Véletlen kiadták az Oreot Note 8-ra

2018.01.05| Phone Arena
Címkék:

Note 8

,

Oreo

,

frissítés

,

update


Legalábbis erre utal az a következetlenség és összevisszaság, amit tapasztalunk.

Jelenleg az a helyzet, hogy világszerte néhány Samsung Galaxy Note 8-ra letölthető a hivatalos Android 8.0 Oreo rendszer. Ezeket csomagokban, országonként, illetve régiónként adja ki normális esetben a gyártó, viszont abszolút logikátlannak tűnik, hogy hol itt, hol ott bukkan fel egy-egy poszt arról, már töltik le az Android legújabb változatát. A legérdekesebb azonban talán mégis az, hogy a Samsung nem adott ki közleményt a frissítés érkezéséről sehol sem.

Véletlen kiadták az Oreot Note 8-ra

Nincs kizárva, hogy csak nagyon limitált számú készülékre tölthető a rendszer teszt jelleggel, ám ezt béta tesztelésnek hívják normális esetben és külön programot indít rá a gyártó, nem pedig random módon teszi, kockáztatva a visszajelzés hiányát. Ilyen béta teszt zajlik jelenleg a Samsung Galaxy S8 és S8+-ra, amelynek tíz napon belül vége is, ám nem tudunk ilyen projektről, ami a Note 8-at érintené.  

Véletlen kiadták az Oreot Note 8-ra

Az Oreot telepítettek beszámoltak a change logról, amit észrevettek eddig. Lesz új billentyűzet, kép-a-képben funkció (YouTube és Google Maps appokkal biztosan működik), alkalmazás-specifikus menü hosszú ikonnyomásra, biztonságos mappa, autofill API támogatás biometrikus azonosítókkal a programokon és a böngészőben is, valamint színes média értesítések, az értesítések redőnyben való kategorizálásának megjelenése, több edge lightning opció. Ezeket egészítik ki az új Bluetooth és high-quality audio kodekek, a teljeskörű jelszómenedzser és természetesen a januári biztonsági frissítés.

 

 

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei