Tönkremennek hidegben a Samsung összecsukható mobiljai

2021.01.08| SamMobile

Úgy tűnik, a koreai nagy hidegben tönkremennek a Samsung összecsukható okostelefonjainak bizonyos részei.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A Samsung rendelkezik a piacon a legjobb összecsukható mobileszközökkel, a vállalat több okból is korán megnyerte az összecsukhatósági versenyt, amelyek közül az egyik a magasabb minőség és az ellenálló képesség. Például a Huawei Mate X sokkal érzékenyebb a károsodásokra a Galaxy Z Fold 2-hez képest, valamint a Huawei azt tanácsolja, hogy ne használja a készüléket alacsonyabb hőmérsékletű környezetben mint - 5 Celsius fok.

A Samsung összecsukható mobiljaihoz nem jár ilyen figyelmeztetés, de ez nem azt jelenti, hogy tökéletesek. Fagyos hőmérsékleten még működnek rendesen, de néhány szerencsétlen tulajdonos elég drágán tudta meg ezeknek a telefonoknak a határát.

Tönkremennek hidegben a Samsung összecsukható mobiljai

A dél-koreai Szöulban 2021. január 8-án alacsony hőmérsékletet mérték, -18 Celsius fokot és néhány Galaxy Fold és Galaxy Z Flip tulajdonos azt állítja, hogy annyi megrongálta a telefonjaikat, ha egyszerűen szétnyitották őket a hidegben.

Az alábbi fotókat bizonyítékként osztották meg, de természetesen nem tudjuk garantálni, hogy ezek az összecsukható kijelzők valóban az alacsony hőmérséklet vagy más külső tényezők miatt hibásodtak meg, ezért ennek megfelelően kezeld az információkat.

Tönkremennek hidegben a Samsung összecsukható mobiljai

Mindazonáltal az az elképzelés, hogy az összecsukható kijelzők alacsony hőmérsékleten hajlamosabbak a károsodásra, mint a hagyományos megjelenítők, nem új keletű. A hideg hőmérséklet miatt a legtöbb anyag összehúzódik és a lágyabb anyagú, összecsukható panelek sokkal könnyebben deformálódhatnak, mint a lapos, merev kijelzők, ez pedig maradandó károsodáshoz vezethet.

A Galaxy Z Fold 2 és a Galaxy Z Flip összecsukható kijelzőin van egy réteg UTG (ultravékony üveg), amely ellenállóbbá teszi őket a fagyás ellen, mint más összecsukható panelek. De ez az UTG réteg nem biztos, hogy elegendő a hidegebb éghajlat esetén és emellett az eredeti Galaxy Foldból hiányzik ez a különleges üveg.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEzt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

2023.04.29
| Phone Arena
Két héttel ezelőtt derült ki 60 alkalmazásról, amelyek összesen több mint 100 millió Google Play letöltéssel rendelkeznek, és amelyekről kiderült, hogy a felhasználó engedélye nélkül tolnak invazív hirdetéseket, és rengeteg érzékeny információt gyűjtenek. Itt van újabb 38.
Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

2023.04.12
| Android Police
Több Samsung Galaxy S23 tulajdonos panaszkodik homályos és elkenődött foltokról a fényképeiken. Az probléma nem érinti az Ultra modelleket és az áprilisi kamera frissítés után is fennáll.
A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

2023.05.05
| Phone Arena
A legújabb trend az okostelefonok terén az összecsukható telefonok. Ezek két képernyővel rendelkeznek, és lehetővé teszik, hogy egyszerre több alkalmazást futtassunk, így jobb multitaskerek lehetünk.
A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

2023.05.12
| 9to5 Mac
Az éves Google I/O fejlesztői konferenciáján az óriásvállalat egy sor új hardveres és szoftveres frissítést jelentett be. Az egyik termék a régóta várt Google Pixel Fold, a vállalat első előretörése az összehajtható okostelefonok terén.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön milyen fülhallgatót használ a telefonjához?


nem használok headsetet
vezetékes fülhallgatót használok
Apple Airpods
Samsung bluetoothos
Samsung vezetékes
Xiaomi bluetoothos
Xiaomi vezetékes
boAt bluetoothos
boAt vezetékes
egyéb bluetoothos
egyéb vezetékesKorábbi szavazások eredményei