200 dollár alatt elérhető a Redmi Note 9 Pro és Max

2020.03.12| Android Authority

A büdzsé okostelefonok új kihívót kaptak a Redmi Note 9 Pro és a Note 9 Pro Max képében.

A Redmi Note szériája mindig is jó választás volt az olcsó mobilok kategóriájában, ha egy kiváló ár-érték és teljesítmény arányú készülékre volt szükség. A Redmi Note 9 Pro Max Snapdragon 720G processzort, 6+64 vagy 8+128 gigabájt kombinációban megvásárolható, ez utóbbi, UFS 2.1-es tárhely bővíthető.

További jó hír és ebben a kategóriában párját ritkítja, az az 5020 mAh-s akkumulátor és a gyárilag a dobozban található 33 wattos gyorstöltő. A vállalat szerint fél óra alatt félig fel lehet töltei a telepet. A Note 9 Pro előlapján 6.67 colos, full HD+ felbontású LCD kijelző látható, a 32 megapixeles szelfi kamera a középre helyezett lyukban található. Ennyi pénzért ne várjunk magas frissítési arányt.

200 dollár alatt elérhető a Redmi Note 9 Pro és Max

A hátlapon négykamerás rendszer található, a 64 megapixeles fő kamera mellett 8 megapixeles ultraszéles, 5 megapixeles makro és 2 megapixeles mélység szenzor foglal helyet. A Redmi megerősítette, hogy a telefon támogatja az éjszakai módot és a RAW fotózást is.

Érdekes, apró részlet, hogy a Redmi több képkockás zajcsökkentést alkalmaz a 64 megapixeles optikánál, összesen 8 képből készíti el a legjobb minőségű felvételt. Ehhez a szolgáltatáshoz legalább 6 gigabájt RAM szükséges, ezért ez a minimum a Redmi Note 9 Pro Max-ban.

 

A Redmi Note 9 Pro olcsóbb testvérénél, ám több tekintetben egyezik vele, ilyen a processzor, a tárhely mérete, a bővíthetőség, a kijelző és az akkumulátor. Amiben más, az a 4 vagy 6 gigabájt választható RAM méret, valamint a 33 wattos gyorstöltést helyett elérhető maximum, ami 18 watt.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Kamerában is gyengébb a Note 9 Pro a Maxnál, mert bár megtartották a négykamerás összeállítást, a fő optika 48 megapixel felbontású lett, a szelfi kamera pedig 16 megapixelesre csökkent. A Redmi emellett profi videó módot is kínál hisztogrammal, speciális fókusszal és kézi vezérléssel. Az nem egyértelmű, hogy ezt a funkciót a Max modell is kínálja-e, de a drágább árcédulát elnézve igen.

200 dollár alatt elérhető a Redmi Note 9 Pro és Max

Mindkét új telefon oldalt található ujjlenyomat-olvasót kapott, megtalálható bennük infra port, 3.5 mm-es jack dugó, USB C csatlakozó, NavIC támogatás, P2I „cseppálló” bevonat, valamint Gorilla Glass 5 az elő- és a hátlapon. A haptic feedbackhez, avagy az érintéses visszajelzés rezgéséhez a Redmi Z-tengelyű motort használ, amely több, mint 150 műveletet támogat, úgymint a görgetést, az SMS-t, a gépelést, stb.  

A Redmi Note 9 Pro Max Indiában átszámítva 202/229/256 dolláros áron vásárolható meg, míg a Redmi Note 9 Pro 175/215 dollárért vihető haza. A készülékek Aurora Blue, Glacier White és Interstellar Black árnyalatokban kerülnek a piacra. A Pro március 17-től, míg a Max március 25-től érhető el.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Három taggal bővült a Redmi Note 9 széria

Három taggal bővült a Redmi Note 9 széria

2020.11.27
| Android Authority
5G-t kap a büdzsé család, a Xiaomi bejelentette az 5G-s duot és egy 4G-s modellt a Redmi Note 9 sorozatba.
Érkezik a Redmi Note 9 Pro!

Érkezik a Redmi Note 9 Pro!

2020.03.10
| GsmArena
6 gigabájt RAM-mal jön az új Redmi okostelefon!
200 dollár alatt elérhető a Redmi Note 9 Pro és Max

200 dollár alatt elérhető a Redmi Note 9 Pro és Max

2020.03.12
| Android Authority
A büdzsé okostelefonok új kihívót kaptak a Redmi Note 9 Pro és a Note 9 Pro Max képében.
Tud elég olcsó lenni a Redmi Note 9?

Tud elég olcsó lenni a Redmi Note 9?

2020.03.11
| GSM Arena
A Xiaomi holnap mutatja be a sikerszéria új tagjait, a Redmi Note 9 és a Redmi Note 9 Pro okostelefonokat.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei