Xiaomi okosóra 12 ezer forintért?

2020.06.11| (x)
Címkék:

Tomtop

,

akció

,

Haylou LS02


Alig pár napja mutatkozott be a Haylou LS01 utódja, máris akcióval hívja fel magára a figyelmet a Haylou LS02.

A Haylou a Xiaomi egyik almárkája, a kínai gyártó termékeit ismerők nem véletlenül kedvelik. Az új óra több szempontból is jobb lett elődjénél. A Haylou LS02 mindössze 35 grammot nyom a mérlegen. A TFT LCD kijelző mérete 1.4 colra nőtt, a felbontás maradt 320×320 pixel. A tok IP68-as szabványú, így akár fürödni is lehet vele, verejték vagy eső nem fog ki rajta.

Xiaomi okosóra 12 ezer forintért?

A Haylou LS02 a korábbi modellhez képest 3 új sport típust képes felismerni, így összesen 12 monitorozására alkalmas, ehhez az optikai pulzusmérő is segítségére van. A támogatott sportok közt találjuk a kocogást, a gyors sétát, a biciklizést, a spinninget, a jógát, a beltéri futást  is.

Xiaomi okosóra 12 ezer forintért?

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Telefonhoz Bluetooth 5.0-val tud kapcsolódni, ebben is jobb lett az LS01-hez képest. Akkumulátorból egy 260 mAh-s darab áll rendelkezésre, a gyártó adatai szerint közel három hétig is kibírja – nyilván ha nem nyúlunk hozzá eközben. A TomTop kínálatában a Haylou LS02 akcióban most csak 33.99 dollárba kerül, ez átszámítva alig több, mint 10.000 forint.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Egyre több cég dob piacra összehajtható telefonokat. Ön venne?


Igen
Nem
TalánKorábbi szavazások eredményei