Érkezik az Oreo a OnePlus 5-re

2018.01.02| Phone Arena

Kedvenc kínai gyártónk elkezdte kiadni az Android 8.0 Oreo rendszert a OnePlus 5 modellre.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Bár nem is vártunk az ünnepek alatt egyáltalán újdonságokat és főleg nem frissítéseket, a két Oreo béta változat után megérkezett a végleges Oreo rendszer a OnePlus 5 tulajdonosok számára is. Minden olyan készülékre letölthető lesz legkésőbb napokon belül az új rendszer, amelyen OxygenOS fut, a HydrogenOS már korábban telepíthető volt, de ez több hozzáértést is igényel a felhasználóktól.

Érkezik az Oreo a OnePlus 5-re

Az új, Android 8.0 Oreo több új funkciót is biztosít, így például a kezelőfelület optimalizálását, főként ami a Shelfet illeti. Megújul a kamera is, szintén az optimalizáltság miatt jobb képminőség várható és újdonságként megjelent a portré módban a szépség effekt. A helyek fülök megtekinthető lesz a térképen, hogy egy-egy kép hol készült, ehhez tartozik időrendi sorrend is. Természetesen az olyan rendszerszintű újdonságok sem maradnak el, mint az új Quick Settings dizájn, az adaptív modell képernyő kalibrálás, a kettős alkalmazások megjelenése, valamint tovább bírja majd az akkumulátor, a Wi-Fi jel stabilitása is jobb és már a decemberi biztonsági patch-ek is felkerülnek a telepítéssel a OnePlus 5-re.

Továbbá, bár nem az Oreo frissítéssel érkezik, de várható lesz hamarosan a OnePlus 5T után a OnePlus 5-re is a Face Unlock megjelenése, ugyanis a rajongók annyira szeretik az új funkciót, hogy Carl Pei megerősítette, ez az opció is belekerül a nyáron megjelent modell tudásába. Azért is hasznos az arcfelismerés, mert nem mindig kényelmes a hátlapi ujjlenyomat-olvasót használni a telefon feloldásához. Az alapító felhívta a figyelmet arra, hogy nem lesz annyira biztonságos az arcfelismerés, mint az Apple Face ID-ja, amely depth mapping technológiát használ, de sokkal gyorsabb és széleskörűbben, könnyebben használható a többi, OnePlus 5-ben jelen lévő feloldási műveletekhez képest.

Érkezik az Oreo a OnePlus 5-re

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei