Új hírek derültek ki a Galaxy Buds+-ról!

2020.02.05| GsmArena
Címkék:

samsung

,

galaxy

,

buds

,

plus


Evan Blass Twitteren szivárogtatott ki néhány információt az új fülhallgatóval kapcsolatban.

A február 11-i Samsung sajtóeseményen, várhatóan több eszköz is bemutatásra kerül, ilyen például a Galaxy S20 okostelefon, az összecsukható Galaxy Z Flip és a Galaxy Buds +. Evan Blass Twitteren szivárogtatott ki néhány információt, többek között, hogy az új fülhallgatók mindössze 20 dollárral fognak többe kerülni – a kereskedelmi ára 149 dollár lesz.

A fülhallgatók és a töltőtok méretben változatlanok maradnak, bár a Buds + várhatóan 10%-kal nehezebb lesz. Az akkumulátor kapacitása is megnövekszik, így a használati ideje a duplájára nőhet egyetlen töltéssel.

Új hírek derültek ki a Galaxy Buds+-ról!

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A Buds +-on két külső mikrofon lesz, remélhetőleg ez javítja a fülhallgatóval történő telefonbeszélgetés minőségét. Mivel a méret nem változik, nem számítunk a hangminőség hatalmas javulására zenehallgatás közben, bár a Galaxy Buds nagyszerű élményt nyújtott az áráért, így valószínűleg az új fülhallgató is legalább ugyanolyan jó lesz.

A Galaxy Buds + alkalmazás már megjelenik az iOS áruházban és tudjuk, hogy a Galaxy S20 telefonok előzetes megrendelései a fülhallgatóval együtt lesznek csomagolva. Európában az új modell 170 euróba fog kerülni.

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei