140 milliós rekordot döntött a Redmi Note sorozat

2020.11.23| Xiaomi

Igazi rekord! A Redmi Note sorozat globális értékesítési már meghaladták a 140 millió példányt.

A márka hivatalos Weibo csatornán jelentette be, hogy a Redmi Note szériás készülékek globális értékesítése meghaladta a 140 millió darabot. Az Omdia kutatóintézet által közzétett adatok szerint a teljes Redmi Note 8 sorozat 2020 első félévében a világ második legkeresettebb modelljévé lépett elő és Kínában a legkeresettebb telefon család lett, ezzel is tovább erősítve a Redmi Note globális népszerűségét.

A Redmi Note sorozat óriási szenzációként 2014. márciusában jelent meg. A népszerű termékcsalád folyamatosan továbbfejlesztett modellekkel jelentkezett az elmúlt 7 év során, amelyek világszerte folyamatosan a legkeresettebb termékekké váltak és a felhasználói visszajelzések is végig kedvezőek voltak.

140 milliós rekordot döntött a Redmi Note sorozat

A Redmi márka 2019-es függetlenedésével a Redmi Note sorozat értékesítési teljesítménye tovább javult, a Note 7 sorozatból több mint 10 millió példányt értékesítettek 4 hónap alatt, a Note 8 sorozatból több mint 10 millió darab kelt el mindössze 3 hónap alatt, a teljes értékesítési volumene pedig meghaladta a 40 milliót. A Redmi Note 8 egyértelműen a márka egyik legsikeresebb termékcsaládja, hiszen számos piackutató jelentése szerint is a világ legnagyobb számban eladott modelljei között szerepel.

Iparági szakértők szerint a megafelelő árkategóriába tartozó termékek pozícionálása jelentős kihívást okoz és az elérhető profit is limitált, különös tekintettel arra, hogy az 5G technológia előretörése további költségnövekedéssel jár. Kevés gyártó tesz erőfeszítéseket azért, hogy ebben a kategóriában is a legmodernebb technológiákat kínálja a felhasználóknak, az 1000 jüanos árkategóriában – ez pedig átláthatatlanságot okoz ebben a piaci szegmensben, ahol meglehetősen vegyes minőségű és fejlettségű modellek alkotják a kínálatot.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
  Mobiltelefonok az Árukeresőn »
  új
   APRÓHIRDETÉSEK
  KERESÉS
  Mobiltelefon kérdések-válaszok
  TELEFONOK GYORSLISTA
  Márka :

  Tipus :


  SZAVAZÁS

  Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


  igen, van okosórám
  igen, van okoskarkötőm
  tervezek okosórát venni
  tervezek okoskarkötőt venni
  nincs rá szükségem  Korábbi szavazások eredményei