A legtisztább Android élményt hozzák az új Nokiák

2018.05.30| Phone Arena

Bejelentették az abszolút elérhető árú Nokia 5.1, a Nokia 3.1 és a Nokia 2.1 okostelefonokat.

Tegnap Moszkvában mutatkoztak be az új Nokia mobilok, amelyek olcsón biztosítják a legkevésbé módosított Android felhasználói élményt, ezzel folytatva a HMD Global hagyományát.

A Nokia 5.1 a legerősebb tudású a három újdonság közül. 5.5 colos, 18:9 képarányú, full HD kijelzőt kapott, ezt Gorilla Glass védi a karcolásoktól, oleofób – zsírtaszító – bevonat pedig az ujjlenyomatoktól. A burkolat alatt a MediaTek Helio P18 chipsete dolgozik 2 gigahertzes órajelen, ehhez 2 vagy 3 gigabájt RAM és 16 vagy 32 gigabájt tárhely jár variánstól függően, ez utóbbi igény szerint bővíthető akár további 128 gigabájttal. A HMD szerint a Nokia 5-höz képest az 5.1 negyven százalék teljesítmény-növekedést mondhat el, így megéri frissíteni rá.

A legtisztább Android élményt hozzák az új Nokiák

A Nokia 5.1 hátlapján egy darab, 16 megapixeles szenzor található mozgásérzékelő autofókusszal, valamint dual-tone vakuval, az előlapon egy 8 megapixeles optika segíti a szelfik készítését. A 2990 mAh kapacitású akkumulátorral felszerelt modell réz, kék és fekete színekben lesz elérhető heteken belül, 189 eurós áron.

A Nokia 3.1 szerényebb tudással rendelkezik, olcsósága ellenére 18:9 képarányú megjelenítőt kapott 5.2 col képátlóval, HD+ felbontással, valamint ugyanúgy Gorilla Glass és oleofób réteggel érkezik, mint a nagyobb testvére. A Nokia 3.1-ben a MediaTek 6750 chipset dolgozol nyolc maggal, így ötven százalékkal hatékonyabban működik, mint elődje. A modell 2 vagy 3 gigabájt RAM-mal kérhető, ezekhez 16 vagy 32 gigabájt tartozik, 128 gigabájtos microSD kártyával bővíthető. A Nokia 3.1 júniustól elérhető kék-réz, fekete-króm és fehér-fém színekben, 140 eurós áron.

A legtisztább Android élményt hozzák az új Nokiák

A Nokia 2.1 a legolcsóbb a most megjelent trióból. Különlegessége az ultra olcsó, 115 dolláros ár mellett a 4000 mAh-s akkumulátor, amely ebben a kategóriában kiemelkedő tulajdonság. Az elődhöz képest még gyorsabban feltölthető, így a két- vagy többnapos üzemidő nem elérhetetlen. A Nokia 2-1-ben Snapdragon 425 chipset dolgozik 1 gigabájt RAM és 8 gigabájt tárhely mellett, ez utóbbi bővíthető. Az igencsak gyengére sikeredett hardver kék-réz, kék-ezüst vagy szürke-ezüst színösszeállításban lesz kérhető júliustól.

A legtisztább Android élményt hozzák az új Nokiák

 

 

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei