Vennél ZTE mobilt kétszázezerért?

2015.05.05| Phone Arena
Címkék:

ZTE Nubia Z9

,

ZTE

,

Nubia Z9


A különleges, keret nélküli kijelzővel ellátott ZTE Nubia Z9 nem lesz olcsó, az extrém opciót meg kell fizetni a világ túloldalán is.

A különleges, keret nélküli kijelzővel ellátott ZTE Nubia Z9 nem lesz olcsó, az extrém opciót meg kell fizetni a világ túloldalán is. Holnap debütál a modell, amely igazán extrém funkcióval érkezik, az úgynevezett Fringe Interactive (FiT) technológiával. A ZTE arra kéri a fejlesztőket, hogy minél több hasznos funkciót fejlesszenek erre a megoldásra. A cég nem kevesebbet állít, mint hogy ez az újdonság a világon a harmadik ilyen kaliberű újítás a Nokia QWERTY gombsoros, 1990-es debütálása, valamint az Apple iPhone 2007-es megjelenése után.

A szerdai bejelentés előtt alig egy nappal a kínai Twitterre, a Weibora kikerült információk alapján biztosak lehetünk abban, hogy a ZTE Nubia Z9 átszámítva mintegy 693 dollárba kerül majd, ez 190 ezer forintnak felel meg.

Vennél ZTE mobilt kétszázezerért?

A Nubia Z9 5.2 colos, 1080p felbontású, keret nélkül kijelzővel, 64 bites, Snapdragon 810 processzorral, 4 gigabájt RAM-mal felszerelt lesz. Ehhez 32 gigabájt tárhely, egy 16 megapixeles hátlapi és egy 8 megapixeles előlapi kamera, Android 5.0 Lollipop rendszer és egy 3000 mAh-s akkumulátor is tartozik.Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei