

„A Telenorral már több közös, igen sikeres hazai mobilfizetési projektet tudhatunk magunk mögött. A Cellum szolgáltatóként segíti például a MasterCard Mobile alkalmazás működését és jelentős szerepet tölt be a magyarországi mobilparkolás és az autópályamatrica-vásárlás támogatásában. A mostani együttműködés újabb mérföldkő a hazai mobiltranzakciós piac életében, hiszen a MyWallet egyszerre fog kínálni banki és fizetési funkciókat” – mondta Kóka János, a Cellum Global Zrt. elnök-vezérigazgatója.

A Cellum egyébként rendkívül eredményes évet zár idén: a saját Cellum Mobile Next nevű platformjára építve vezetett be fizetési alkalmazásokat két hazai nagybank – az Erste és az OTP – valamint a Telenor thaiföldi leányvállalata számára is. A várhatóan idén már az 1 milliárd forintot meghaladó árbevételű társaság a hazai együttműködések további erősítése és az újabb ázsiai piacok meghódítása mellett jövőre az Egyesült Államokban is több szolgáltatást szeretne piacra dobni.

Árukereső
Samsung Galaxy A71 128GB 6GB RAM Dual (A715F)
Samsung Galaxy A71 128GB 6GB RAM Dual (A715F)
TopMobil 118 250 Ft
i-Shop Webáruház 118 480 Ft
Telepartner 120 000 Ft
Xiaomi Poco F2 Pro 5G 128GB Dual
Xiaomi Poco F2 Pro 5G 128GB Dual
EUmobil 159 590 Ft
Telefoncenter Webáruház 159 600 Ft
MobilEx Webáruház 160 890 Ft
Xiaomi Mi 9T 64GB
Xiaomi Mi 9T 64GB
EUmobil 89 560 Ft
MobilEx Webáruház 89 570 Ft
TopMobil 92 590 Ft


új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

A járványhelyzet mennyiben változtatta meg a mobil vásárlási terveidet?


Különben sem terveztem telefonvásárlást
Terveztem új telefon vásárlást, de elhalasztottam hosszabb idõre
Terveztem új telefon vásárlást. Ahogy véget ér a kijárási korlátozás, megveszem az új telefonomat
A járvány nem befolyásolt. Vettem/veszek új telefontKorábbi szavazások eredményei