Frissítést kapott a Galaxy Buds

2020.04.29| GsmArena
Címkék:

samsung

,

galaxy

,

buds

,

update


Már olyan funkciókkal is bír a Galaxy Buds, amit eddig csak a legújabb modell kapott meg!

A Samsung új funkciókkal frissítette a Galaxy Buds-ot. Ezek a funkciók, amelyeket a régi modellek még csak most kaptak meg frissítés által, a Galaxy Buds+ készülékeken már egy ideje elérhetőek.

A szolgáltatások listáján az egyik legfontosabb újdonság a Microsoft Swift Pair alkalmazás. Ez nagymértékben javítja a csatlakozás gyorsaságát, valamint ha a készülék a Windows 101803-as vagy ennél újabb verziót futtatja, akkor az összes elérhető funkciót használni tudja, amit az Android nyújtani tud. Ezeket használni lehet konferenciabeszélgetésekhez vagy akár zenehallgatáshoz is.

Frissítést kapott a Galaxy Buds

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Az Ambient Sound funkció is elérhetővé vált a régebbi modelleknél. Ez a zajcsökkentéssel ellentétes funkciót biztosítja, vagyis felméri a környezeti hangokat és nem kizárja, hanem anélkül juttatja át, hogy csökkentené  a hangerőt. Ez nagyon hasznos például futásnál vagy kerékpározás közben, mert nem szűnik meg a külső világ és tudatában lehetünk a körülöttünk történteknek.

Az utolsó frissítés a Spotify zenehallgatási élményét javította, mint például, hogy egy érintéssel lehet számot váltani, vagy egy hosszabb érintéssel a lejátszási listákat is kezelni lehet.

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei