Újabb mobilgyártó ígér 3 év frissítést

2021.05.11| Android Authority

Most a kínai vivo telefongyártó ígér három évig Android főverzió frissítéseket. Az új tendenciával a felhasználók járnak jól.

Az új irányelv a Vivo X sorozatú telefonjaitól él, amelyek 2021 júliusát követően kerülnek forgalomba. Az Indiában, Ausztráliában és Európában kiadott telefonok jogosultak lesznek a kiterjesztett Android frissítésekre.

A jelek szerint a Samsung elindította a kiterjesztett szoftverfrissítések trendjét az okostelefonok világában. A múlt héten az Oppo kínai telefongyártó bejelentette, hogy a Find X3 sorozat hároméves szoftveres támogatást kap, most pedig a cég testvére, a vivo is beszállt a buliba és három évig ígér frissítést az X sorozatú zászlóshajóihoz.

A Vivo három fő Android operációs rendszerfrissítést és biztonsági frissítésekett biztosít bizonyos modellek számára, amelyek 2021 július után mutatkoznak be. Ez azt jelenti, hogy az olyan telefonok, mint a nemrégiben piacra dobott Vivo X60 sorozat vagy a tavalyi X50 telefonok, nem lesznek jogosultak a három Android frissítésre.

Újabb mobilgyártó ígér 3 év frissítést

A Vivo új szoftverfrissítési politikája magában foglalja a jövőben Európában, Indiában és Ausztráliában piacra dobott csúcstelefonokat. A meglévő, prémium kategóriájú X sorozatú modellek továbbra is rendszeres frissítéseket kapnak.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Noha a Vivo további frissítésekkel való lépése jó irányba tett lépés, sajnálatos, hogy csak a vállalat kiemelt telefonjai profitálnak belőle. A Samsung viszont az Android OS hároméves frissítését is meghosszabbította sokkal olcsóbb Galaxy A telefonjaihoz.

Reméljük, hogy más telefongyártók, különösen a Xiaomi, szintén jelet adnak az egyre növekvő számú márkák közül, akik elkötelezik magukat az Android hároméves frissítése mellett. Egyébként egyre nehezebb lesz versenyezniük egy olyan korban, amikor az ügyfelek az új telefonok vásárlása előtt fontos tényezőnek tartják a hosszú távú szoftveres támogatást.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei