Utál e-maileket írni? A Gmail hamarosan megteszi helyettünk iOS-en és Androidon

2023.06.15| Tech Radar
Címkék:

Gmail

,

AI

,

Help me write


A béta tesztelők bepillantást nyerhetnek az AI eszközbe a szélesebb körű bevezetés előtt.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Elege van abból, hogy e-maileket írjon a telefonjáról? A Google mesterséges intelligenciával működő Help Me Write eszköze a Gmailhez Androidra és iOS-re érkezik, hogy segítsen a válaszok megfogalmazásában pillanatok alatt.

A Google I/O 2023 óta a Google egy csomó fejlesztés alatt álló AI-eszközt adott ki, például a frissített Google Bard chatbotot és a Help Me Write-ot, az új íróasszisztensét. A Help Me Write eddig csak a feliratkozott Workspace-tesztelők számára volt elérhető asztali gépen, de mostantól ezek a felhasználók okostelefonjukon a Gmail alkalmazásban is használhatják majd. Ez remélhetőleg arra utal, hogy hamarosan szélesebb körben is bevezetésre kerül.

A Help Me Write két fő módon működik. Szerkeszthet egy már megírt e-mailt - például lerövidítheti, ha túlságosan terjedelmes, formálisabbá teheti a hangvételét, vagy beilleszthet emojikat, hogy a "Szerencsésnek érzem magam" opcióval lazább hangulatot teremtsen.

Utál e-maileket írni? A Gmail hamarosan megteszi helyettünk iOS-en és Androidon

Vagy ha siet, az eszköznek adhat egy gyors utasítást, és az elkészíti Ön helyett az egészet. Ezt követően maga szerkesztheti, vagy ugyanazokkal a finomításokkal (lásd az alábbi képet), mint korábban, módosíthatja a hosszúságot és a hangnemet.

A tesztelés során azt tapasztaltuk, hogy a mesterséges intelligencia általában jobb szerkesztőként, mint íróként, de ha egy csomó unalmas e-mailre kell válaszokat megfogalmaznia, akkor jelentős időmegtakarítást jelenthet, ha a mesterséges intelligenciára bízza a munka nagy részét.

A Help Me Write Androidon vagy iOS-en történő használatához le kell töltenie a Gmail alkalmazást, és be kell jelentkeznie abba a fiókba, amelyik hozzáféréssel rendelkezik a Workspace prototípushoz. Ezután a következő e-mail megírásakor a képernyő jobb alsó sarkában meg kell jelennie a Help Me Write felkérésnek.

Utál e-maileket írni? A Gmail hamarosan megteszi helyettünk iOS-en és Androidon

A frissítés folyamatosan terjed, így még ha fel is iratkozott a Workspace Labs szolgáltatásra, előfordulhat, hogy mobilon még nem látja a Help Me Write opciót a Gmailben.

Így szerezheti be a Help Me Write szolgáltatást

Ahhoz, hogy hozzáférjen a Help Me Write-hoz és néhány más mesterséges intelligencia eszközhöz, regisztrálnia kell a kizárólag meghívottaknak szóló Google Workspace Labs programba, és engedélyt kell kapnia.

Ennek igényléséhez győződjön meg róla, hogy be van jelentkezve a Google-fiókba a választott böngésződben, és lépjen a hivatalos Workspace Labs regisztrációs oldalra. Néhány részlet elolvasása után talál néhány jóváhagyást, amelyeket ki kell pipálni, mielőtt megnyomhatja a "Küldés" gombot. Ha ezt megteszi, feliratkozik a Workspace Labs szolgáltatásra.

Mivel az eszközök még csak bétafázisban vannak, ne várja el, hogy tökéletesek legyenek - javasoljuk, hogy olvassa el az AI által írt e-maileket, mielőtt elküldi őket, hátha hatalmas hibákat talál. Az AI jelenleg az amerikai angol nyelvet használja - ha tehát olyan régióban él, ahol a "colour" helyett a "color" szót használják, vagy hasonló, akkor előfordulhat, hogy az AI-nak sokat kell majd javítania.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei