Visszahívják az új Lumiákat

2015.10.19| Phone Arena

A Microsoft Lumia 950 XL modelleket a gyártó visszahívta, méghozzá hardveres problémák miatt.

Ha valaki arra utazott volna, hogy egy demo modellen kipróbálja a novemberben piacra kerülő új Lumia phabletet, annak rossz hírünk van, a Microsoft ugyanis visszahívta a készülékeket, bár nem részletezte, hogy pontosan mely hardverrel van gond. A hírről a WinBeta adott tájékoztatást, az információk forrása pedig több Microsoft bolt.

A Microsoft szóvivője időközben tisztázta a helyzetet, miszerint csak a prototípusokat vonták vissza az üzletekből addig, amíg a gyártó be nem fejezi a készülék fejlesztését és nem tudnak teljes értékű felhasználói élményt biztosító telefonokat kihelyezni. A bejelentés utáni hatalmas érdeklődésre való tekintettel helyezték ki a nem végleges prototípusokat a boltokba, ám csak átmeneti időszakra, hogy betekintést nyújtsanak a Windows 10-be.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A hardveres hibára azért lehet következtetni, mert egyéb esetben a gyártó nem vette volna ki a boltokból a készülékeket, ha egy egyszerű szoftverfrissítéssel megoldható lett volna a jelenleg ismeretlen jellegű probléma. Pár helyről olvasni lehet, hogy itt is a Snapdragon 810 és annak túlmelegedése a gond, de még korai lenne ilyen feltételezésekbe gondolni, ennyivel a megjelenés előtt.

A Microsoft Lumia 950 XL abszolút felsőkategóriás okostelefon lett, hiszen 5.7 colos, QHD felbontású kijelzőt, Snapdragon 810 processzort, 3 gigabájt RAM-ot, 32 gigabájt, bővíthető tárhelyet, egy húsz és egy öt megapixeles kamerát, valamint egy 3340 mAh-s akkumulátort is kapott. A Lumia 950 XL november elején kerül a boltokba és 650 dolláros áron kezd.



A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei