11.11 és Engwe elektromos bicikli akció a Gearberryn

2023.11.08| (x)
Címkék:


A Gearberry sem marad ki a 11.11 promóciókból, ezúttal az Engwe e-bike termékcsaládból kínál kihagyhatatlan áron bicikliket.

Az akció november 7-13-ig tart. A Gearberry Double Eleven (11.11.) eseménye izgalmas ajánlatok sorával érkezik. Vegyen részt a Szerencsekerék-sorsoláson, ahol garantáltan ingyenes ajándékokat és akár 399 dollár megtakarítást is kaphat. 

Élvezze a 11.11-es szuper kiárusítást akár 50% kedvezménnyel és további 40 dollár kedvezményt kuponnal. Használja ki a “Vásároljon többet, takarítson meg többet” ajánlatot akár 20% kedvezményért a tartozékokért. Ráadásul, ha Fafrees E-bike-ot vásárol, ingyenes zárat és e-bike táskát kap. Ne maradjon le a hihetetlen ajánlatokról és megtakarításokról ezen az eseményen! 

11.11 és Engwe elektromos bicikli akció a Gearberryn

Az Engwe L20 erőteljes hub motorral rendelkezik, a nagy nyomaték lehetővé teszi, hogy pillanatok alatt felgyorsuljon. Az L20-szal nem lesz gond a nagy hatótáv sem egy hosszabb kirándulásnál. Az abroncsok terepre készültek, mindenen átmennek gond nélkül. 

11.11 és Engwe elektromos bicikli akció a Gearberryn

A mérettel sem lesz gond, szinte bárki számára megfelel 152-182 centiméter magasság között, maximum terhelhetősége 120 kg. Az Engwe L20 most csak 949 dolláros áron szerezhető be. Ha kiegészítőt vásárol, 10% kedvezményt kap, kettő esetén 20% is spórolható már.

11.11 és Engwe elektromos bicikli akció a Gearberryn

Érdemes megemlíteni a Kaiweets KM601 Smart Digital Multimetert is. Intelligens módban a mérő képes automatikusan tesztelni a feszültséget, az ellenállást és a folytonosságot. Gyorsan azonosítja a mérési tartalmat, és a legjobb felbontással választja ki a tartományt. A voltmérő pedig egy analóg sávot, valós idejű hőmérsékletet, alacsony akkumulátorszintű üzenetet és sérült biztosítékjelzést tud megjeleníteni.

A KAIWEETS KM601 digitális multiméter pontosan méri az AC/DC feszültséget, az AC/DC áramot és a 10A áramot, valamint a folytonosság, a kapacitás, a frekvencia, a munkaciklus, az ellenállás, a dióda, a hőmérséklet, az NCV és a feszültség ellenőrzésére is használható. A szilikon burkolat megvédi a multimétert a kopástól és az áramütéstől. A kettős kerámia biztosítékok, amelyek égésgátló és túlterhelés elleni védelemmel rendelkeznek, hatékonyan védik a multimétert.

A Kaiweets KM601 most csak 52 dollárba kerül.

A Fafrees FF20 Polar 48V 500W erős agy-motorral rendelkezik. Az 500 W-os hajtóműves agymotor 65 NM maximális forgatónyomatékkal 860 W-os csúcsteljesítményt biztosít. Levehető fojtókarral bármikor választhat a tisztán elektromos üzemmód, az energiatakarékos üzemmód és az emberi hajtás üzemmód között.

Az FF20 Polar dual akkumulátoros szabályzója PAS módban akár 160 km-re növelheti az akkumulátor élettartamát. A nagy méretű LCD kijelző különféle adatokat, például sebességet, akkumulátort, futásteljesítményt mutat, segítő móddal és vezérlő funkcióval rendelkezik. Gyorsan összecsukható kivitel, így kifejezetten könnyű szállítani.

11.11 és Engwe elektromos bicikli akció a Gearberryn

A Fafrees FF20 Polar most akcióban 1500 euró európai raktárból gyors és ingyenes szállítással, a GBDBL3 kuponkóddal lejön belőle 40 dollár és ajándék zár és táska is jár hozzá. 

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A Fafrees F20 Pro elektromos bicikli kivehető, 36v 18ah akkumulátorral rendelkezik. A legfejlettebb, 21700-as autóipari minőségű lítium akkumulátort kapta, hogy kis méretben növelje az akkumulátor kapacitását 18ah-ra. Töltéshez egyszerűen kivehető, és akár 90 kilométert is megtehet egyetlen töltéssel, tisztán áramellátással.

A 250W-os kefe nélküli motor 40NM maximális nyomatékkal és intelligens vezérlővel kombinálva 25km/h maximális sebességet eredményez. A hátsó meghajtású motor jobb vonóerőt biztosít, egyszerűbben kezelhető és kevesebb karbantartást igényel. Az F20 PRO a 75 mm-es rugóutas olajrugós villával kiváló kényelmet biztosít. Az állítható gombok segítségével testre szabhatod a súlyodhoz és a terepviszonyokhoz. A Shimano 7 sebességes váltója precíz és zökkenőmentes váltást tesz lehetővé.

11.11 és Engwe elektromos bicikli akció a Gearberryn

A nagyképernyős LCD intelligens kijelzőn olyan információk jelennek meg, mint a sebesség, az akkumulátor üzemideje, a futásteljesítmény és a sebességfokozat. Gyaloglást segítő üzemmódot és sebességtartó funkciót kínál, hogy segítse Önt biciklizés közben.

A Fafrees F20 Pro most csak 1049 euró és a GBDBL3 kóddal 40 dollár lejön az árból, jár mellé az ingyenes zár és táska. Érdemes számításba venni az európai raktárat, az ingyen szállítást és a 7 napos kérdés nélküli visszautalást vagy a 30 napos cseregaranciát. 

A Fafrees F20 X Max 48V 30Ah akkumulátorával, erőteljes 750W-os agymotorjával, hármas felfüggesztésével a verhetetlen kényelemért és helytakarékos összecsukható kialakításával ez a kivételes elektromos kerékpár nem csak közlekedési eszköz; ez egy kapu egy olyan életstílushoz, amely tele van kényelemmel, kalandokkal és végtelen lehetőségekkel. 

A tökéletes kivitelezésben a hidraulikus tárcsafékeket, az első és hátsó lámpákat irányjelzőkkel, valamint az első és hátsó fogaslécet egyesíti a tökéletes biztonság, láthatóság és praktikum érdekében. Készüljön fel arra, hogy újradefiniálja a mozgásmódját, és emelje fel életmódját.

11.11 és Engwe elektromos bicikli akció a Gearberryn

A nagyfelbontású LCD-kijelző számos funkciót kínál egyszerű vezérléssel, és 3 sebességszintet előre beállíthat. A nagy képernyőn különböző adatok láthatók, például a sebesség, az akkumulátor, a futásteljesítmény és a sebesség. A beépített USB portnak köszönhetően kényelmesen töltheti telefonját útközben. Sebességtartó funkcióval rendelkezik, amely segíti a bringázást. 

A hidraulikus fékrendszer 160 mm betétekkel hihetetlen tapadást biztosít a karnál. Jelentősen, egy méterrel csökkenti a féktávot és egy másodpercre a reakcióidőnket. A Shimano 7-fokozatú váltórendszere megkönnyíti a reagálást emelkedőn való vezetési helyzetekre, lefelé tartó síkokra vagy a szabadban történő megállásra és útra. Akár 15%-kal is növelheti az akkumulátor hatótávját. Az első és a hátsó lámpák nem csak az utat világítják meg gyenge fényviszonyok között, hanem javítják a láthatóságot a többi közlekedő számára. 

A Fafrees F20 X Max 1800 euró, a GBDBL3  kuponkóddal lejön az árból 40 dollár és jár mellé az ajándék zár és biciklis táska is. A Gearberry EU raktárból szállít ingyen, 7 napos vissafizetés és 30 napos cseregaranciát is vállal.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei