Év végén csúcskategóriás Xiaomi érkezik

2021.07.22| PhoneArena
Címkék:

Xiaomi Mi Mix 4


Kijelzőbe épített szelfi kamerával és Snapdragon 888 Plus lapkakészlettel érkezhet a Xiaomi Mi Mix 4.

A pletykák szerint a Xiaomi egy új csúcskategóriás okostelefonon dolgozik, ami az év végén jelenhet meg. Az új szivárgás szerint ez a Xiaomi Mi Mix 4 elnevezést fogja kapni.  A Digital Chat Station állítja, hogy a Xiaomi Mi Mix 4 az előlapba épített szelfi kamerával és ívelt kijelzővel fog rendelkezni.

Év végén csúcskategóriás Xiaomi érkezik

Vélhetően a kijelző 6,67 hüvelykes FullHD Plus felbontású lesz, ami a beépített kamera miatt nem lesz képes a 2K minőségre. A K8 kódnevű okostelefon lesz 2021 egyik legjobb okostelefonja, ami a Mi Mix 4-et takarja, illetve ez lesz a Xiaomi következő zászlóshajója is. A felhasználók számíthatnak a legújabb Snapdragon 888 Plus lapkakészlet használatára is. Ami az akkumulátort illeti, egy 5000 mAh-es egység várható, ami támogatja a 120 W-os gyors töltést és a 80 W-os vezeték nélküli töltést.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Év végén csúcskategóriás Xiaomi érkezik

Előreláthatólag októberben vagy novemberben jelenthetik be a Xiaomi Mi Mix 4-et, a következő generációs Mi Mix Fold mellett. Az áráról egyelőre nem esett szó, de több mint valószínű, hogy drágább lesz a Mi 11 Ultra-nál is.

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei