Vajon melyik készülék kapja meg először a legújabb Snapdragont?

2021.12.08| GsmArena

A Realme december 9-én bejelentheti a GT 2 Pro-t, de versenybe száll a Motorola is!

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A Qualcomm a múlt héten mutatta be a Snapdragon 8 Gen 1 zászlóshajóját az Android készülékekhez, és ezzel megkezdődött az okostelefonmárkák közötti verseny, hogy melyik márka legyen az első, aki piacra dobja a Snapdragon 8 Gen 1-es okostelefont.

A Xiaomi alapítója és vezérigazgatója, Lei Jun elmondta, hogy a „Xiaomi 12 Series lesz a világ első okostelefonja”, amely a motorháztető alatt a Snapdragon 8 Gen 1 SoC-t kapja, de a Motorola ezt megelőzte azzal, hogy bejelentette december 9-ére egy rendezvényét, amelyben bemutatja a Moto Edge X30 powered. Nem sokkal ezután a Realme alelnöke, Madhav Sheth is megerősítette a Snapdragon 8 Gen 1-gyel szerelt GT 2 Pro decemberi piacra dobását.

 Vajon melyik készülék kapja meg először a legújabb Snapdragont?

Bár a Realme nem árulja el, hogy pontosan mit fog bejelenteni csütörtökön. Úgy gondoljuk, hogy megtörténhet, hogy a Realme csütörtökön a Motorola esemény előtt bemutatja a GT 2 Pro-t Snapdragon 8 Gen 1 chippel az élen, hogy megszerezze a világ első okostelefonjának címét Snapdragon 8 Gen 1 chippel.

Akárhogy is, már csak két nap van hátra a bejelentésig, így nem kell sokat várni, hogy megtudjuk, mit tartogat számunkra a Realme.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei