Xiaomi Wi-Fi jelerősítő 4400 forintért

2021.02.24| (x)

Jó ajánlatunk van számodra, ha mostanában keresel épkézláb Wi-Fi jelerősítőt a lakásba, a házhoz.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A Wi-Fi jelerősítők a már meglévő vezeték nélküli hálózat jelét képesek továbbítani olyan távolságra vagy akadályok mögé is, ahová a router nem képes sugározni fizikai korlátai miatt. A Xiaomi márkát mindenki ismeri és azt sem vonja kétségbe senki, hogy sok téren a cég igazán prémium kínálatot biztosít.

A Xiaomi Wi-Fi Amplifier Pro most akciós a TomTopnál. A jeltovábbító külsőre nem túl izgalmas, de nem is ez a feladata, 11×8×4 cm fizikai méretekkel, 83 gramm tömeggel hozza a tudását. A kütyü fekete színben érhető el.  

Xiaomi Wi-Fi jelerősítő 4400 forintért

A jelerősítő által biztosított legnagyobb sávszélesség 300Mbps, ami nem éppen a csúcs, amikor már sokaknál gigabites internet is elérhető, ám hiába a gyors internet, ha a router tudása kiegészítésre szorul. A Wi-Fi Amplifier Pro 2×2 dBi antennával növeli a Wi-Fi hatósugarát.

Figyelembe véve, hogy az okosotthon része lehet, összesen 64 készüléket tud kezelni az extra, sajnos csak 2.4 GHz-es hálózaton. A csatlakozáshoz a fali konnektorba célszerű dugni, majd ezután a hozzá tartozó Mi Home alkalmazás telepítése után pillanatok alatt be is állítható minden a jeltovábbításhoz.

Xiaomi Wi-Fi jelerősítő 4400 forintért

A Xiaomi WiFi Amplifier Pro most 14.8 dollárba kerül a Tomtop kínálatában ingyen szállítással, ez átszámítva mintegy 4.400 Ft-ot jelent. 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei