600 eurótól: megérkezett a OnePlus 8T

2020.10.15| GSM Arena

65W-os gyorstöltéssel, 120Hz-es kijelzővel és Always-On móddal érkezett a OnePlus 8T.

Nincsenek hatalmas újdonságok, de azért a 65W-os gyorstöltés önmagáért beszél, ez az új okostelefon több frissítésének egyike. A Warp Charge képes 39 perc alatt nulláról teljesen feltölteni az akkumulátort, azonban akár 15 perc is elég lehet egy napi üzemidőhöz. Elképesztő!

A OnePlus 8T akkumulátora valamivel nagyobb lesz a OnePlus 8 4.300 mAh-s egységénél, 4.500 mAh kapacitással gazdálkodhat. 12 hőmérséklet-érzékelő biztosítja a biztonságos működést, miközben a kábelben és a töltőben is titkosító chipeket használnak, hogy elkerüljék a hamisítással kapcsolatos esetleges problémákat.

600 eurótól: megérkezett a OnePlus 8T

Maga a töltő is új, USB C porttal rendelkezik. A Warp Charge mellett ez az adapter támogatja az USB Power Delivery szabványt is, így kompatibilis laptop, Nintendo Switch vagy egyéb modulok maximum 45W-tal feltölthetők.

Ha épp nincs kéznél Warp töltő, a OnePlus 8T akkor is feltölthető 27W-tal, ez majdnem olyan gyors, mint a OnePlus 8 és a 8 Pro. Az extra kompatibilitás új világot nyit meg a kiegészítőkhöz, pedig vezeték nélküli töltés továbbra sincs.

A másik nagy változás a 6.55 colos, 1080p+ felbontású AMOLED kijelző, amely most már megegyezik a 8 Pro 120Hz-es frissítési gyakoriságával. A 8T panelje A+ értékelést kapott a DisplayMate-től rendkívül pont színei és akár 1100nit fényereje miatt. Az új AI algoritmusnak köszönhetően 8192 fényerőszint érhető el.

600 eurótól: megérkezett a OnePlus 8T

A OnePlus 8T az első olyan modell a gyártó kínálatában, amelyen gyárilag elérhető az Always-On mód. A vállalat 11 előre telepített dizájnnal kedveskedik ehhez, a további testreszabás okán az AI algoritmus kiválasztja a legjobb portrét a galériával és felajánlja AOD háttérképnek.

A OnePlus 8T lelke a Snapdragon 865 lapkakészlet. Ez ugyan nem a + jelzésű chipset, de továbbra is nagyon gyors és gördülékeny a működés, az alkalmazások pedig még gyorsabban töltődnek be az UFS 3.1 tárhelyre a frissítésnek köszönhetően. Tárolóból 218 vagy 256 gigabájt választható, RAM-ból pedig 8 vagy 12 gigabájt. Ezen kívül hardveres újítás még a 285%-kal nagyobb hűtőrendszer.

A OnePlus 8T az elsők között van, amely gyárilag Android 11 rendszerrel kerül ki a dobozból. A vállalat felvett szám egyedi funkciót, úgymint a megújult, réteges sötét módot az olvashatóság javítása érdekében, valamint a kamera app is megújul.

600 eurótól: megérkezett a OnePlus 8T

A telefon ugyanazzal a 48 megapixeles IMX586 szenzorral érkezik, mint az eredeti OnePlus 8. A 7T-vel ellentétben nincs dedikált zoom kamera, ehelyett az érzékelőre támaszkodik a 2x-es kivágás során. A 16 megapixeles ultraszéles kamera a legszélesebb látószögű a OnePlus telefonok közül, 123 fokban lát. A másik két kamera egy 5 megapixeles makro és egy 2 megapixeles mélységszenzor.

A videokamera egy AI algoritmusnak köszönhetően saját portré módot kapott, így képes észlelni az embereket és elmosni a hátteret mögöttünk. A OnePlus emellett megújította a Nightscape módot, így élénkebb színek és tisztább részletek várhatók, továbbá az új Super Stable mód jobb képstabilizálást ígér az eddigieknél.

A megjelenéskor Aquamarine Green és Lunar Silver árnyalatokban lesz elérhető a OnePlus 8T. A zöld opció új felülettel érkezik, amely diffúz visszaverődést eredményez és kevésbé látszanak rajta az ujjlenyomatok. Az ezüst megkapta a matt felület új verzióját.

600 eurótól: megérkezett a OnePlus 8T

A OnePlus 8T Indiában lesz először elérhető október 16-án, Európába október 20-án érkezik. A 8/128 gigabájtos verzióért 500, a 12/256-os összeállítás 700 eurót kóstál.

 

 

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Olyan olcsó a Redmi Note 8T, hogy csak kettőt vehetsz

Olyan olcsó a Redmi Note 8T, hogy csak kettőt vehetsz

2020.01.07
| (x)
Akciós a kínai gyártó egyik nagy sikerű modellje, eszméletlen jó áron szerezhető be a Redmi Note 8T.
60 ezer forint a frissen megjelent Xiaomi Redmi 8T

60 ezer forint a frissen megjelent Xiaomi Redmi 8T

2019.11.20
| (x)
Hosszú üzemidő, négy hátlapi kamera, ez a kínai gyártó új, olcsó mobilja.
Videón a kínai iPhone 8

Videón a kínai iPhone 8

2017.08.29
| Phone Arena
Nem kispályáznak a kínaiak, ha úgy érzik, sikert érhetnek el, az iPhone 8 náluk már kapható!
Élő videón a Sony új mobiljai

Élő videón a Sony új mobiljai

2018.01.11
| GSM Arena
A japán gyártó saját hand-on videót prezentált a CES 2018 expon bemutatott újdonságokról.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei