Túl jó vagy nem elég jó az Apple Watch?

2019.09.19| 9to5Mac

Érdekes, hogy az Apple Watch tulajdonosok egyharmada vásárolja meg mindössze az új órát.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Tízből hét vásárló nem modellt frissít, hanem még soha nem volt előtte Apple Watch okosórája. A CNBC szerint a Watch ügyfelek hetven százaléka első ilyen modelljét veszi, tehát mindössze harminc százalék gondolja úgy, hogy egy régebbi Apple Watch helyett újat venne. Az Apple a fejlesztéseknél idén végre valódi új funkciókat adott az előző kínálathoz, úgymint GPS, úszás figyelés, mobilnet lehetősége, EKG és esés érzékelés, valamint az új Always-On Display, de még ez sem elég ahhoz, hogy a régebbi Watch-ok helyett újat vegyenek a már felhasználók.

Túl jó vagy nem elég jó az Apple Watch?

Az Apple egyrészt uralja az okosórák piacát, másrészt folyamatosan növeli az ügyfélkört, de az iPhone-nál megszokott nagy arányú frissítések elmaradnak. Ennek egyik oka lehet, hogy a tavalyi dizájn módosításon kívül az Apple az első verzió óta alapvetően nem sokat fejlesztett az órán a most bemutatott modellig. Jelenleg a korábbi vásárlók egyszerűen élvezik az előd órák valamelyikét és a friss watchOS újdonságait.

Mindeközben az Apple érezhetően csökkentette a Watch árait, hogy még többen vásárlókká válhassanak. A 199 dolláros Apple Watch Series 3 abszolút elérhetővé tette a vállalat okos kiegészítőjét széles körben, egyben egyezik az ára a Fitbit fitnesz trackerével, azonban utóbbiból hiányzik a GPS és a mély iPhone integráció. Az Apple Watch Series 5 hazánkban 154 ezer forintba kerül, míg a Series 3 mindössze 78 ezer forintot kóstál.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei