Végleg lezárult egy korszak, nincs többé Nokia okostelefon

2024.02.02| Android Headlines

Azok, akik még mindig szeretik a Nokia okostelefonokat, búcsút inthetnek, hiszen nem jönnek többé. A HMD Global, a Nokia márkás telefonokat éveken át kiadó cég úgy döntött, hogy más irányba halad tovább.

szerk:

„A HMD szeretné tisztázni a sajtóban keringő téves, vagy félreérthetően megfogalmazott információkat.

A Nokia márka nem szűnik meg: a nyomógombos telefonok a jövőben is Nokia márkanévvel készülnek és kerülnek a boltokba világszerte.

Az eddig megjelent Nokia okostelefonok továbbra is elérhetőek maradnak, a 2024-ben érkező, vadonatúj okostelefonok azonban a HMD multi-brand stratégiájának részeként a továbbiakban HMD márkanéven fognak megjelenni.”

 

A HMD Global Nokia márkajelzés nélkül kezdi el árulni készülékeit. A cég emellett úgy döntött, hogy saját márkajelzéssel, egyszerűen „HMD”-vel fogja bemutatni a készülékek sorát. Az okostelefonok, táblagépek és vezeték nélküli fülhallgatók várhatóan megérkeznek a barcelonai MWC 2024-re. A kedvcsináló videó alább elérhető.

Ne feledje, hogy a jelenlegi Nokia okostelefonok és táblagépek többsége jelenleg akciós, amíg a készlet tart. Azt is érdemes megjegyezni, hogy a Nokia Mobile összes közösségi oldala le van tiltva, és az összes követő eltűnt, amint az alább látható.

 Végleg lezárult egy korszak, nincs többé Nokia okostelefon

A Nokia mobil közösségi oldala eltűnt

A régi weboldal nevét is megváltoztatta, HMD-re. A HMD a „Human Mobile Devices” rövidítése. A cég „kemény, szórakoztató, biztonságos, gyors és megfizethető” telefonokat szeretne készíteni.

Ez egy meglehetősen hosszú partnerség volt, hiszen 2016-ban kezdődött. Ekkor szerezte meg a HMD Global a Nokia mobiltelefon-márka kizárólagos jogait. Azóta a cég jó néhány készüléket dobott piacra. A dolgok azonban nyilvánvalóan nem úgy működtek, ahogy a HMD Global elképzelte, és 7+ év után a HMD Global úgy döntött, hogy megválnak a Nokia márkától. A cég saját márkajelzéssel lép tovább.

Végleg lezárult egy korszak, nincs többé Nokia okostelefon

Ez szomorú, bár ezek rég már csak név szerint voltak Nokia okostelefonok. Sokan már régen búcsút mondtak a Nokia készülékeknek, vagy mielőtt a Microsoft kezükbe került volna, vagy utána. Akárhogy is, Nokia okostelefonokkal már nem fogunk találkozni, ami az (okos)telefonok történetének egyik legismertebb márkájának a végét jelenti.

 

 

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokIsmered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei