3D nyomtatók akcióban

2023.09.14| (x)
Címkék:


A Gearberry három darab 3D-s nyomtatót akciózott le, mindegyik esetén kuponkóddal tovább csökkenthető az ár.

Érdemes körbenézni a Gearberry oldalán, mert olyan termékek kerültek be az akciós kínálatba mint az AlgoLaser Alpha 22W Laser Engraver,a Neakasa P2 Pro Dog Grooming Kit & Vacuum For Dogs Cats | Vacuum For Pet Hair, valamint a CTECHi GT1500 Portable Power Station.

Első az Easythreed K7, gyerekek és kezdők is könnyen megtanulhatják a mini 3D nyomtató használatát. Az akár 0,1 mm-es pontossággal a nyomtatási eredmények egyenletesek. Fantasztikus eszköz a gyermekek érdeklődésének ösztönzésére és térbeli képzeletük kibontakoztatására. Meg kell jegyezni, hogy ez a mini 3D nyomtató nem képes a nyomtatás folytatására, áramszünet esetén a nyomtatást elölről kezdi.

A nyomtatás után a forróágy felülete eltávolítható rugalmas mágneses tapadókorongokkal van ellátva, amelyek összehajtogatással könnyen eltávolíthatók. A mágneses tapadókorongos matrica segíthet a felhasználóknak. 32 bites, saját fejlesztésű csendes alaplap, valamint a legújabb TMC2209 vezérlő jellemzi. Minden nyomtatás sima, csendes és pontos a továbbfejlesztett feszültségszabályozásnak, az erősebb interferencia elhárításnak és a csendesebb nyomtatási mozgásnak köszönhetően. 

3D nyomtatók akcióban

Amikor a karborundumüveg nyomtatóágy forró, az alkatrészek a nyomtatás során rögzülnek; lehűlés után azonban az alkatrészek könnyen eltávolíthatók. A 3D nyomtatóban használt legújabb extruder technológia gyakorlatilag kiküszöböli az olyan problémákat, mint a fúvóka eltömődése és a nem megfelelő extrudálás. A professzionális, teljesen fémből készült fúvóka átmérője 0,4 mm, és 3 perc alatt éri el az üzemi hőmérsékletet (180). Az égési sérülések elkerülése érdekében a motor és a fúvóka jól védett.

Az Easythreed K7 a GBCZ20 kuponkód után csak 79 dollárba kerül ingyenes szállítással. Fontos részlet a 7 napos visszautalás probléma esetén, illetve a 30 napos csere intervallum jelenléte a Gearberrynél. 

 

A KINGROON KP3S FDM 3D nyomtató nagyon egyszerűen beállítható és szinte teljesen előre összeszerelt, így időt és energiát takarít meg. Ideális azoknak, akik újak a 3D nyomtatók terén. 

A KP3S 3D nyomtató által használt ipari minőségű vezetősín, amely magas pontosságú, keménységű és alacsony zajszintű tulajdonságokkal rendelkezik, simábbá teszi a nyomtatást és a pontosságot kétszeresére növeli. A sín porvédővel és acél golyótartóval rendelkezik a simább és tartósabb mozgás érdekében. A modellek nyomtatása után könnyedén kivehetők a rugós acélból készült mágneses platformról.

3D nyomtatók akcióban

Kevesebbet kell költenie a karbantartásra, mivel a platform rozsdamentes és ellenáll az intenzív nyomtatásnak. A közvetlen meghajtású extruder támogatja a TPU rugalmas fogyóeszközöket, és sima kibocsátást biztosít. Jelentősen növeli az irányítási pontosságot, sima modell pontosságot biztosítva anélkül, hogy eldugulna vagy kopna. 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Váratlan áramkimaradások után a KP3S folytathatja a nyomtatást az utoljára mentett extruder pozícióból, időt takarítva meg és csökkentve a hulladékot. Magas minőségű modulokkal építve, a nyomtatás csendesen zajlik, így élvezheti a nyomtatási időt és örömteli alkotásokat hozhat létre. A magas hőleadás egyenletesen simább nyomtatási eredményeket eredményez.

A Kingroon KP3S 3D nyomtató a  GBKG13 kuponkód után csak 136 dollárba kerül a Gearberry oldalán ingyenes szállítással. Fontos részlet a 7 napos visszautalás probléma esetén, illetve a 30 napos csere intervallum jelenléte a Gearberrynél. 

 

A KINGROON KP3S Pro 3D nyomtató könnyen beállítható és szinte teljesen előre összeszerelt, így időt és erőfeszítést takarít meg. Szintén ideális azoknak, akik újak a 3D nyomtatók terén. A KP3S Pro 3D nyomtató által használt ipari minőségű vezetősín, amely magas pontosságú, keménységű és alacsony zajszintű tulajdonságokkal rendelkezik, simábbá teszi a nyomtatást és a pontosságot kétszeresére növeli. 

A sín porvédővel és acél golyótartóval rendelkezik a simább és tartósabb mozgás érdekében. A közvetlen meghajtású extruder támogatja a PLA/TPU/WOOD anyagokat és sima kibocsátást biztosít. Az irányítási pontosság jelentősen javul, nincs eldugulás, nincs kopás, és a modell sima pontossága megmarad. 

3D nyomtatók akcióban

Váratlan áramkimaradások után a KP3S folytathatja a nyomtatást az utoljára mentett extruder pozícióból, időt takarítva meg és csökkentve a hulladékot. Magas minőségű modulokból építve a nyomtatás csendesen zajlik, így élvezheti a nyomtatási időt és örömteli alkotásokat hozhat létre. Magas hőelvezetési egyenletesség simább nyomtatási eredményeket eredményez.

A Kingroon KP3S Pro a Gearberry oldalán a GBKG34 kuponkóddal most csak 165 dollár. Fontos részlet a 7 napos visszautalás probléma esetén, illetve a 30 napos csere intervallum jelenléte a Gearberrynél. 

 

 

messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei