Újabb Nokia tablet a láthatáron!

2013.11.27| GSM Arena

A finn gyártó nagy erővel bővíti portfólióját, jövőre várható a Nokia Lumia 2020 tablet.

A finn gyártó nagy erővel bővíti portfólióját, jövőre várható a Nokia Lumia 2020 tablet. A gyártó nemrég kezdte meg phablet és tablet modellekkel bővíteni eddigi ajánlatait. A DigiTimes információi szerint jövő év első negyedévében jöhet a 8 colos Nokia Lumia 2020, amelyen Window 8.1 RT rendszer fut majd. A Lumia 2020 a középkategóriába tartozik majd tudás szerint, a Nexus 7 és a Kindle Fire HDX konkurenciájaként. Ára 200 dollár körül várható, így valódi ellenfele lehet a két említett készüléknek. Az egyelőre nem tisztázott, hogy milyen chipsetet kap a modell a 2 gigabájt RAM mellé, ám Snapdragon 800-ra voksol a DigiTimes, nem úgy mint a Nokia Lumia 2520, mely Tegra 4 CPU-t kapott. Az Illusionist kódnéven is ismert internettábla legkorábban 2014 március végéig debütálhat, ehhez feltehetően a januári CES-en mutatkozik be hivatalosan.

Újabb Nokia tablet a láthatáron!További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEzt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

2023.04.29
| Phone Arena
Két héttel ezelőtt derült ki 60 alkalmazásról, amelyek összesen több mint 100 millió Google Play letöltéssel rendelkeznek, és amelyekről kiderült, hogy a felhasználó engedélye nélkül tolnak invazív hirdetéseket, és rengeteg érzékeny információt gyűjtenek. Itt van újabb 38.
Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

2023.04.12
| Android Police
Több Samsung Galaxy S23 tulajdonos panaszkodik homályos és elkenődött foltokról a fényképeiken. Az probléma nem érinti az Ultra modelleket és az áprilisi kamera frissítés után is fennáll.
A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

2023.05.05
| Phone Arena
A legújabb trend az okostelefonok terén az összecsukható telefonok. Ezek két képernyővel rendelkeznek, és lehetővé teszik, hogy egyszerre több alkalmazást futtassunk, így jobb multitaskerek lehetünk.
A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

2023.05.12
| 9to5 Mac
Az éves Google I/O fejlesztői konferenciáján az óriásvállalat egy sor új hardveres és szoftveres frissítést jelentett be. Az egyik termék a régóta várt Google Pixel Fold, a vállalat első előretörése az összehajtható okostelefonok terén.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön milyen fülhallgatót használ a telefonjához?


nem használok headsetet
vezetékes fülhallgatót használok
Apple Airpods
Samsung bluetoothos
Samsung vezetékes
Xiaomi bluetoothos
Xiaomi vezetékes
boAt bluetoothos
boAt vezetékes
egyéb bluetoothos
egyéb vezetékesKorábbi szavazások eredményei