Ilyen nincs! ZTE Nubia N9 brutális tudással

2015.05.04| GSM Arena
Címkék:

ZTE Nubia Z9

,

ZTE

,

Nubia Z9


A feltörekvõ kínai gyártó egyszerûen elképesztõ tudással vértezte fel a Nubia N9-et, amely egyértelmûen minden szempontból csúcs lesz.

A feltörekvõ kínai gyártó egyszerûen elképesztõ tudással vértezte fel a Nubia N9-et, amely egyértelmûen minden szempontból csúcs lesz. Várhatóan május 6-án debütál az újdonság a már meglévõ Nubia Z9 Max és Nubia Z9 mini mellett. A Z9 létezése nem meglepetés, ám a tudását annál inkább sikerült titokban tartania a ZTE-nek. Csak a kínai hatóságoknál járás után derült ki, milyen brutálisan erõs lesz hardver szempontjából. Méret szempontjából 147.38 x 68.34 x 8.94 mm várható, valamint 180 grammos tömeg, ebbe beleszámít már a 3000 mAh-s akkumulátor is.

Ilyen nincs! ZTE Nubia N9 brutális tudással

Ezek szerint ugyanis az NX508J kódnevû mobil 3.5 gigahertzes processzort kap, amelyhez 8 (!) gigabájt RAM-ot pakoltak a fejlesztõk. A régebbi pletykák még Snapdragon 810 SoC-ról és 2.0 gigahertzrõl szóltak, ám úgy tûnik, ezt igencsak megfejelték a ZTE-nél. Kamera tekintetében egy 8 megapixeles elõlapi és egy szintén 8 megapixeles, ám duo szenzor várható, így a két testvéréhez képest, amelyek 16 megapixelesek, némi visszalépés tapasztalható, cserébe a dual funkció sokat nyomhat a latban. A ZTE Nubia Z9 16 vagy 32 gigabájtos belsõ tárhelye microSD kártyával bõvíthetõ, a kamera 5.2 col képátlójú lesz, mindezt full HD alapokon. Alig egy hét múlva bemutató!

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Ilyen nincs! ZTE Nubia N9 brutális tudássalA cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei