Érkezik az Oreo a OnePlus 5-re

2018.01.02| Phone Arena

Kedvenc kínai gyártónk elkezdte kiadni az Android 8.0 Oreo rendszert a OnePlus 5 modellre.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Bár nem is vártunk az ünnepek alatt egyáltalán újdonságokat és főleg nem frissítéseket, a két Oreo béta változat után megérkezett a végleges Oreo rendszer a OnePlus 5 tulajdonosok számára is. Minden olyan készülékre letölthető lesz legkésőbb napokon belül az új rendszer, amelyen OxygenOS fut, a HydrogenOS már korábban telepíthető volt, de ez több hozzáértést is igényel a felhasználóktól.

Érkezik az Oreo a OnePlus 5-re

Az új, Android 8.0 Oreo több új funkciót is biztosít, így például a kezelőfelület optimalizálását, főként ami a Shelfet illeti. Megújul a kamera is, szintén az optimalizáltság miatt jobb képminőség várható és újdonságként megjelent a portré módban a szépség effekt. A helyek fülök megtekinthető lesz a térképen, hogy egy-egy kép hol készült, ehhez tartozik időrendi sorrend is. Természetesen az olyan rendszerszintű újdonságok sem maradnak el, mint az új Quick Settings dizájn, az adaptív modell képernyő kalibrálás, a kettős alkalmazások megjelenése, valamint tovább bírja majd az akkumulátor, a Wi-Fi jel stabilitása is jobb és már a decemberi biztonsági patch-ek is felkerülnek a telepítéssel a OnePlus 5-re.

Továbbá, bár nem az Oreo frissítéssel érkezik, de várható lesz hamarosan a OnePlus 5T után a OnePlus 5-re is a Face Unlock megjelenése, ugyanis a rajongók annyira szeretik az új funkciót, hogy Carl Pei megerősítette, ez az opció is belekerül a nyáron megjelent modell tudásába. Azért is hasznos az arcfelismerés, mert nem mindig kényelmes a hátlapi ujjlenyomat-olvasót használni a telefon feloldásához. Az alapító felhívta a figyelmet arra, hogy nem lesz annyira biztonságos az arcfelismerés, mint az Apple Face ID-ja, amely depth mapping technológiát használ, de sokkal gyorsabb és széleskörűbben, könnyebben használható a többi, OnePlus 5-ben jelen lévő feloldási műveletekhez képest.

Érkezik az Oreo a OnePlus 5-re

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEzt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

2023.04.29
| Phone Arena
Két héttel ezelőtt derült ki 60 alkalmazásról, amelyek összesen több mint 100 millió Google Play letöltéssel rendelkeznek, és amelyekről kiderült, hogy a felhasználó engedélye nélkül tolnak invazív hirdetéseket, és rengeteg érzékeny információt gyűjtenek. Itt van újabb 38.
Adategyeztetés online a Vodafone-nál

Adategyeztetés online a Vodafone-nál

2017.06.07
| Vodafone
Már a Vodafone-nál is elérhető a prepaid SIM kártyák online adategyeztetése
Gyors és soron kívüli mobiljavítás a Telmesternél

Gyors és soron kívüli mobiljavítás a Telmesternél

2011.02.17
Gond van a mobiloddal és nagyon gyorsan kellene megjavítani? A Telmester a Telefonguru háttér szervize!
Előrendelésben 8 ezer forint az új Xiaomi okosóra

Előrendelésben 8 ezer forint az új Xiaomi okosóra

2019.12.31
| (x)
A Xiaomi Haylou LS01 a legújabb az ár-érték arányban kiemelkedő ajánlatok közül. Ki ne akarna 8 ezerért szuper órát?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Rohamosan terjed a mobilos fizetés? Ön már az okoseszközével fizet?


Nem
Igen Apple Pay-jel
Igen Google Pay-jel
Igen banki alkalmazássalKorábbi szavazások eredményei