Még okosabb lesz a Gmail. Is.

2023.06.05| Android Police
Címkék:

AI

,

Google

,

Gmail

,

Slides


A Google Docs, Slides és Gmail egyre izgalmasabb generatív AI funkciókkal bővül. Egy új, Segítség a vizualizálásban panel került a Google Slides-ba.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A generatív AI képességek mostanában nagy divatnak számítanak, és nem véletlenül. Ez az új technológia az optimizmussal vegyes félelemmel vegyes korszakot indított el, figyelembe véve a lehetséges hátrányait annak, hogy bizonyos szakmai környezetben az AI-ra bízzuk a nehéz munkát. 

Mindazonáltal az olyan vállalatok, mint a Microsoft és a Google stabilan állnak a generatív AI-hez, és március óta tudunk az utóbbi tervéről, hogy a technológiát a meglévő Workspace alkalmazásokba, például a Docs, Sheets, Gmail, Slides, Chat és Meet alkalmazásokba implementálja, és a tesztelés nem sokkal később megkezdődik.

Még okosabb lesz a Gmail. Is.

A Google most további generatív funkciókat küld ki az olyan alkalmazásokhoz, mint a Slides, a Gmail és a Dokumentumok, amelyeket eredetileg néhány hete mutattak be.

Ezek közül kiemelkedik a Slides esetében a képernyő jobb oldalán megjelenő Help me visualize panel, amely lehetővé teszi, hogy kéréseket adjunk meg, és képi válaszokat kapjunk cserébe. Lehetőség van "Stílus" hozzáadására is, a választási lehetőségek között szerepel a Fotográfia, az Illusztráció, a Lapos elrendezés, a Háttér és a Clipart.

Még okosabb lesz a Gmail. Is.

A Create gomb megnyomásával létrehozza az egyéni képet a prompt mezőben és a Style-ban beállított paraméterek alapján. A Google megjegyzi, hogy akár 20 másodpercig is eltarthat, amíg az egyéni kép elkészül és bekerül a prezentációba.

Ahogy a 9to5Google kiemeli, a Dokumentumok és a Gmail számára is érkezik néhány generatív AI kiegészítés, utóbbi a "Segítség az íráshoz" funkció kontextus alapú javaslatait veszi fel, figyelembe véve a szálban lévő régebbi e-maileket, amit a Google kontextuális segítségnek nevez. 

Ahogy az alábbi képernyőképek egyike is mutatja, ez igen hasznos lehet egy közelgő kötelezettség átütemezésénél, az AI kitölti az összes szükséges információt, például a dátumot és a halasztás indoklását.

Még okosabb lesz a Gmail. Is.

A Google Docs viszont automatikusan generált okoschipeket kap a Help me write segítségével létrehozott tartalmakhoz. Ez hasznos emlékeztetőként szolgálhat arra, hogy az állásleírásban olyan mezőket adjunk meg, mint a munkakör címe vagy a vállalat neve. Ezek a Slides, a Gmail és a Dokumentumok számára érkező új funkciók a Google Duet AI for Google Workspace programjának részét képezik, amelyet eredetileg a múlt hónapban jelentett be.

Még okosabb lesz a Gmail. Is.

Míg a Google Search Labs az Egyesült Államokon belül csak néhány kiválasztott számára érhető el, addig a Workspace Labs szélesebb körben. Az érdeklődő felhasználók a Workspace Labs dedikált regisztrációs oldalán próbálhatják ki a kísérleti AI-funkciók egy részét.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei