Videón a Xiaomi Mi Mix 4 rugalmas kijelzője

2021.08.04| Android Authority
Címkék:

Xiaomi Mi Mix 4


Egy új videó megmutatta, milyen lesz a Mi Mix 4 képernyője és a kijelző alatti szelfi kamera.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A képernyő nagyon rugalmasnak tűnik a videóban, de nem számítunk arra, hogy ez így lesz a végtermékben. A Xiaomi augusztus 10-én sajtóbemutatót tart és megerősítette, hogy a Mi Mix 4 aznap kerül nyilvánosságra. Kíváncsian várjuk, hogy mit hozhat fel a cég, hiszen a Mix sorozat gyakran radikális dizájnt hoz az asztalra.

Ma a Digital Chat Station megosztott egy videót Weibon, amelyen állítólag a Mi Mix 4 megjelenítője látható. Rögtön két újdonság is feltűnik, az egyik az igen rugalmas anyag, a másik pedig a kijelző alatti szelfi kamera jelenléte.

Videón a Xiaomi Mi Mix 4 rugalmas kijelzője

A kiszivárogtató hozzáteszi egy kiegészítő megjegyzésben, hogy ez egy „kicsomagolt képernyő”, amelyet még nem szereltek be telefonba. Tehát feltételezzük, hogy a kijelző nem lesz ilyen rugalmas a végtermékben.

Az eredeti Mi Mix magas képernyő/test arányt mutatott hónapokkal azelőtt, hogy az iparág elfogadta volna ezt a tendenciát. Eközben a Mi Mix 2 még tovább növelte a képernyő/test arányt és kerámia burkolatot is prezentált. A Xiaomi Mi Mix 3 csúszkás kialakítású lett, míg a Mi Mix Alpha kijelzője a készülék hátuljára is elért körben.

A legújabb Mi Mix lehet a Xiaomi első olyan készüléke, amely kijelző alatti szelfi kamerával rendelkezik, de nem ez lenne az első nagyobb telefon ezzel a technológiával (ez a megtiszteltetés a ZTE Axon 20-é). Nincs sok időnk az augusztus 10-i leleplezésig, néhány nap múlva minden kiderül.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei