11.11 és Engwe elektromos bicikli akció a Gearberryn

2023.11.08| (x)
Címkék:


A Gearberry sem marad ki a 11.11 promóciókból, ezúttal az Engwe e-bike termékcsaládból kínál kihagyhatatlan áron bicikliket.

Az akció november 7-13-ig tart. A Gearberry Double Eleven (11.11.) eseménye izgalmas ajánlatok sorával érkezik. Vegyen részt a Szerencsekerék-sorsoláson, ahol garantáltan ingyenes ajándékokat és akár 399 dollár megtakarítást is kaphat. 

Élvezze a 11.11-es szuper kiárusítást akár 50% kedvezménnyel és további 40 dollár kedvezményt kuponnal. Használja ki a “Vásároljon többet, takarítson meg többet” ajánlatot akár 20% kedvezményért a tartozékokért. Ráadásul, ha Fafrees E-bike-ot vásárol, ingyenes zárat és e-bike táskát kap. Ne maradjon le a hihetetlen ajánlatokról és megtakarításokról ezen az eseményen! 

11.11 és Engwe elektromos bicikli akció a Gearberryn

Az Engwe L20 erőteljes hub motorral rendelkezik, a nagy nyomaték lehetővé teszi, hogy pillanatok alatt felgyorsuljon. Az L20-szal nem lesz gond a nagy hatótáv sem egy hosszabb kirándulásnál. Az abroncsok terepre készültek, mindenen átmennek gond nélkül. 

11.11 és Engwe elektromos bicikli akció a Gearberryn

A mérettel sem lesz gond, szinte bárki számára megfelel 152-182 centiméter magasság között, maximum terhelhetősége 120 kg. Az Engwe L20 most csak 949 dolláros áron szerezhető be. Ha kiegészítőt vásárol, 10% kedvezményt kap, kettő esetén 20% is spórolható már.

11.11 és Engwe elektromos bicikli akció a Gearberryn

Érdemes megemlíteni a Kaiweets KM601 Smart Digital Multimetert is. Intelligens módban a mérő képes automatikusan tesztelni a feszültséget, az ellenállást és a folytonosságot. Gyorsan azonosítja a mérési tartalmat, és a legjobb felbontással választja ki a tartományt. A voltmérő pedig egy analóg sávot, valós idejű hőmérsékletet, alacsony akkumulátorszintű üzenetet és sérült biztosítékjelzést tud megjeleníteni.

A KAIWEETS KM601 digitális multiméter pontosan méri az AC/DC feszültséget, az AC/DC áramot és a 10A áramot, valamint a folytonosság, a kapacitás, a frekvencia, a munkaciklus, az ellenállás, a dióda, a hőmérséklet, az NCV és a feszültség ellenőrzésére is használható. A szilikon burkolat megvédi a multimétert a kopástól és az áramütéstől. A kettős kerámia biztosítékok, amelyek égésgátló és túlterhelés elleni védelemmel rendelkeznek, hatékonyan védik a multimétert.

A Kaiweets KM601 most csak 52 dollárba kerül.

A Fafrees FF20 Polar 48V 500W erős agy-motorral rendelkezik. Az 500 W-os hajtóműves agymotor 65 NM maximális forgatónyomatékkal 860 W-os csúcsteljesítményt biztosít. Levehető fojtókarral bármikor választhat a tisztán elektromos üzemmód, az energiatakarékos üzemmód és az emberi hajtás üzemmód között.

Az FF20 Polar dual akkumulátoros szabályzója PAS módban akár 160 km-re növelheti az akkumulátor élettartamát. A nagy méretű LCD kijelző különféle adatokat, például sebességet, akkumulátort, futásteljesítményt mutat, segítő móddal és vezérlő funkcióval rendelkezik. Gyorsan összecsukható kivitel, így kifejezetten könnyű szállítani.

11.11 és Engwe elektromos bicikli akció a Gearberryn

A Fafrees FF20 Polar most akcióban 1500 euró európai raktárból gyors és ingyenes szállítással, a GBDBL3 kuponkóddal lejön belőle 40 dollár és ajándék zár és táska is jár hozzá. 

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A Fafrees F20 Pro elektromos bicikli kivehető, 36v 18ah akkumulátorral rendelkezik. A legfejlettebb, 21700-as autóipari minőségű lítium akkumulátort kapta, hogy kis méretben növelje az akkumulátor kapacitását 18ah-ra. Töltéshez egyszerűen kivehető, és akár 90 kilométert is megtehet egyetlen töltéssel, tisztán áramellátással.

A 250W-os kefe nélküli motor 40NM maximális nyomatékkal és intelligens vezérlővel kombinálva 25km/h maximális sebességet eredményez. A hátsó meghajtású motor jobb vonóerőt biztosít, egyszerűbben kezelhető és kevesebb karbantartást igényel. Az F20 PRO a 75 mm-es rugóutas olajrugós villával kiváló kényelmet biztosít. Az állítható gombok segítségével testre szabhatod a súlyodhoz és a terepviszonyokhoz. A Shimano 7 sebességes váltója precíz és zökkenőmentes váltást tesz lehetővé.

11.11 és Engwe elektromos bicikli akció a Gearberryn

A nagyképernyős LCD intelligens kijelzőn olyan információk jelennek meg, mint a sebesség, az akkumulátor üzemideje, a futásteljesítmény és a sebességfokozat. Gyaloglást segítő üzemmódot és sebességtartó funkciót kínál, hogy segítse Önt biciklizés közben.

A Fafrees F20 Pro most csak 1049 euró és a GBDBL3 kóddal 40 dollár lejön az árból, jár mellé az ingyenes zár és táska. Érdemes számításba venni az európai raktárat, az ingyen szállítást és a 7 napos kérdés nélküli visszautalást vagy a 30 napos cseregaranciát. 

A Fafrees F20 X Max 48V 30Ah akkumulátorával, erőteljes 750W-os agymotorjával, hármas felfüggesztésével a verhetetlen kényelemért és helytakarékos összecsukható kialakításával ez a kivételes elektromos kerékpár nem csak közlekedési eszköz; ez egy kapu egy olyan életstílushoz, amely tele van kényelemmel, kalandokkal és végtelen lehetőségekkel. 

A tökéletes kivitelezésben a hidraulikus tárcsafékeket, az első és hátsó lámpákat irányjelzőkkel, valamint az első és hátsó fogaslécet egyesíti a tökéletes biztonság, láthatóság és praktikum érdekében. Készüljön fel arra, hogy újradefiniálja a mozgásmódját, és emelje fel életmódját.

11.11 és Engwe elektromos bicikli akció a Gearberryn

A nagyfelbontású LCD-kijelző számos funkciót kínál egyszerű vezérléssel, és 3 sebességszintet előre beállíthat. A nagy képernyőn különböző adatok láthatók, például a sebesség, az akkumulátor, a futásteljesítmény és a sebesség. A beépített USB portnak köszönhetően kényelmesen töltheti telefonját útközben. Sebességtartó funkcióval rendelkezik, amely segíti a bringázást. 

A hidraulikus fékrendszer 160 mm betétekkel hihetetlen tapadást biztosít a karnál. Jelentősen, egy méterrel csökkenti a féktávot és egy másodpercre a reakcióidőnket. A Shimano 7-fokozatú váltórendszere megkönnyíti a reagálást emelkedőn való vezetési helyzetekre, lefelé tartó síkokra vagy a szabadban történő megállásra és útra. Akár 15%-kal is növelheti az akkumulátor hatótávját. Az első és a hátsó lámpák nem csak az utat világítják meg gyenge fényviszonyok között, hanem javítják a láthatóságot a többi közlekedő számára. 

A Fafrees F20 X Max 1800 euró, a GBDBL3  kuponkóddal lejön az árból 40 dollár és jár mellé az ajándék zár és biciklis táska is. A Gearberry EU raktárból szállít ingyen, 7 napos vissafizetés és 30 napos cseregaranciát is vállal.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei