A Cellum fejlesztette a Telenor mobilfizetési alkalmazását

2015.01.07| Cellum

Thaiföld után a Telenor magyar leányvállalatával is átfogó együttműködésre lépett a Cellum.

Thaiföld után a Telenor magyar leányvállalatával is átfogó együttműködésre lépett a Cellum. A magyar fejlesztőcég biztosítja a mobilszolgáltató új, decemberben indult mobilalapú banki, pénzügyi és fizetési szolgáltatásainak technikai hátterét. Az új mobiltárcát a jövőben a bankolás mellett folyamatosan új fizetési funkciókkal bővítik. A Cellum mobilfizetési rendszerére épül a Telenor napokban bejelentett pénzügyi szolgáltatásának telefonos kiterjesztése. A mobilszolgáltató sajátmárkás hitelkártyát dobott piacra MyCard néven, amelyhez a Cellum által fejlesztett MyWallet okostelefonos alkalmazáson keresztül mobilbanki szolgáltatásokat nyújt ügyfelei számára. A felhasználók a jelenleg Androidon és rövidesen iOS-en is elérhető, testre szabható appban például ellenőrizhetik kártyájuk tranzakciós adatait, beállíthatják és figyelhetik fizetési és kézpénzfelvételi limitjüket.

A MyWallet app a következő hónapokban számos további – már nemcsak a Telenor sajátmárkás kártyájához kapcsolódó – mobilvásárlási és fizetési funkcióval egészül ki. A biztonságos, gyors és kényelmes online fizetési lehetőségeket bővíti majd például a MasterCard globális MasterPass szabványának integrációja is.

A Cellum fejlesztette a Telenor mobilfizetési alkalmazását

„A Telenorral már több közös, igen sikeres hazai mobilfizetési projektet tudhatunk magunk mögött. A Cellum szolgáltatóként segíti például a MasterCard Mobile alkalmazás működését és jelentős szerepet tölt be a magyarországi mobilparkolás és az autópályamatrica-vásárlás támogatásában. A mostani együttműködés újabb mérföldkő a hazai mobiltranzakciós piac életében, hiszen a MyWallet egyszerre fog kínálni banki és fizetési funkciókat” – mondta Kóka János, a Cellum Global Zrt. elnök-vezérigazgatója.

A Cellum egyébként rendkívül eredményes évet zár idén: a saját Cellum Mobile Next nevű platformjára építve vezetett be fizetési alkalmazásokat két hazai nagybank – az Erste és az OTP – valamint a Telenor thaiföldi leányvállalata számára is. A várhatóan idén már az 1 milliárd forintot meghaladó árbevételű társaság a hazai együttműködések további erősítése és az újabb ázsiai piacok meghódítása mellett jövőre az Egyesült Államokban is több szolgáltatást szeretne piacra dobni.

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei